Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Senin Eskin Benim Yenim Projesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ahmet Özcan, Kocabeyli İlkokulu

Merhabalar, Kilis ilinin Kocabeyli köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bildiğiniz üzere köy okullarının başta kitap olmak üzere çok fazla eksiği bulunmaktadır. Bu bağlamda Okul Aile Birliğimiz 'Senin Eskin Benim Yenim' adı altında bir proje yürütmeye karar verdi. Bu projeyle özel okullarda 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında kullanılmış olan olan hikaye ve okuma kitaplarını ile kırtasiye malzemelerini toplayarak Kilis ili içerisinde bulunan tek sınıflı köy okullarına ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu konuda sizlerden yardım talep ediyoruz. Sonuçta özel okullardaki çocukların maddi durumu ortada ve bu yıl kullandıkları hikaye kitaplarını ve kırtasiye malzemelerini seneye kullanmayacaklar ama o kitaplar bize ulaştırılırsa Kilis ili içerisinde sayısız çocuk mutlu olacaktır.

http://www.hurriyet.com.tr/24kasim/24kasim24hayal

Hürriyet Gazetesinin başlatmış olduğu projeyle ilk 24 e giren hayaller gerçekleştirelecek. Bunun için için ise oylarınıza ihtiyacım var. Amacım Kilis'te bulunan tüm birleştirilmiş sınıflı okullara yardımcı olmak. Üsteki linke tıklayıp Kilis ilini seçerseniz bizim projeyi görürsünüz. Desteklerinizi bekliyorum.

İkinci olarak ise özel okulda çalışan öğretmen arkadaşlarımız varsa projemize destek olmalarını rica ediyoruz. Sonuçta kendim için değil öğrencim olmayan farklı köylerdeki çocuklar için istiyorum.

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

23. oy benim bak karışmasın ha

• Sevgili @Ahmet Özcan öncelikle bu başarılı proje ve öğrencilerine bağlılığın için kutlarım. Keşke kırsaldan böyle binlerce proje üretilse... Şunu sormak istedim: Oylamada destek yeterli mi yoksa

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

1494 ile 14. sırada  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Minimum 350+ oy lazım

Ne kadar süremiz var ki? Yaymak bizim işimiz efem hemen çalışmalara başlıyorum

Yanıtlama zamanı:

27-28-30 benim oylar. Umarim yerine ulasir. Tanidiklarima oy kullanmalarini soyluyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

24 aralık tarihine kadar devam edecek proje. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

Unutmadan ıp kayıt ediyor sistem. Evden işten telden ayrı ayrı bakabilirsiniz.( Anladınız siz onu :D )

Hee modem kapanıp açılınca ıp değişiyordu dimi yav.

Yanıtlama zamanı:

Ahaha fena bişey buldum ama söylesem mi bilemedim.

Telefondan oy kullanıp wifi yi kapatıp yeniden oy kullanın.Wifi ye bağlanıp geri wifiyi kapatın yeniden ullanın.5 oy benim karışmam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.