Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kilis'te Kütüphane Seferberliği


Ahmet Özcan

Önerilen Mesajlar

Merhabalar Kilis’in Kocabeyli İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmaktayım. Okuluma özel okulların desteğiyle 3000 kitaplık bir kütüphane oluşturdum. Yaptığım çalışma il milli eğitim müdürlüğümüzce çok beğenildi ve bana Kilis ili içerisinde bulunan okullara kütüphane kurma görevi verildi. Projemin adı: Kitap Topla, Kütüphanesiz Okul Bırakma. Özel kurum, kuruluş ve derneklerden projemize destek vermelerini talep ediyoruz. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki kitapları Kilisli öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.  Bu projeyle özellikle köy okulları ve Kilis ili içerisinde bulunan 130 okula kitap dağıtımı yapmak istiyoruz. Gelen desteklerle Kilis ili içerisinde bir kütüphane seferberliği başlatmak istiyoruz. Böylelikle tüm köy okullarımıza kütüphane kurmayı planlıyoruz. Bizim projemize destek olursanız gerçekten çok seviniriz.

 

 

 

 

Ahmet ÖZCAN

Kilis İl Milli Eğitim Mdr.

Kütüphane Sorumlusu

05432778547

[email protected]

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benzer aktivitelerde de belirttiğim gibi alınabilecek kitapların bir listesini yapar, teslim edileceği adresi, okulun adresi olacaktır muhtemelen, verirseniz, ve kitap alanların buraya hangi kitaptan kaç tane aldığını belirtip onun kaydını tutarsanız, bu kaydın güncellenmesi konusunda biz de yardımcı olabiliriz, işler daha hızlı ilerleyecektir. 

 

Ben bizzat ilkokulda ne okuduğumu hiç hatırlamıyorum, bu devirde ne uygun olur onu da bilemiyorum ancak belirli kitap sitelerine girip direkt adres ve ad girerek size kargo ile teslim edilmesini sağlamak isterim. Tabi anonim olarak bağış yapmak isteyenler direkt size aldıktan sonra mail atabilirler orada iş yükünüz artabilir malesef.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.