Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik (Bakım Paylaşımı Değil)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arabam 12930 kmde 2 yıllık bakım süresi geldi. Ana bakım yaptırdım.430 tl dediler 400 tl verdim. Bilginize Kayseri-Ünallar

Vah vah, yani iki yılda 13000 km pek azmış, keyfini zevkini sürecek fırsatınız olmuyor demek. 

Satmayı düşünürseniz hemen alıcı bulurum.  :kıhkıh:

Bu arada serviste herhangi bir sorun var mıydı araçta giderilmesi gerekekn?

• Yanıt 204
  • Görüntüleme 75k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sivi kati atik bedeli? Vay arkadas nerden saplayacagini sasirmislar. O yaglari satiyor servisler birde. Geriye kalan hizmetlerde acep ne eklesekte kabartsak diyerek yapmislar. Cok aci.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çıkarılmış ifadesi yanlış, indirilmiş olacaktı. Çünkü ETIS'e göre hala 10 yıl. İzleyenler bilir, bu 4 yılın sehven, yani yanlışlıkla yazıldığını, sonra bi aklıevvelin bunu 4/9 yıl olarak düz

• @Alperen G., yakıt filtresi 30.000'de değişebilir, ama benzinlilerde zorunlu değil, bende değiştirmediler mesela. Bazı servisler bunu standart bakıma gelir getirici bir etkinlik olarak eklemiş olabili

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hocam malum asistanlıkta 36 saat nöbet tutunca araba da benim gelmemi bekliyor :)Herhangi sorun yoktu kararan kromajları parlattılar. Bir de sonradan taktırdığım multimedya sistemin direksiyondan kumandası çalışmıyordu onun modülünü değiştirdiler.

Şu anda satmayı pek düşünmüyorum uzman olunca doya doya binicem arabama :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, Bu yine güncellenmiş:

http://www.ford.com.tr/ford-servis/bakim-ve-onarimlar

Bakım süreleri 0.1 saat artmış,  60.000 bakımında da frenleri kontrol etmek için "tekerler sökülü haldeyken" eklenmiş.

Yanıtlama zamanı:

benim ilk bakım mayısta benzinli arabam antalyadan arkadaşlar var mı bilgi verecek olan

Yanıtlama zamanı:

30.000 bakım için balatalar dahil 10 taksit 795TL ödedim. Mazot dahil tüm filtreler değişti. Kent Oto Haramidere İstanbul

Engin, ön ve arka ikiside dahil ise çok iyiymiş....

Yanıtlama zamanı:

benim ilk bakım mayısta benzinli arabam antalyadan arkadaşlar var mı bilgi verecek olan

Ne tür bir bilgi lazım?

30.000 bakım için balatalar dahil 10 taksit 795TL ödedim. Mazot dahil tüm filtreler değişti. Kent Oto Haramidere İstanbul

Bir yandan geçmiş olsun, diğer yandan hayırlı olsun

Özelde maliyeti bana 450 TL olurdu

Yanıtlama zamanı:

Engin, ön ve arka ikiside dahil ise çok iyiymiş....

Sadece ön diye biliyorum. Ama eve gidince bir bakayım faturaya çünkü balatalardan çıkan 4 parça vardı??? Bilemedim.  

Özelde maliyeti bana 450 TL olurdu

Benimde bir adamım var garanti için son sefer bayıldım bu parayı. Yoksa 600-700TL istenen Corsa 30.000 bakımını (balatalar hariç-mazot/hava/yağ/polen filtresi dahil) 265TLye yaptırmıştım. 

Yanıtlama zamanı:

Sadece ön diye biliyorum. Ama eve gidince bir bakayım faturaya çünkü balatalardan çıkan 4 parça vardı??? Bilemedim.

Çıkma 4 parça ise sadece ön değişmiş

Yanıtlama zamanı:

Bende öyle biliyordum.  280TL civarı sanırım balata değişimi.

Benim 30k bakımda değişmedi de ( daha iyi dedikleri için) o yüzden ilgimi çekiyor....Ama bu kur artışından sonra yine artar gibi geliyor bana..

Yanıtlama zamanı:
Benim 30k bakımda değişmedi de ( daha iyi dedikleri için) o yüzden ilgimi çekiyor....Ama bu kur artışından sonra yine artar gibi geliyor bana..

Genel olarak bakım ücretlerine de zam gelmiş sanırım. Adam zam geldi müşteriye fiyat söylemeye utanıyorum vs dedi.  Bu parçada %10, işçilikte %15 indirimli fiyat bu arada. 

Yanıtlama zamanı:

Genel olarak bakım ücretlerine de zam gelmiş sanırım. Adam zam geldi müşteriye fiyat söylemeye utanıyorum vs dedi.  Bu parçada %10, işçilikte %15 indirimli fiyat bu arada.

Ooo zamlı tarife ise fiyat çok çok iyiymiş...ben Aralık'ta balatasız 570tl vermiştim....

Bendede klasik %10 hep veriyorlardı....

Yanıtlama zamanı:

Balataları özelde değiştirsek garantide sorun çıkarırlar mı? Fiyatlar fahiş görünüyor...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.