Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201313 yıl comment_172708 bende kendime üzülüyorum benzin 3 lira olsa 2 bin motor vergisi fahiş olmasa 2.0 ecoboost mondeo alıp binsem sol şeridi kimseye bırakmasam diyorum hocam ben sizin 1,6 eceboost araçların ekonomik olmayışı ile ilgili hareretli bir tartışmanızı hatırlıyorum ama kendinize üzülmemeniz için 180 beygir bir fokusunuz varsa sol şerit zaten sizindir...(inanın sandığınız kadar yakmıyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201313 yıl comment_172711 benimki 125 abi atmosferik benzinli lpg li sol şeridi bende yarım saat sahiplenebiliyorum uzun süreli basmıyorum. sık sık radar uygulaması var sizin meslektaşların ondan da tırsıyorum kesin benzin fiyatları yüzünden çıkmıştır tartışma yoksa ecoboost motora lafım yok. arabaların hiçbir suçu yok aslında sorun benzin fiyatlarında Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233876 Aynı sorun ortağımın focus da söz konusu 5 aylık bir araç ama demekki kronik bir hata yapacak bişi yok benim araçta da olmaya başlar yakında Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233877 bizde de var. sorun yok. belki çaydanlık tamircisine parlattırılırsa kalıcı olur ama orası metal mi boya mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233892 Arkadaşlar,benim tavsiyem parlatmak için gümüş parlatıcısı kullanmayın,belli bir zaman sonra daha çok kararmasına sebep oluyor..Eğer parlatmak isterseniz kromaj parlatıcısı kullanın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201412 yıl comment_236742 Serviste resimlerini çekip otosana gönderilecğni söylediler,otosandn gelen karara göre değiştirlckmş Aynı sorun benim trend x te de var otosan dan gelen cevabı lütfen yazınız.Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201511 yıl comment_292671 Herkese iyi akşamlar. Forumda paylaşım yapan ve illa ki bu konudan müzdarip olan arkadaşlar vardır. Browser problemimden dolayı arama yapamıyorum öncelikle affınıza sığınıyorum. Aracım 2013 temmuz ayında sıfır alınmış Focus 3 sedan beyaz titanium smart Aracımın koltuk başlıklarını tutan demirlerde paslanma benzeri matlaşma ve kararmalar oldu. Yetkili servis ve müşteri hizmetleri ile görüşmelerim sonucunda garanti kapsamında değişim yapılamayacağı tarafıma belirtildi. Hatta tarafıma pasta cila ile çözüm üretileceği söylendi. Ford markasını seven ve değer veren biri olarak koltuk başlıklarının değiştirilmesi için ne gibi bir yol izlemeliyim? Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201511 yıl comment_292673 Defalarca yazıldı, değişim yaptıranlar oldu başlarda, ama onlarda da aynı matlaşma tekrarladı. Parlatmaya razı olun, hatta yöntemini öğrenin arada siz kendiniz yaparsınız. Ve tek sorununuz bu olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201511 yıl comment_292675 Defalarca yazıldığını tahmin ettim üstad. Malum her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır diyerek belki başka fikirler ortaya çıkar umudundayım. Saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292785 Benimkinde kararma vardi servise gösterdim yeltenmediler değiştirmeye çünkü kafalikla geliyormuş bende birsey demedim devam ettim öyle. O gün kafaliklari biraz yukarı aldım. 