Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Paspas Ve Kirlenme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim aldığım ürün aşağıdaki linkte.

Gelen ürün resimdeki ile aynı değil,ve çok hafif. Kaucuk paspas kalın ve ağır olmalı.

Bu sebep ile kayıyor. Ancak heryeri kapattığı için kirlenme minimum.

Tavsiye derseniz de bunu tavsiye etmem, farklı bir marka ve görerek almakta fayda var.

http://www.n11.com/ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-P10811144

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 89,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğrusu bu kadar korumacılık ben, tedirgin ediyor, zemin halısını korumak için üzerine halı paspas, onu korumak için üzerine kauçuk paspas, onu korumak için de yıkamacının kağıt paspasları (en az bir

• Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum. Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok.  Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir.

• Sucuk birakin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ben de ince ve hafif paspasları beğenmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Paspas dediğin ağır olacak!

Yanıtlama zamanı:

Bu havuz tipi gördüğüm iki tip var ikiside kayma sebebiyle önerilmiyor bu durumda.

Tabana sabitlenmiyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Bu havuz tipi gördüğüm iki tip var ikiside kayma sebebiyle önerilmiyor bu durumda.

Yok yahu benim kullandıklarım kalın değil, çok ince de değil, yere tam oturuyor, bir yere de kaymıyor, gayet kullanışlı.

Ayrıca gereksiz ağırlığı niye yanımda taşıyayım ki, en iyi paspas en hafif paspas.

Zaten benim ağırlığımı taşıyor... 

Yanıtlama zamanı:

ben ince ve fakat sert duran bi plastıkten ayak dinlenme eşiğini de dikkate alarak kestirdim(tabi pedallerin yere değdiği noktalara kadar uzatmadan) oldukça kullanışlı oldu..

Yanıtlama zamanı:

Yok yahu benim kullandıklarım kalın değil, çok ince de değil, yere tam oturuyor, bir yere de kaymıyor, gayet kullanışlı.

Ayrıca gereksiz ağırlığı niye yanımda taşıyayım ki, en iyi paspas en hafif paspas.

Zaten benim ağırlığımı taşıyor...

Yukarıda Yılmaz Tunç kayıyor demiş. Sizinki aynı model değilmiydi.?

Yanıtlama zamanı:

Yukarıda Yılmaz Tunç kayıyor demiş. Sizinki aynı model değilmiydi.?

Olabilir, ama benimkiler kaymıyor...

Ne diyebilirim ki?

Ayaklarım rahat duruyor demek, itiş tepiş yapmıyorum!

Geçme yerleri var ama zaten kenarlar sıfır geldiğinden kayacak yeri de yok.

Yanıtlama zamanı:

Abi peki geçme yerleri tam denk geliyor mu? bikaç farklı model için o yuvalar tam denk gelmiyor gibi şeyler okumuştum..

Geçme yeri yok bildiğim kadarıyla...

Yanıtlama zamanı:

Abi peki geçme yerleri tam denk geliyor mu? bikaç farklı model için o yuvalar tam denk gelmiyor gibi şeyler okumuştum..

Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum.

Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok. 

Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir.

Yahu altı üstü paspas, ayak eziyor işte, sanırsın Kate Moss'a elbise beğeniyoruz (bu örnek de olmadı ya buradaki erkek milleti o kıza hiç bir elbiseyi yakıştıramaz  :kıhkıh: )

Yanıtlama zamanı:

Hehehehheeh ::):) Cem hocam altı üstü paspas tamamda biz paranın karşılığını almaya çalışıyoruz.. Sonra şurası böyle burası şöyle olmasın diye ...:):):):):)::)

Yanıtlama zamanı:

Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum.

Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok. 

Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir.

Yahu altı üstü paspas, ayak eziyor işte, sanırsın Kate Moss'a elbise beğeniyoruz (bu örnek de olmadı ya buradaki erkek milleti o kıza hiç bir elbiseyi yakıştıramaz  :kıhkıh: )

Abi orası öyle de, Bekir Abi'nin de dediği gibi, sağı solu katlanacaksa, uymayacaksa almanın bir manası yok 100 lira verip. Zaten şuandakini o sebeple değiştirmek istiyorum. Dolayısıyla değiştirme gerekçelerimi giderecek ürünü bulmaya çalışıyorum. Anladığım kadarıyla iyi bir ürün. Büyük ihtimalle alacağım.. Teşekkürler tekrar...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.