Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166302 Dün gece maili gördüğümde büyük bir hüzün yaşadım . Arabam olsaydı kesinlikle katılırdım seneye de olursa inşallah katılacam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166304 Videoları izledim ama Cem Bey 160 ile viraja girmekten bahsedince benim sürüş vizyonumun çok yavaş olduğunu anladım =) Yanlış anlaşılmışım, 160 ile viraja yaklaşırken diye yazdım, frenleme yapılıyor ve 50-60 ile giriliyor sonuçta viraja, ayrıca 160'a çıkma zorunluluğunuz da yok. Bakın radikal bir örnek vereyim: Pederin 97 model bir 306'sı var, geçen senne peder ve valideyle kahkahalar atarak o pistte o araçla iki tur attık, hem de lastikleri hemen her virajda biraz öttürerek, kulplara yapıştılar, güzelmiş güzelmiş diye döndük; galiba bizde aileden geliyor delilik. Sonuçta hem araç hem sürücü kapasitesi kadar gider, sorun olmaz. Ya da en azından TEM'de iş çıkışı saatlerinde 100küsur km/h hız ile tampon tampona gitmekten daha az tehlkeli olur! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166318 Yanlış anlaşılmışım, 160 ile viraja yaklaşırken diye yazdım, frenleme yapılıyor ve 50-60 ile giriliyor sonuçta viraja, ayrıca 160'a çıkma zorunluluğunuz da yok. Bakın radikal bir örnek vereyim: Pederin 97 model bir 306'sı var, geçen senne peder ve valideyle kahkahalar atarak o pistte o araçla iki tur attık, hem de lastikleri hemen her virajda biraz öttürerek, kulplara yapıştılar, güzelmiş güzelmiş diye döndük; galiba bizde aileden geliyor delilik. Sonuçta hem araç hem sürücü kapasitesi kadar gider, sorun olmaz. Ya da en azından TEM'de iş çıkışı saatlerinde 100küsur km/h hız ile tampon tampona gitmekten daha az tehlkeli olur! Bu sefer anlaşıldı; doğrusu aile eğlencenize de oldukça gülümsedim Cem Bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl Yazar comment_166319 Ben de aynı şekilde gülümsedim abi ailecek ilgili olmanıza. Bizimkiler malesef ki pek ilgili değiller de benim ilgimi hoş görmelerine bile şükretmek gerekli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166323 Hehe, bu arada valide ve peder +80 Bir de çocukluğumda arkada oturup, öndeki iki koltuğa kollarımı dayayarak babamı seyrederek öğrendim trafikte öngörülü ve hızlı olmayı, çok çılgındı çok! Bugünlerde sakinledi çok şükür... Mayıs 25, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166331 Yakup bey yardımcı pilot olarak gelebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166336 Yakup bey yardımcı pilot olarak gelebilirim Focus ve Audi yanına birde Golf 7 geliyor. Hadi hadi geliyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl Yazar comment_166337 @Yakup Çağatay, Etkinlik olursa öncesine sonrasına bir plan program buluşma olacak mı? Bana yüzüstü olarak biraz bilgi verirsen yarın arkadaşla buluşucam, o da katılacak olursa biraz bilgi vermiş olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166338 @Yakup Çağatay, Etkinlik olursa öncesine sonrasına bir plan program buluşma olacak mı? Bana yüzüstü olarak biraz bilgi verirsen yarın arkadaşla buluşucam, o da katılacak olursa biraz bilgi vermiş olurum Sabahtan orada buluşuruz oradan da bi yere yemeğe kaçarız muhabbet ederiz . Önce sayıya ulaşalım diğeri kolay katılsın o da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl Yazar comment_166344 Ankara'da olsa zorla götürürdüm de İstanbul işinde ısrar edemem malesef. Bir de arabayı pazartesi teslim alacak, rodaj bitmeden piste ben olsam sokmazdım, ona da sok diyemem o yüzden. Bakalım daha çok var, bir şekilde ayarlarız umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166455 Ben de katılacağım beni de yazın. Bir gün pistte araç kullanmak en büyük hayalimdi zaten. Bir de sizlerle tanışmak. 10km/s ile gitsem bile razıyım. Mayıs 26, 201313 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166469 Ben maalesef katılamıyorum. Bir haftadır kesinleşsin diye bekliyordum. Oğlanın yıl sonu gösterisi var. Pist konusunda kararsızdım ama gelip beraber olmak istiyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166516 @Yakup Çağatay, Zaman azalıyor ve liste 5 kişi Ve sen yoksun Yakup listede ?! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166519 @Yakup Çağatay, Zaman azalıyor ve liste 5 kişi Ve sen yoksun Yakup listede ?! Geliyorum dedim ya sadece co-pilot olarak. Arabamız yok be yavru napak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166521 Geliyorum dedim ya sadece co-pilot olarak. Arabamız yok be yavru napak Araban mı yok ? The Original titaniuma ne oldu ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın