Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225888 Vallahi cihaz resmen kesiciye giriyor Appstore itunes açılış hızları falan muhteşem... 5s ile ilgili sorunum yoktu fakat hissedilir derecede hızlandı 5s kullanan arkadaşlar aynı şeyi mi düşünüyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl Yazar comment_225892 Vallahi cihaz resmen kesiciye giriyor Appstore itunes açılış hızları falan muhteşem... 5s ile ilgili sorunum yoktu fakat hissedilir derecede hızlandı 5s kullanan arkadaşlar aynı şeyi mi düşünüyor ? Temiz yükleme yapayım, söylerim.. Fark etmiş. Grafikler yavaştı onlara el atılmış. Aslında hızlanma görünüm olarak artmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225899 Temiz yükleme yapayım, söylerim.. Bu temiz yükleme neye deniyor tam olarak.? Ayarlar genel içinden tam sıfırlama sonra cloud üzerinden veya itunes üzerinden geri yükleme? Veya yeni iphone olarak işaretleyip tüm uygulamaları elle yeniden kurma? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225900 Benim gibi 4s kullanıcılarına hız bakımından ciddi kıyak olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_225930 Bu temiz yükleme neye deniyor tam olarak.? Ayarlar genel içinden tam sıfırlama sonra cloud üzerinden veya itunes üzerinden geri yükleme? Veya yeni iphone olarak işaretleyip tüm uygulamaları elle yeniden kurma? restore + uygulama + rehber atmak. Benim buna çok zamanım olmadığı için ve fotolar ile uğraşamam diye Restore + yedek yaptım. Şuan iyi çalışıyor. Benca OTA'dan iyi böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl Yazar comment_238903 7.1.1 çıkmış 18.8mb... Hımss,Touch id iyileştirme varmış yapalım hemen Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın