Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

teoman soydaş

Üye
  • Toplam İleti

    107
  • Katılım

  • Son ziyaret

teoman soydaş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    gümüşhane
  • Arabam:
    Focus II Tdci Titanium X
  • Meslek:
    CC Team Manager
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.062 profil görüntüleme

teoman soydaş's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

37

Toplam Beğeni

  1. evet ama sadece rampada ilk kalkışta sorun olabiliyor. gideceğiniz ustanız iyi olsun mümkünse servis ile görüşün derim.
  2. Merhaba, aynı durum benim aracımda da var ama henüz müdahale ettirmedim. direk servise gittim, partikül filitresi tıkalı söküp ilaçla temizleyip bakacağız çözülmez ise egr valfine bakacağız dediler. yalnız partikül filitre temizleme işi için 1 gün gerekli dediler vakit olmadığından yapamadık. bu hafta içerisinde götürüp yaptırmayı planlıyorum. teşekkürler.
  3. araç 60K'da baskı balata vs değişmedi. bende onu başta düşündüm ama baskı balatada sorun olasa araç devir alır ama hızlanmaz keza rampa da çekmez bu sorunları hiç yaşamıyorum keza gaz yememesi durumuda sürekli yapmıyor kafasına göre bazen yapıyor bazen yapmıyor anlayamadım.
  4. Merhaba Arkadaşlar Aracım 2011 model makyajlı focus dizel, yaklaşık bir aydır ilk kalkma esnasında gaz yememe sorunu yaşıyorum. Hareket ettikten sonra bu tarz bir durum olmuyor. Haraket edebilmek için 2000 devire kadar gaz basmak gerekebiliyor bu durum neden yapıyor olabilir... bulunduğum ilde servis yok yorum yapabilecek ya da bu durumu yaşayan oldu mu ? Teşekkürler TS.
  5. Hyundai i30 elite 2012 model ve üzerini düşünebilirsiniz. 60 bin seviyesine dizeli bulmak biraz zor olabilir ama imkansız değil. özellik ve konfor olarak 60 bin seviyesinde başka araç bulmanız zor. yakıt tüketimi sınıfına göre biraz fazladır.
  6. ford harici modellerde daha ucuza daha temiz araç bulabilirsiniz, örneğin lınea 1.6 multijet emotion plus donanımı ile iş yapar, motor ve yakıt olarak oldukça başarılı. fakat ford'un verdiği güven hissini vermeyecektir. Şahsi fikrim 2006-2007 yüksek km li ford almaktansa daha yüksek model linea alırım keza 2012 model dizel emotion plus linea aracımda vardı 1 yıl kadar kullandım hiç bir sorun yaşamadım aldığım fiyatın üzerindede hemen sattım, dediğim gibi tamamen sizin tercihiniz.
  7. araçtaki hasar büyük değil anladığım kadarı ile 24'üne kadar bekleyin kaskonuzu yenileyip o zaman yaptırın hiç bir stres yaşamak zorunda kalmassınız. autokıng yaptığı işciliği bir çok servis daha iyisini yapıyor cepten veripte sonra onu almaya uğraşmaya değermez gibi. servis daha iyi seçenekmiş gibi duruyor. karar sizin, çok geçmiş olsun allah daha büyük kazaları hiç birimize göstermesin.
  8. bende beğenen taraftayım.. hattan hyundai i30 aracımı satıp buna geçiş yapabilirim.
  9. Benim 2. araç olarak kullandığım 2012 model linea var 1,6 multijet gümüşhanede yaşıyorum bu kışı hep - derecelerde geçirdik, ortalama hızımda genele 23-30 km arasında oluyor. hiç bir zaman 6,5L fazla yaktığını ne yol bilgisayarından ne de depo fullediğimde şahit olmadım. Linea manuel kesinlikle çok yakan bir araç değil, ayrıca 1. araç olarak kullandığımız focus manuel de 7 - 7,5L değerlerini gördük.
  10. bu ürünü önerebilirim 2 ay önce anneme almıştık, şimdide kendime aldım. daha önce sulu kullandığım arçelik'e göre süper ötesi. A sınıfı enerji, nano teknoloji ile toz torbasız haznesini açtığnızda toz etrafa dağılmıyor. Yüksek emiş gücüne sahip. http://www.hepsiburada.com/philips-fc9924-07-marathon-ultimate-torbasiz-a-enerji-sinifi-elektrikli-supurge-p-EVPHFC9924
  11. Ufaklık 4. ayını bitirdi çok şükür bir şekilde zaman geçiyor, sırtını sıvazlamak, pıtpıt vurmak evet en iyi işe yarayanlar ama şu gerçekki biz biogania nın faydasını müthiş derecede gördük, keza 3. ayında artık kullanmayalım dedik 2-3 gün vermedik ilk zamanlardaki kıvranmaları hemen başladı sanırım 6. ayına kadar kullanacağız.
  12. teoman soydaş

    Sağ ayna

    aynanın kendisi haric dışı bütün olarak değiştiriliyor benimde başıma gelmişti, banada part halindeyken kamyonet çarpıp kırmıştı. kamyonetin sigortasından serviste yaptırmıştım sanırım 2 yıl önceydi ve 700 lira gibi bir fatura çıkmıştı.
  13. aynen o şekilde 6 ay şartı aranıyor, benim kuzenimin eşi türk olmasına rağmen uzun yıllardır gürcistanda çalışıyor ve gürcü vatandaşı oldu. şu anda artvin kemalpaşada oturuyor hergün gürcistana gidip geri geliyor. kendi üzerine bir adet gürcü plaka araç var ama bizler alamıyoruz daha doğrusu almamızı önermiyor 6 ay içerisinde giriş çıkış yapma zorunluluğu var. hadi yakın yer gidip geliriz diyoruz ama türkiyede araç her an bağlanabilir keza bağlanan tanıdıklara rastladık bu konudaki detayı çok iyi bilmiyorum.
  14. Benimde sigarotam 13 ocakta bitiyor bugün sigortacı arkadaş aradı abi en ucuz 585 TL geçtiğimiz yıl 380 TL ye yapmıştı. birde evin kaskosunu yapmıştıki trafik sigortasına indirim veriyor diye.. boşuna evin kaskosuna yazın 200 TL vermiş oldum.
  15. 992. oyda bende... şu anda call center operasyonda çalışan 350-400 kişi var lınkı hepsine atsam birden fırlar ama diğer katılanlar için ne derece doğur olur bilemedim... toplu olmasada çevremdekilere paylaşacağım.. başarılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.