1 sene geçti alt taraf kararmadi Şuan görüntü bu Arabayi teslim aldığımda kararma yok ve ayari kısadaydı. Kararma olduktan sonra o parlak kısım kadar yukarı aldım. Mart 17, 201511 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292786 Nalbur'a gidiyorsunuz ... cebinizden 5TL çıkartıp tezgaha bırakıyorsunuz ve tezgahın arkasındaki elemana "Bana bir şişe Kavil verirmisin?" diyorsunuz. Size verilen çocuk kakası renginde (..ve kimilerine göre öyle de kokan) sıvıyı hav bırakmayan bir bez parçasına azıcık damlatıp matlaşma olan her türlü krom - kaplama vs. aksama sürüyorsunuz. Bitti ... gitti ... http://www.gozdenalbur.com/KAVIL-SARI-PARLATICI-MADEN-CILASI-100-GR,PR-4764.html ...yıllarca arabaların krom tamponlarını, dikiz aynası kapaklarını kavil ile parlattık. Hem de öyle parlardı ki karşısına geçip saçınızı taradınız (...yaa , o zamanlar saçım vardı..peHHH) üzüldüğünüz şeye bakın Allah aşkına Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292787 Nalbur'a gidiyorsunuz ... cebinizden 5TL çıkartıp tezgaha bırakıyorsunuz ve tezgahın arkasındaki elemana "Bana bir şişe Kavil verirmisin?" diyorsunuz. Size verilen çocuk kakası renginde (..ve kimilerine göre öyle de kokan) sıvıyı hav bırakmayan bir bez parçasına azıcık damlatıp matlaşma olan her türlü krom - kaplama vs. aksama sürüyorsunuz. Bitti ... gitti ... http://www.gozdenalbur.com/KAVIL-SARI-PARLATICI-MADEN-CILASI-100-GR,PR-4764.html ...yıllarca arabaların krom tamponlarını, dikiz aynası kapaklarını kavil ile parlattık. Hem de öyle parlardı ki karşısına geçip saçınızı taradınız (...yaa , o zamanlar saçım vardı..peHHH) üzüldüğünüz şeye bakın Allah aşkına Annemle gümüş parlatıcıyla denemiştik olmamıştı. Orda erken pes ettik kaldı öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292789 Gümüş Parlatıcı olmaz abi, o metalden tabaka soyuyor. Zaten o nedenle parlatılan gümüş çok geçmeden yeniden kararır (..daha da beter olur) ...Kavil'i en iyi denizciler, tekneciler bilir. Deniz tuzu'nu yemiş krom, pirinç, paslanmaz aksamı temizlemek için ideal malzemedir. Dikkat edilmesi gereken şey uygulama yapılacak alanın -kuru- olmasıdır. Kavil'i al, azıcık beze dök ... ovala ... beş dakika kadar bekle ve bu defa kuru bez ile biraz daha ovala (parlat) ... bitti - gitti. Not: elinizdeki kavil'li bez ovalam işlemi sırasında kararacaktır, bu normaldir dert etmeyin. Not2 : evdeki gümüşleri 50Euro'luk gümüş cilasından daha iyi parlatır. Not3 : sadece kafalık demirlerini değl, araçtaki tüm krom - paslanmaz aksamı, mesela hava kirliliği nedeni ile solan/lekelenen krom çıtaları falan da kavil ile temizleyebilirsiniz ... piyasa ağzı ile söyleyeyim ... ciLLop gibi olur. Not4 : Evet isterseniz jantları da aynı şekilde parlatabilirsiniz ama lastik sibopları ve kauçuk aksama kavil sürmeyin. NOt5 : Hayır ... toptancı, kavil satıcısı veya onların promatörü değilim (aslında fena fikir de değil...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292790 Gümüş Parlatıcı olmaz abi, o metalden tabaka soyuyor. Zaten o nedenle parlatılan gümüş çok geçmeden yeniden kararır (..daha da beter olur) ...Kavil'i en iyi denizciler, tekneciler bilir. Deniz tuzu'nu yemiş krom, pirinç, paslanmaz aksamı temizlemek için ideal malzemedir. Dikkat edilmesi gereken şey uygulama yapılacak alanın -kuru- olmasıdır. Kavil'i al, azıcık beze dök ... ovala ... beş dakika kadar bekle ve bu defa kuru bez ile biraz daha ovala (parlat) ... bitti - gitti. Not: elinizdeki kavil'li bez ovalam işlemi sırasında kararacaktır, bu normaldir dert etmeyin. Not2 : evdeki gümüşleri 50Euro'luk gümüş cilasından daha iyi parlatır. Not3 : sadece kafalık demirlerini değl, araçtaki tüm krom - paslanmaz aksamı, mesela hava kirliliği nedeni ile solan/lekelenen krom çıtaları falan da kavil ile temizleyebilirsiniz ... piyasa ağzı ile söyleyeyim ... ciLLop gibi olur. Not4 : Evet isterseniz jantları da aynı şekilde parlatabilirsiniz ama lastik sibopları ve kauçuk aksama kavil sürmeyin. NOt5 : Hayır ... toptancı, kavil satıcısı veya onların promatörü değilim (aslında fena fikir de değil...) Abi süpersin sayende yeni bir ürün daha öğrendim...hemen bunu deneyeceğim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın