Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Tabi ki tavsiyem yeni kurulum. Jb çıkarsa yapacağım bende 7.1 1-2 gün bekleyeceğim. ben bastım gitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Sağlam update çıkmış, yapıştırıyorum direk. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 (düzenlendi) An itibariyle yüklemeye başladım Bu başlık altında kullanım tecrübelerini hep birlikte yazalım istedim. , Mart 10, 2014 Burak Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yükleyelim bakalım 215 Mb diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Klavye olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Klavye olmuş Yukarda eklediklerini zaten vermiştik. Klavye oldu diyorsun onu eklememişsin. Senin paylaşım mantığına maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Carplay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yukarda eklediklerini zaten vermiştik. Klavye oldu diyorsun onu eklememişsin. Senin paylaşım mantığına maşallah Yahu yeni indirdim kurcalıyorum Bay yönetim :D :D Nerede paylaştınız görmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Konular birleştirildi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yenisi bu sanırım.. Biraz daha mı koyulaşmış harfler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 3.parti uygulama ile verme. mesajlara girip ekler misin bakalım.. Yenisi bu sanırım.. Biraz daha mı koyulaşmış harfler? 7.0.x de böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Eğer kalınlaştırma yapmadıysan ve metin boyutlarımızda aynıysa biraz arka planda ton değişmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Kalınlaştırma yapınca böyle... Her yerde kalınlaştı ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Tabi tabi eskiden kurtulamayanlar ve gözü körüngöz olanlar için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap