Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 5, 2013 Bugün Cenevre Fuarında Courier tanıtılacak işte en doğru bilgiler ve resmi fotoğraflar. Satışa 2014 ilkbaharda çıkacak.Öncelikle belirtelim araç yeni fabrika'da Kocaeli/ Türkiye'de üretilecek ve ülkemize özel koltuk ve düzeni ile satılacak. Yani Türkiye marketi için özel geliştirilmiş gibi Araç b-max ve fiesta gibi küçük segmentte yer alıyor. Pratiklik, yakıt ekonomisi ve güvenlik özellikleri ile rakiplerinden ayrılması bekleniyor. Courier uzunluğu 4.16 metre Fiesta uzunluğu 3.96 metre B-Max uzunluğu 4.07 metre A four-seat configuration is offered for the Turkish market. (4 koltuklu versiyonu Türk marketi için oluşturulmuş)Motorlar: -1.5-litre (75PS) ve 1.6-litre (95PS) Duratorq TDCi dizel -100PS 1.0-litre EcoBoost benzinli Auto-Start-Stop tüm ünitelerde opsiyon. Ek olarak şu donanımlarda sunulacak SYNC ile acil yardım, Ford SYNC AppLink, Geri görüş kamerası, Kolay yakıt sistemi, Hız Sabitleme, yan göğüs hava yastıkları, perde hava yastıkları, diz hava yastıkları ve ikinci sıra koltuk kemeri.Fotoğraflar En hızlı ve doğru bilgiler için bizi takip edin Yorum: Bu araba uygun fiyat ile satış rekoru kırar. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 gerçekten çok güzel olmuş. fiyatı da çok önemli olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 fiorinonun koltuguna goz dikmisler anlasilan ama 1.3 multijete alternatif olabileceklermi gorecegiz. O aleti sattiran motoru aslinda.. Gercektne cok dayanikli ve ekonomik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 satmasına satarda çok önemli bir rakibi var fiorino. tipi falan fiorinodan çok daha güzel ama mertol beyin dediği gibi motorda geçebilecek mi bakalım ? Fakat gayet başarılı bir tasarım hakkını vermek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Ben caddy'e benzettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Daha önce söylemiştim. Bmax alanlara geçmiş olsun. O da kayar kapı bu da . O da 1.5 dizel bu da 1.5 dizel O pahalı bu ucuz. Bunda fazladan bir de B sütunu var. Kötü tarafları - no alkol - her yıl muayene - şşirket adınaysa kantar zorunluluğu vs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 çok güzel ve çekici olmuş,özellikle iç kısım harika. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Ya bu yada B-Max ikisinden biri gereksiz hale geldi bu durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Niye öyle düşünüyorsunuz ki anlamadım. Arabayı sattıran karoser değil mi? Ben sittin sene böyle kasa araba almam misal. Ama bunu sevip içini basit almak istemeyen bir kesim var işte onlara hazırlanmış. Bence iyi fiyat ile çok satar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Ticari için hem fazla sevimli hem fazla küçük, binek içinse fazla ticari görünümlü... Kuş mudur, deve midir yoksa devekuşu olur mu zaman gösterecek. Bana cazip değil, hele o döşeme ambiyansı hiç tarzım değil, ama küçük esnaf aile aracı olarak kullanmak koşulu ile farklı bulup benimseyebilir, buna açık bir imajı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Daha önce söylemiştim. Bmax alanlara geçmiş olsun. O da kayar kapı bu da . O da 1.5 dizel bu da 1.5 dizel O pahalı bu ucuz. Bunda fazladan bir de B sütunu var. Kötü tarafları - no alkol - her yıl muayene - şşirket adınaysa kantar zorunluluğu vs Fiyat bilgisi varmi? Her yil muayene neden sikinti yaratiyor onu hala anlayabilmis degilim. Sonucta bakimli oldugu surece zaten sikintisiz geciliyor muayeneden. Verilen muayene parasi ise derdiniz bence her sartta OTV farkina deger.. Arkasi zaten caddy.. Becen alinabilir. 1.5 dizel motor rustunu ispatlayabilirse neden olmasin. Ama en bastada dedigim gibi fiorinodaki motor hem gercekten cok sessiz, hem ekonomik hem de uzun omurlu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Fiyat bilgisi varmi? Her yil muayene neden sikinti yaratiyor onu hala anlayabilmis degilim. Sonucta bakimli oldugu surece zaten sikintisiz geciliyor muayeneden. Verilen muayene parasi ise derdiniz bence her sartta OTV farkina deger.. Arkasi zaten caddy.. Becen alinabilir. 1.5 dizel motor rustunu ispatlayabilirse neden olmasin. Ama en bastada dedigim gibi fiorinodaki motor hem gercekten cok sessiz, hem ekonomik hem de uzun omurlu.. Araba daha üretime başlamadı. Fiyat ama fiorino ile benzer olur +/- %10 bence. Muayene binek kullanıcısı için sıkıntı olur. Yarım günün gidiyor her sene. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Olabilir bilmem.. Ben motosikleti muayene yaptirirken cumartesi sabah en erken saate almistim, hic beklemeden gecmistim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Özyurt Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Geçen ramazan ayıda Gölcük'de fabrikada uzaktan görmüştüm ben bunu. Yanına yaklaşmak mümkün değildi fotoğraf çekmeye kalkarsan fabrikanın içinde telefonları bile topluyordular o bölümde. Neyse 2 seneye yakın geciktiler ama geldi sonunda. Tabi Fiorina ve Bipper piyasayı doldurduktan sonra... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Esas bu çok satacak bence... Zaten Dacia aldı yürüdü. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap