Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, murat altındal yazdı:

O zaman önemli olan silikon sıkıp sıkmadıkları, cam çıtalarından birinin ucu çıkık duruyor zaten oradan görünür. peki silikon yoksa ne ile ısıtabilirim doğan abi.

Sen bu işi yapan birine git aksesuarcıya onlarda ısı tabancası var ısıtarak ve misina ile altından söküyorlar.Benimki ilk takıldığında tam olmamıştı söküp yeniden yaptılar.Kendin yapabilirsen dene ama en iyisi bir aksesuarcıya git  derim.

• Yanıt 78
  • Görüntüleme 26,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Süleyman Altın
    Süleyman Altın

Az önce  yakıt almaya gittim yakıtı alıp aracımı yıkattım ve ani bir karar ile ya Allah Bismillah deyip cam çıtalarınıda orada monte ettim.   Bence iç kapı kolu çerçevesinden daha kolay bir

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Komple cam çıtası. Fikir versin diye ekledim

• R Samet Batmaz
    R Samet Batmaz

Doğan abi senin araba on numara duruyor ya. Bi 4 taraflı resim atamazmısın  Maşallahhh

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Misina ile silikonlardan söküyorlar. Önce ısı tabancasıyla müdahale ediyorlar sonra silikon varsa misina ile söküyorlar. Zarar görüyor ama çok çok bir zarar değil. Çizilebilir gözünüzü rahatsız edebilir. 

Bir sorum olacak neden sökmek istiyorsunuz acaba? 

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Sen bu işi yapan birine git aksesuarcıya onlarda ısı tabancası var ısıtarak ve misina ile altından söküyorlar.Benimki ilk takıldığında tam olmamıştı söküp yeniden yaptılar.Kendin yapabilirsen dene ama en iyisi bir aksesuarcıya git  derim.

25 dakika önce, Berat Hasbek yazdı:

Misina ile silikonlardan söküyorlar. Önce ısı tabancasıyla müdahale ediyorlar sonra silikon varsa misina ile söküyorlar. Zarar görüyor ama çok çok bir zarar değil. Çizilebilir gözünüzü rahatsız edebilir. 

Bir sorum olacak neden sökmek istiyorsunuz acaba? 

Nedeni arabada ki spor görünüşe pek yakıştıramıyorum o yüzden sökmek istiyorum, sanayide işim olunca bir aksesuarcıya sorarım.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çift taraflı bantla yapıştırılmışsa bi yazarı olmaz gövdeden de bantı sökebilirsin ancak silikon falansa geri dönüşü olmayabilir
Araç gayet güzel duruyo spora daha da spor bi hava katmış ellemeyin bence [emoji4]
Ya da krom çıtaların üzerine siyah folyo çektirmeyi deneyin riski azaltmış olursunuz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.