Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2 Haziran İstanbulpark Pist Günleri'ne Topluca Katılmak İster Misiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sabri ne alaka ? İstanbul park hem kimine uzak hem herkes istemez hemde ücretli .

Sırf Buluşma değil ayrıca sabırlı ol biraz ;)

Çok sabırsızııım :D adim ve burcum sebebiyle :)

• Yanıt 121
  • Görüntüleme 18,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Her türlüsü ayarlanır. Eş zamanlı 40 araç aşırı yoğun trafik yapar ve kimse keyif almaz, risk artar. 15 bilemedin 20'yi aşmamak gerekir.  Siz 15'i bulun 20' sadece sizindir... Bu arada bu kabaca 5-6

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

GoPro HD kamera ayarlıyayım bari

• Grup gidilerse daha keyifli olur kuşkusuz, ileride grup olacağından eminsek ertelenebilir elbette... Çıkmaya çekinenlere şu kadarını söylemeliyim: Dünyanın araç kullanması en zevkli pistlerinden biri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Cem Boneval,  Abi olumsuz düşünürsek, yeterli kişi sayısı olmazsa 5-6 araç 30-40 araç arasında mı çıkmak mı, yoksa iptal etmek mi daha mantıklı sizce? Sonuçta İstanbul Park ileri tarihlerde de etkinlikler yapacak, ben tanımadığım 30-40 araç arasına çıkmak yerine hiç çıkmamayı tercih ederim gibi görünmekte.

Yanıtlama zamanı:

Zaten videolardanda izlediğimiz uzere öyle sıkış tıkış değil pist. Yani F1deki gibi dipdibe viraj almalarda olmayacak :D

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Motorsikletim olduğu için kendi kaskım var..kask parasından yırtarız sanırım...:)

Bir aksilik çıkmazssa bende gelmek istiyorum,ama lastiklerime ve arabama kıyamadığım için piste girip girmeme konusunda karasızım..

Yanıtlama zamanı:

Grup gidilerse daha keyifli olur kuşkusuz, ileride grup olacağından eminsek ertelenebilir elbette...

Çıkmaya çekinenlere şu kadarını söylemeliyim: Dünyanın araç kullanması en zevkli pistlerinden biri ve biraz tempolu kullanmayı seven ve otomobil yarışlarını çok da ilgisiz olmayan bir kişinin "Ölmeden yapılacak 100 şey listesinde" mutlaka olmalı. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mertcan trafik de tanıdığın adamı görme yüzden nedir ?

Bu pist sadece merak değil zevk de ister haliyle yabancı tanıdık fark etmez. Hele 5-6 araç için diyorsan hiç gitme :D

Bana göre yabancı demek risk demek. Tanıdığın kişiler mi daha çok risk oluşturur, yabancılar mı? Bu bu kadar basit. Limitlerde olmasa da pikniğe çıkar gibi kullanmayı planlamıyorum ben, zaten 3-5 tur atacağız, onda da oluşabilecek bir riskte kafamın rahat olması önemli.

Ben pist işini düzenli yaptığım bir hobi haline getirmek istediğim için ilkinden tatsız anılar olmamasına fazla kafayı takıyorum malesef.

Zaten videolardanda izlediğimiz uzere öyle sıkış tıkış değil pist. Yani F1deki gibi dipdibe viraj almalarda olmayacak :D

Sıkış tıkış olmasından çok herhangi bir aracın yanından geçerken tedirgin olmak istemiyorum sadece :)

Abartıyor olabilirim tabiki de diğer başlıkta da görüldüğü gibi Ring'de bile kazalar olabiliyorsa, Tr trafiğinde ne olur kim bilir. Neyse bu seferlik bu riski alıcam ben paranoyaklığı bir kenara bırakıp. Cem abi de kalkıp Antalya'dan gelecekken el alemi bahane etmeyi bırakıyım :)

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ama lastiklerime ve arabama kıyamadığım için piste girip girmeme konusunda karasızım..

20' , hepi topu 6-7 tur dönülecek lastik bakımından pek bir korkunuz olmasın bence ... 

Yanıtlama zamanı:

Bende katılmak isterdim ama; tecrübem ve antremanım yok, kaza olursa kasko ödemiyor ve pahalı gibi bahanelerin arkasına saklanıyorum.

bizde o yüzden zaten grup kurmaya çalışıyoruz , birbirimize yol vererek , hırs yapmayarak keyfini çıkartmak için :)

bence gel :kıhkıh:  

Yanıtlama zamanı:

bizde o yüzden zaten grup kurmaya çalışıyoruz , birbirimize yol vererek , hırs yapmayarak keyfini çıkartmak için :)

bence gel :kıhkıh:  

kendi adıma oraya çıktıktan sonra hırs yapmamak zor :) keyfini çıkartmak için kendimide arabayıda zorlamam lazım. kısa süreli zevklere verilen paranın fazla olduğunu düşünüyor olmamda çok büyük bir etken.

Yanıtlama zamanı:

Bende katılmak isterdim ama; tecrübem ve antremanım yok, kaza olursa kasko ödemiyor ve pahalı gibi bahanelerin arkasına saklanıyorum.

Zaten katılma şansını yakalarsam .. Benim klasman en az yakıtla tur tamamlama olacak...:):)::):)

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kendi adıma oraya çıktıktan sonra hırs yapmamak zor :) keyfini çıkartmak için kendimide arabayıda zorlamam lazım. kısa süreli zevklere verilen paranın fazla olduğunu düşünüyor olmamda çok büyük bir etken.

Ozan daha ucuz olursa orası daha kalabalık olacak ? 1990 model bmw'den fırsat bulamayacan :D

Yanıtlama zamanı:

Ozan daha ucuz olursa orası daha kalabalık olacak ? 1990 model bmw'den fırsat bulamayacan :D

haklısın ama bu benim genel düşüncem sadece piste özgü değil, jetski kiralamak istiyorum ama kiralamıyorum mesela :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kendi adıma oraya çıktıktan sonra hırs yapmamak zor :) keyfini çıkartmak için kendimide arabayıda zorlamam lazım.

Hırs az veya çok herkeste olur da bir tehlike olduğunda hırsına yenilmeyeceksen bence bir risk olmaz :)

Önüm arkam boşken ben de rahat duracağımı zannetmiyorum, özellikle virajlarda  :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.