Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tayfun Aydın

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tayfun Aydın Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    12 Focus 3 Tdci Style
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Tayfun Aydın's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar ses egzos vurması sesi gibi ama egzosu baya kontrol ettik servis te kontrol etti hiçbirşey yok ama ses gitmiyor bir türlü..
  2. hmm..o dediğinizi bir deneyeyim aynı boşluk sesi gibi zaten akşama sonucu yazarım..
  3. arkadaşlar merhabalar..focus 3 style 1.6 tdci aracımızda sol arkadan sürekli ses geliyor. egzos sistemi koltuk vb. yerleri kontrol ettik ama halen daha özellikle kasislerde tak tuk ses geliyor çözemedik servis te çözemedi. acaba bu konuda tecrübesi olan arkadaş var mı? cevaplara şimdiden teşekkürler..
  4. yok hocam o ses benim Grande Punto da vardı depoyu fullediğimde gelirdi ama bu ses 2 gündür arttı gibi artması amortisör ihtimalini güçlendiriyor ama egzos gibi geliyor bana..
  5. Arkadaşlar merhabalar..bugünlerde aracın sol arka tarafından dan dun diye sanki sağa sola vurma sesi geliyor bugün aracı lifte kaldırdık ve egzos sistemini kontrol ettiğimizde sıkıntı yok ses gelmiyor biryere çarpmıyor..bizim birader amortisör diyor ama ben egzosda ısrar ediyorum bu tür sorun başına gelen var mı? önerileriniz nedir? araç 2012 focus 3 hb style paket..
  6. bizim aracımız 2012 hb focus 3 style bu dediklerinizi hepsi var ve araç standart diye düşünüyorum
  7. Kenan bey bir sorum olacak sizinde km sayacınız sıfırlandı mı?
  8. Aydoğanlar bence gayet ilgili..ayrıca yenibosna otokoçu da övüyorlar..
  9. dün Denizli YARGÜL de yaptırdık 330 lira 5 taksit.ilgi alaka bence gayet iyiydi ayrıca Nazilliden geldiğimizi ve Dikmenler yerine kendilerini tercih ettiğimizi söyledik onun için inidirim güzel oldu..
  10. Hocam ben VESTEL in çeyiz kampanyasından yararlandım ve almadan önce baya araştırdım..vestelde çalışan yüksek mühendis arkadaşımı aradım ve bana dediği şu beyaz renk olanlara birşey demem ama inox serisinde çok iddaalıyız dedi bende inox kampayası çeyiz setini aldım 4990 12 ay taksit le aldım..bozdolabı-fırın ve ocak-bulaşık makinesi ve 108 ekran LCD televizyon bunların hepsine de 7 yıl garanti..aslında fırın yerinde çamaşır makinesi veriyorlardı fakat bende o olduğu için ben fırın istedim..ürünlerin hepsi en son teknoloji öneririm..bu arada beyaz eşya şans hocam markalar ancak ve ancak bu şansı yükseltebilir en kaliteli markalardan bile neler duyuyoruz..
  11. ben kredimi 1 sene kadar erken kapattım ve 770 lira indirim aldım..15 milyar 24 ay çekmiştim fakat şöyle bir durum var Sınıf Öğretmeni olduğum için İLKSAN yani ilkokul öğretmenleri sendikası bize kredi verebiliyor oradan almıştım..
  12. Yakup hocam teşekkür ederim..
  13. Ozan buradan da merhaba ürün gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan..
  14. Arkadaşlar merhabalar focus 3 dizel aracımıza kullanım klavuzu var mı acaba indirebileceğim link var mı? bilgisayardan okumak istiyoruz da..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.