Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyon Metal Kısımda Soyulma Mevcut

Featured Replies

Solved by Sinan Con

• Yanıt 89
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim eli

• Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerk

• Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişil

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

benim arabada da oldu direksiyonun her iki tarafındaki ''çakma kromajda '' kabarma oldu

Yanıtlama zamanı:

Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor.

F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış :) hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişilerin kendini de test etmesi gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor.

F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış :) hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişilerin kendini de test etmesi gerekiyor.

Olay tamamen bu

1 vücut kimyası

2 tutma sekli. Her 2 side garantiye girmeli tabii

Yanıtlama zamanı:

boya koruma filmleri ile kaplamalı o bölgeyi.. yada benim hyundai aracımın logosunda yaptığım gibi vernik sürülebilir..

suya, ısıya, soğuğa dayanıklı tekne vernikleri var. çok ince tabaka halinde sürebilirsiniz. etrafını kağıt bantla iyice koruyun..

ben önce film deneyeceğim.. genelde ter yapıyor

birde temizlik spreylerini bu tür yerlerde kullanmayın. sadece göğüs plastiğinde. diğer bölgelerde nemli tüylü mikrofiber bez..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
dsc0127n.jpgdsc0126eg.jpgs

semih yılmaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kötü fotolar kabul ediyorum ama iş görür sanırım

Yanıtlama zamanı:

Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişilerin kendini de test etmesi gerekiyor.
Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim elimin terine neyine dayanacak bir kaplama üretmek ZORUNDALAR, beceremedikleri sürece de garantiden değiştirmek DURUMUNDALAR. Ya da baştan ipek eldiven giymeden kullanmayınız diye uyarsalardı.

Bu durum çok uzun olmayan ortak sorunlar listesine girmeye aday görünüyor, iyi takip edelim, sorunu yaşayanlar gelişmeleri bildirsin lütfen.

Yanıtlama zamanı:

Sorun, o parçanın tasarımıyla alakalı bence, tam o kıvrım yerinden açılıyor, malzeme gevrek bir yapıda, gereğinden fazla bir açı verilmiş.

Yanıtlama zamanı:

Ulen Amerikanın Tofaşı gibi bir marka bu Ford yaaa..Bi dahada Ford Mort falan almam ulen..Mondeo bilem almam...Bu ne kardeşim ,renodan beter çıktı len....Renoda olurdu böyle sağın solun soyulması kopması patlaması,vitesin elde kalması,direksiyonun erimesi vs vs....O kadar para ver sonra bnlarla uğraş..Koç artık Tofaş olmadığından Fordta yapıyor bu pahalıya ucuz araba çakma işini galiba..Fiatta yapmıyor çünkü Fiat zaten ucuz marka....Peh...Alırsın Ford Olursun cort... :))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.