Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Özcan

Üye
  • Toplam İleti

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Özcan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kilis
  • Arabam:
    08 Focus Tdci Collection
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

884 profil görüntüleme

Ahmet Özcan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

75

Toplam Beğeni

  1. Ahmet Özcan 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Fark Yaratan Öğretmenler arasında Türkiye'de son 16 öğretmen arasındayım. Arkadaşlar oy verirseniz memnun olurum. http://basvuru.egitimdeeniyiler.com/home?finalist=mj9ds8r4d9tjmbzt#finalist-category-1 Merhabalar Kilis'in Kocabeyli İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak çalışıyorum. Okuluma 2013 yılında atandım ve bir çok eksiğinin olduğunu fark ettim ve bu eksiklikler beni motive etti. Okulumun tüm eksiklerini tamamladım. Köy okulu deyip boşvermişlik yapmadım. Şimdi sizlere yapmış olduğum çalışmalardan bahsedeceğim. *Okulun dış cephe ve iç duvarlarını kendi cebimden boyattım. *Okuluma farklı okullardan bulduğum sıraları getirdim. *Odunluk olarak kullanılan öğretmenler odasını dizayn ederek kullanıma açtım. *Çocuklarım kendini evinde hissetsin diye bir yardımsever sayesinde okulumu halıfleks ile döşettim. *Okul bahçesine 4 kamyon kırmızı toprak gelmesini sağladım. *Okul bahçesine 110 ağaç ektim. *Okulumda kitap eksiği vardı. Özel okulların yardımıyla 3000 kitaplık bir kütüphane oluşturdum. *Okulum Kilis ili tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve Temizlik ve bakımıyla Beyaz Bayrak ödülü aldı. Okul ihate duvarlarını ve okul bahçe kapısının yapılmasını sağladım. *Yaptığım çalışmalarla il milli eğitim müdürlüğü tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildim. *Okuluma güvenlik kameralarının takılmasını sağladım. *Kilis ili kütüphane sorumlusu olarak görevlendirildim ve Yurt genelinde yaptığım Kitap Topla Kütüphanesiz Okul Bırakma Projesiyle 15 bin kitabın toplanmasını sağladım. *Okul Bünyesinde başlattığım Senin Eskin Benim Yenim Olsun Projesiyle 20 çocuğun tepeden tırnağa giyinmesini sağladım. *Kiliste bulunan köy çocuklarına 50 çift ayakkabının dağıtılmasını sağladım. *Şu an yürüttüğüm Bayramlık Projesiyle Kilis ili içerisinde bulanan 220 çocuga bayramlık hediye edilmesini sağladım.
  2. 2008 tdi collection Focus yerine Qashqai Visia 2011 1.5 dci alınır mı? 2008 dizel focusum var. km 137 binde. Bundan dolayı değiştirmeyi planlıyorum. Sizce Qashqai 2011 1.5 dci visia modeli alınır mı? Qashqai nin yol tutuşu nasıl? Focustan sonra performans kaybı yaşar mıyım?
  3. Merhabalar Kilis’in Kocabeyli İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmaktayım. Okuluma özel okulların desteğiyle 3000 kitaplık bir kütüphane oluşturdum. Yaptığım çalışma il milli eğitim müdürlüğümüzce çok beğenildi ve bana Kilis ili içerisinde bulunan okullara kütüphane kurma görevi verildi. Projemin adı: Kitap Topla, Kütüphanesiz Okul Bırakma. Özel kurum, kuruluş ve derneklerden projemize destek vermelerini talep ediyoruz. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki kitapları Kilisli öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu projeyle özellikle köy okulları ve Kilis ili içerisinde bulunan 130 okula kitap dağıtımı yapmak istiyoruz. Gelen desteklerle Kilis ili içerisinde bir kütüphane seferberliği başlatmak istiyoruz. Böylelikle tüm köy okullarımıza kütüphane kurmayı planlıyoruz. Bizim projemize destek olursanız gerçekten çok seviniriz. Ahmet ÖZCAN Kilis İl Milli Eğitim Mdr. Kütüphane Sorumlusu 05432778547 [email protected]
