ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 (düzenlendi) Focus 3 sedan bagaj amortisöru var mi ? Siparisle gelir orjinal olarak kdv dahil 135 tl tanesinin fiyati var . focus 3 spor paket arka difüzör getirtme imkanınız var mı ?Getirtebiliriz tabi ama yetkili servisle ayni fiyatlarda olur direk otosandan gelecegi icin . Merhaba. Ön sağ-sol Sis farları takımı ve nikelajlı kapakları için güncel fiyat bilgisi verebilirmisiniz. birde ödemeyi nasıl yapıyoruz ? Hepsi esdeger urun olarak takiminin kdv dahil 80 tl fiyati var . Eft/ havale ya da kredi karti mail order yontemiyle odeme yapabilirsiniz . Ocak 6, 2015 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Şentürk Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Merhaba. 2007 Focus ST ön tampon var ise veya getirtebiliyorsanız fiyat ne kadardı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Fiyat olarak spor difüzör ne kadar tutar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 focus 3 2012 hb ledli stop'u tek olarak alabiliyormuyuz? (sol) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Aşağıdaki linkte fotoda görülen ön tampon altında kırmızı daire içine aldığım siyah ek mevcut mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Merhaba. 2007 Focus ST ön tampon var ise veya getirtebiliyorsanız fiyat ne kadardı acaba? Malesef şu an için mevcut değil ve yakında gelecek bir ürün yok. Fiyat olarak spor difüzör ne kadar tutar. Spor difuzorun ortalama 1100 tl fiyatı var. Orjinal ST difuzorun 700 esdegerininde 600 tl fiyatı var. focus 3 2012 hb ledli stop'u tek olarak alabiliyormuyuz? (sol) Tabiki alabilirsiniz. Aşağıdaki linkte fotoda görülen ön tampon altında kırmızı daire içine aldığım siyah ek mevcut mudur? Evet kdv dahil 20 tl fiyatı var eşdeğer ürün olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 (düzenlendi) Sayın er-ol otomotiv yetkilisi öncelikle iyi çalışmlar dilerim. Benim size sorum araca koltuk ısıtma döşetmeyi düşünüyorum gelen pedlerde düğme mevcut fakat ben onun yerine hat çekip kullanmak istiyorum. Bunun için resimde gösterdiğim düğmelerden birine bağlamak istiyorum. Aracım trend olduğu için düğmeyi değiştirecem bunlardan hangisine ihtiyacım var sol mu sağ mı? Sizde bu düğmeler mevcutmu? Teşekkürler. "> Ocak 16, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2015 Sayın er-ol otomotiv yetkilisi öncelikle iyi çalışmlar dilerim. Benim size sorum araca koltuk ısıtma döşetmeyi düşünüyorum gelen pedlerde düğme mevcut fakat ben onun yerine hat çekip kullanmak istiyorum. Bunun için resimde gösterdiğim düğmelerden birine bağlamak istiyorum. Aracım trend olduğu için düğmeyi değiştirecem bunlardan hangisine ihtiyacım var sol mu sağ mı? Sizde bu düğmeler mevcutmu? Teşekkürler. "> Ben tam anlamadım, EROL Otoda belki anlamaz diye şimdiden bir kaç soru sorayım, bildiğim kadarıyla o kısıma takılan tuşlarda koltuk ısıtma için olan tuş yok bu durumda farklı tuşu koltuk ısıtmayı çalıştıracak şekilde bağlayabilirsiniz tabii. öncelikle koltuk ısıtma genelde kademeli çalışır, oraya orjinal olarak oturacak kademeli tuş yok. öncelikle sadece sürücü koltuğumu yoksa 2 koltuk ta mı? Bunu sorma sebebim eğer iki tarafada takacaksanız mecburen sola 2li tuş almanız lazım, orada normalde bulunan tuşlar park sensörü ve otomatik park tuşu. sadece sürücü tarafıysa soldakini değiştirip yapabilirsiniz. Orjinalde bu şekilde: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Ozan Bey teşekkürler. Aynen dediginiz gibi oraya koltuk ısıtmayi calistiracak dugme arıyorum. Gelecek urunun Düğmesi kademeli olma ihtimali var tabi ama sanirim low/high/ off ama bir sekilde onu on/off olarak ayarlayabiliriz. 2 koltuk icin alacagim. Tuslar sol sag degisebilir. Tabi montajı ve dugmeyi bulursam. Benim arac trend oldugu icin orj gibi dugme yeri yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Ozan Bey teşekkürler. Aynen dediginiz gibi oraya koltuk ısıtmayi calistiracak dugme arıyorum. Gelecek urunun Düğmesi kademeli olma ihtimali var tabi ama sanirim low/high/ off ama bir sekilde onu on/off olarak ayarlayabiliriz. 2 koltuk icin alacagim. Tuslar sol sag degisebilir. Tabi montajı ve dugmeyi bulursam. Benim arac trend oldugu icin orj gibi dugme yeri yok. Ozan beyin dedigi gibi koltuk ısıtma düğmeleri orta konsolda oluyor. Göstermiş olduğunuz resimlerde ikili düğmenin 180 tl tekli tarafın 95 tl fiyatı var. Onları uydurabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 ikili ve teklinin görselini vermeniz mümkünmüdür? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 ikili ve teklinin görselini vermeniz mümkünmüdür? Yani gorseli su an mevcut degil fakat titanium araclarin konsolundakilere internetten ulasabilirsiniz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet T. Y. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 erol otomotiv berk beye teşekkür ederim sağolsun telefonda ilgi gösterip focusumun arka amortisörlerini çok uygun fiyata tedarik etti.ayrıca erol otomotivle siteyi irtibatlandıran arkadaşlara da teşekkürü borç bilirim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 İyi günler 2011 Focus 3 Style dizel 115 şanzıman kulağı veya takozu fiyatı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Berk 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap