Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174701 Merhabalar az önce; -Krom Sis Farı çerçevesi -Krom İç Kapı Kolları Çerçevesi -Krom Cam Çıta Tk -Krom Focus yazılı kapı eşiği siparişimi verdim. Siparişler gelip montaj yaptığımda fotoları sizinle paylaşacağım. Öncesinde montajda dikkat etmem gereken husular nelerdir bilgi verirseniz sevinirim.Ürün ile birlikte muhtemelen bir kılavuzda gelecektir ama orada yazmayıpta genel olarak dikkat edilmesi gerekenler v.s Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174719 fiyatları ne kadar tuttu acaba? uygulamayı yaparken yanında bir adet fön makinası bulundurmanı tavsiye ederim yapıştırdıktan sonra o bölgelere sıcak olarak uygularsan daha rahat olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl Yazar comment_174772 Toplam 200,00 TL gittigidiyor'dan aldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174773 bende istiyorum aslında da kendim beceremem diye erteliyorum hep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl Yazar comment_174774 Bende ilk defa deneyeceğim bakalım inşallah sıkıntısız,güzel birşey olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174784 Sis farı çerçevesinin takıp çıkarırken foto çekebilir misiniz ? Ben uğraştım çıkaramadım da Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174792 Sis farı çerçevesinin takıp çıkarırken foto çekebilir misiniz ? Ben uğraştım çıkaramadım da Ben malum geçenlerde sis farı çerçevesi kaybolmasından dolayı krom aldım.Biri çıkmış olduğu için orada denedim,öğrenip diğer tarafı ona göre taktım. Çıkarırken saat arabanın önünde tam karşısında durduğunuzda saat 9 yönünde ve 3 yönünde iki tane geçmeli mandallı (tırnaklı) yeri var. Hangi taraf olursa olsun Çıkarırken önce yol kapı tarafındaki tornavida yardımıyla eğit mandaldan kurtarıp çekiyoruz. Motor kısmındaki kendiliğinden çıkıp geliyor. Takarken önce motor kısmındaki mandalı (tırnağı) takıyor sonra diğerini itiyoruz. Takmak daha kolay Zaten yenisini alınca tırnakları görünce anlıyorsunuz..Aklıma gelse video çekerdim.Açlıktan sanrım aklıma gelmemiş, Youtube'da da yoktu video aslında Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174796 Ben malum geçenlerde sis farı çerçevesi kaybolmasından dolayı krom aldım.Biri çıkmış olduğu için orada denedim,öğrenip diğer tarafı ona göre taktım. Çıkarırken saat arabanın önünde tam karşısında durduğunuzda saat 9 yönünde ve 3 yönünde iki tane geçmeli mandallı (tırnaklı) yeri var. Hangi taraf olursa olsun Çıkarırken önce yol kapı tarafındaki tornavida yardımıyla eğit mandaldan kurtarıp çekiyoruz. Motor kısmındaki kendiliğinden çıkıp geliyor. Takarken önce motor kısmındaki mandalı (tırnağı) takıyor sonra diğerini itiyoruz. Takmak daha kolay Zaten yenisini alınca tırnakları görünce anlıyorsunuz..Aklıma gelse video çekerdim.Açlıktan sanrım aklıma gelmemiş, Youtube'da da yoktu video aslında O zaman ben takarken ben krom satın alayım takarken video çekerim hocam teşekkür ederim bilgiler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl Yazar comment_174886 Siparişlerim hızlı bir şekilde elime ulaştı. 20 July 2013 - 02:40 tarihinde, Volkan Alan yazdı: Zaten yenisini alınca tırnakları görünce anlıyorsunuz. Bilgi vermesi açısından sis farı çerçevesinin fotoğraflarını ekliyorum. Fotoğraf linkleri ölmüştür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174889 Bu başlıktaki Focus Sd ne oluyor acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174890 Bu başlıktaki Focus Sd ne oluyor acaba ? Sedan olabiler mi acep ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl Yazar comment_174892 Sedan,4K mı yazmak gerekiyodu acaba bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174906 20 July 2013 - 17:58 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: Siparişlerim hızlı bir şekilde elime ulaştı. Bilgi vermesi açısından sis farı çerçevesinin fotoğraflarını ekliyorum. Fotoğraf linkleri ölmüştür. kusura bakmayın iftar için evden çıkıyordum,berbat olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl Yazar comment_174934 Hallettim güzel oldu teşekkürler gerçekten sökmekte takmakta çok kolaymış,hatta sökmek çok daha kolay takarken emin olamadım tam geçti mi geçmedi mi diye belirgin bir tık sesi v.s gelmeyince Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_174970 sökerken de önce o ortadaki tırnakları mı söküyoruz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın