Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2 Haziran İstanbulpark Pist Günleri'ne Topluca Katılmak İster Misiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dün gece maili gördüğümde büyük bir hüzün yaşadım :(. Arabam olsaydı kesinlikle katılırdım seneye de olursa inşallah katılacam

• Yanıt 121
  • Görüntüleme 18,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Her türlüsü ayarlanır. Eş zamanlı 40 araç aşırı yoğun trafik yapar ve kimse keyif almaz, risk artar. 15 bilemedin 20'yi aşmamak gerekir.  Siz 15'i bulun 20' sadece sizindir... Bu arada bu kabaca 5-6

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

GoPro HD kamera ayarlıyayım bari

• Grup gidilerse daha keyifli olur kuşkusuz, ileride grup olacağından eminsek ertelenebilir elbette... Çıkmaya çekinenlere şu kadarını söylemeliyim: Dünyanın araç kullanması en zevkli pistlerinden biri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Videoları izledim ama Cem Bey 160 ile viraja girmekten bahsedince benim sürüş vizyonumun çok yavaş olduğunu anladım =)

Yanlış anlaşılmışım, 160 ile viraja yaklaşırken diye yazdım, frenleme yapılıyor ve 50-60 ile giriliyor sonuçta viraja, ayrıca 160'a çıkma zorunluluğunuz da yok.

Bakın radikal bir örnek vereyim: Pederin 97 model bir 306'sı var, geçen senne peder ve valideyle kahkahalar atarak o pistte o araçla iki tur attık, hem de lastikleri hemen her virajda biraz öttürerek, kulplara yapıştılar, güzelmiş güzelmiş diye döndük; galiba bizde aileden geliyor delilik.

Sonuçta hem araç hem sürücü kapasitesi kadar gider, sorun olmaz. Ya da en azından TEM'de iş çıkışı saatlerinde 100küsur km/h hız ile tampon tampona gitmekten daha az tehlkeli olur!

Yanıtlama zamanı:

Yanlış anlaşılmışım, 160 ile viraja yaklaşırken diye yazdım, frenleme yapılıyor ve 50-60 ile giriliyor sonuçta viraja, ayrıca 160'a çıkma zorunluluğunuz da yok.

Bakın radikal bir örnek vereyim: Pederin 97 model bir 306'sı var, geçen senne peder ve valideyle kahkahalar atarak o pistte o araçla iki tur attık, hem de lastikleri hemen her virajda biraz öttürerek, kulplara yapıştılar, güzelmiş güzelmiş diye döndük; galiba bizde aileden geliyor delilik.

Sonuçta hem araç hem sürücü kapasitesi kadar gider, sorun olmaz. Ya da en azından TEM'de iş çıkışı saatlerinde 100küsur km/h hız ile tampon tampona gitmekten daha az tehlkeli olur!

Bu sefer anlaşıldı; doğrusu aile eğlencenize de oldukça gülümsedim Cem Bey  ^_^

Yanıtlama zamanı:

Hehe, bu arada valide ve peder +80  :nazar:

Bir de çocukluğumda arkada oturup, öndeki iki koltuğa kollarımı dayayarak babamı seyrederek öğrendim trafikte öngörülü ve hızlı olmayı, çok çılgındı çok!

Bugünlerde sakinledi çok şükür...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey yardımcı pilot olarak gelebilirim :kıhkıh::fikir:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Yakup Çağatay, Etkinlik olursa öncesine sonrasına bir plan program buluşma olacak mı? Bana yüzüstü olarak biraz bilgi verirsen yarın arkadaşla buluşucam, o da katılacak olursa biraz bilgi vermiş olurum :)

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, Etkinlik olursa öncesine sonrasına bir plan program buluşma olacak mı? Bana yüzüstü olarak biraz bilgi verirsen yarın arkadaşla buluşucam, o da katılacak olursa biraz bilgi vermiş olurum :)

Sabahtan orada buluşuruz oradan da bi yere yemeğe kaçarız muhabbet ederiz . Önce sayıya ulaşalım diğeri kolay :) katılsın o da ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ankara'da olsa zorla götürürdüm de İstanbul işinde ısrar edemem malesef. Bir de arabayı pazartesi teslim alacak, rodaj bitmeden piste ben olsam sokmazdım, ona da sok diyemem o yüzden.

Bakalım daha çok var, bir şekilde ayarlarız umarım.

Yanıtlama zamanı:

Ben de katılacağım beni de yazın. Bir gün pistte araç kullanmak en büyük hayalimdi zaten. Bir de sizlerle tanışmak. 10km/s ile gitsem bile razıyım. :D

Saruhan Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Geliyorum dedim ya :) sadece co-pilot olarak.

Arabamız yok be yavru napak

Araban mı yok ? The Original titaniuma ne oldu ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.