  4. Merhabalar daha önce de focusclubtr ailesine yazmıştım ve bu güzel aile sayesinde okulumuza kütüphane dolapları ve ısıtıcılar gönderildi. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. Şimdi ise Kiliste bulunan köy okulları için proje başlattım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. **********KİTAP TOPLA, KÜTÜPHANESİZ KÖY BIRAKMA**************** Arkadaşlar merhaba. Kilis'in Kocabeyli İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmaktayım. Okuluma 2013 yılında atandım ve bir çok eksiğinin olduğunu gördüm. Çeşitli özel okul, kurum ve kuruluşlardan yardım alarak okulumu çok daha yaşanır bir hale getirdim. Şuan okul kütüphanemizde yaklaşık 3000 kitap var. Bu yıl ise kendi okulum için değil kendi ilimdeki köy okulları için çalışmaya karar verdim. Okullarınızda veya evinizde kullanılmayan hikaye kitaplarını bize gönderebilirseniz Kilis'te bulunan 23 köy okuluna umut ışığı olabilirsiniz. focusclubtr Ailesinden herkes 1 kitap gönderse eminim ilde bulunan tüm okulların ihtiyacını karşılayabiliriz diye düşünüyorum. Okulum ve ilimde bulunan tüm öğrenciler adına bu konuda sizlerden yardım talep ediyorum. Şimdi bize bu konuda yardımcı olur musunuz??? İletişim Ahmet Özcan [email protected] 05432778547
  5. Merhabalar, Konuyu daha önce de açmıştım. Konu biraz dikkat çeksin diye yeni bir konu başlatıyorum. Hürriyet gazetesi 24 Kasım 24 Hayal diye bir proje gerçekleştiriyor. Öğretmenlerden proje istiyor. Bende köy okulum adına bir proje yaptım. Oylama bugün sona eriyor. İlk 24 e girmemiz için desteklerinize ihtiyaç var. http://www.hurriyet.com.tr/24kasim/24kasim24hayal?id=02122015185624 Not: Mobil veiyi kapatıp açarsanız birden fazla oy kullanabilirsiniz.
  6. bugün oylama da son gün. Lütfen yardımcı olun
  7. Destek bekliyorum arkadaslar. Parmaklariniza kuvvet
  8. Oy isin sadece reklam ayagi. Proje duyulsun diye boyle bir yola basvurdum. Bize okuma, hikaye ve kaynak kitabi gonderebilirler Sonucta insanlar oy kullaniyor atsaniz iyi olur bence
  9. Suan 902 oydayiz ve ilk 10 girdik. Acikcasi bu projeyi tum ozel okullara mail olarak attim. Sadece bir okuldan donut aldim o da idare ile gorusecegini soyledi. Cok duyarli degiller ozel okullar. Benim amacim Kiliste bulunan cocuklara yardim etmek. Kendi ogrencilerim icin degil farkli koylerdeki ogrenciler icin ugrasiyorum. Hurriyetteki projeye de katilma sebebim belki sesimiz duyulur cocuklarimiz kutuphanesiz kalmaz diye. Oylamada suan ilk ona girdik. 902 oyumuz mevcut.
  10. Bilginiz olsun diye soyluyorum yapin demiyorum. Oy kullandiktan sonra veri baglantisini kapatip acarsaniz tekrar oy kullanabiliyorsunuz. Suan 310 oyda projemiz. Desteklerinizi bekliyoruz. :))
  11. 24 aralık tarihine kadar devam edecek proje. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.
  12. Ahmet Özcan, Kocabeyli İlkokulu Merhabalar, Kilis ilinin Kocabeyli köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Bildiğiniz üzere köy okullarının başta kitap olmak üzere çok fazla eksiği bulunmaktadır. Bu bağlamda Okul Aile Birliğimiz 'Senin Eskin Benim Yenim' adı altında bir proje yürütmeye karar verdi. Bu projeyle özel okullarda 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında kullanılmış olan olan hikaye ve okuma kitaplarını ile kırtasiye malzemelerini toplayarak Kilis ili içerisinde bulunan tek sınıflı köy okullarına ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu konuda sizlerden yardım talep ediyoruz. Sonuçta özel okullardaki çocukların maddi durumu ortada ve bu yıl kullandıkları hikaye kitaplarını ve kırtasiye malzemelerini seneye kullanmayacaklar ama o kitaplar bize ulaştırılırsa Kilis ili içerisinde sayısız çocuk mutlu olacaktır. http://www.hurriyet.com.tr/24kasim/24kasim24hayal Hürriyet Gazetesinin başlatmış olduğu projeyle ilk 24 e giren hayaller gerçekleştirelecek. Bunun için için ise oylarınıza ihtiyacım var. Amacım Kilis'te bulunan tüm birleştirilmiş sınıflı okullara yardımcı olmak. Üsteki linke tıklayıp Kilis ilini seçerseniz bizim projeyi görürsünüz. Desteklerinizi bekliyorum. İkinci olarak ise özel okulda çalışan öğretmen arkadaşlarımız varsa projemize destek olmalarını rica ediyoruz. Sonuçta kendim için değil öğrencim olmayan farklı köylerdeki çocuklar için istiyorum.
  13. Ve sonunda dolapların montesi bitti. Çocuklarla beraber düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
  14. Dün 1 tane montaj yaptım. O biraz uğraştırdı. Ama mantığını kavradım.. Yinede düşünceli davranışınız için çook teşekkür ederim Osman bey.
  15. Güzel güzel. Sınıf için de ideal yükselikte. Montajı biraz zaman alıyor. Dün bir tanesinin montajını yaptım. :Montaj mantığını kavradım. Diğer 5 dolap daha kısa sürede montaj edebilirim diye düşünüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.