Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 iOs7 tanıtılmış bunlarda yenilik olması lazım. Bilmiyorum Apple iPod ve Bilgisayar yapsın ya bide iPad telefonda çok çakallık yapıyorlar ve insanları kandırıyorlar gibime geliyor. Ee Sabri ios 6 kullanana yenilik değil mi? Androidden ona ne? Apple'in seni çekmeye niyeti yok, Rakip olarak görmüyor kimseyi. Politika bu. Başlıkta diğer yenilikleri takip edebilirsin. Final sürümüne kadar beklemek suretiyle. Fazla uzatmıyim ayrı dünya ikiside benim gözümde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Apple bizim hükümet gibi barajın arkasından gelen topu göremedi 6ay içinde bu arayüzde sıktı artık yapacaklarsa yapsınlar yeter denmeye başladı. Beklentilerin çoğu da Android de bulunan şeyler. Fakat açmaz şu ki onları da yapınca bak gördün mü kopyalıyorlar, koskoca Apple bu hale düştü denecek İşleri zor valla. Bir şekilde bizim hükümetin durumuna bağladım durumu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Beta2 çıkmış. Ipad de destekliyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Yolda rastladı eve gidince indirelim hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Beta 3 yayınlandı. http://shiftdelete.net/ios-7-beta-3-ile-gelen-yenilikler-45710.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Dünden beri kullanıyorum beta-3 Daha iyi olmuş fakat hala eksik. Bazı yerler eklenmiş ama Türkçe olmamış daha gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 iOS 7 ile uygulama inerken.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Badland baya sardı beni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Şuan iOS 7 herkes için kullanılabilir durumdadır. Önce buradan iTunes'inizi güncelleyin http://www.apple.com/itunes/download/ ardından ister Telefonunuzun ayar bölümünden Wifi ile güncelleyin isterseniz ipsw dosyasını indirip restore edin cihazınızı. Tavsiyem manuel yedek alarak veya iCloud yedeği alarak restore etmenizdir.. Kolay Gelsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Itunes'un yeni versiyonundan nefret ettim ben. Macbook'tan güncellerim muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2013 7.0.3 güncellemesi geldi.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 @Yakup Çağatay, 7.0.4 çıkmış haber vermiyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 7.1 çıktı. Ne değişti? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 7.1 çıktı. 214 mb...yaklaşık 5 dk kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 214 mb...yaklaşık 5 dk kaldı Tabi ki tavsiyem yeni kurulum. Jb çıkarsa yapacağım bende 7.1 1-2 gün bekleyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap