Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Demek istediğim orjinali bu şekilde. Sonradan takılanlarda bağlanma yöntemine göre değişkenlik gösteriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Demek istediğim orjinali bu şekilde. Sonradan takılanlarda bağlanma yöntemine göre değişkenlik gösteriyor Aslında göstermemesi lazım çünkü bizim araçlarda parkı yak sinyali gönderiyor. O durumda herzaman park yerine drl yanıyor olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Maalesef farlar buğu yapıyor. Sinyal kısmında oluyor. Çözüm önerisi var mı? Sabri senin fardada vardı demi bugu problemi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Maalesef farlar buğu yapıyor. Sinyal kısmında oluyor. Çözüm önerisi var mı? Sabri senin fardada vardı demi bugu problemi? Vardi Ozan degisti yine var dikkat ediyorum yolda gordugum cogu focusta var. Hatta benim arabam bolumune seker kirmizi focus vardi fotolardan belliydi onda da vardi. Sorun çıkarmayacak birsey bence. Belki 2 saatten fazla acik kalirsa sıkıntı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Maalesef farlar buğu yapıyor. Sinyal kısmında oluyor. Çözüm önerisi var mı? Sabri senin fardada vardı demi bugu problemi? Vardi Ozan degisti yine var dikkat ediyorum yolda gordugum cogu focusta var. Hatta benim arabam bolumune seker kirmizi focus vardi fotolardan belliydi onda da vardi. Sorun çıkarmayacak birsey bence. Belki 2 saatten fazla acik kalirsa sıkıntı olur. Eski farklarımda olmuyordu eminim bunda direk dikkatimi çekti. Büyütmeye gerek yok ancak çözebilirsek güzel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Maalesef farlar buğu yapıyor. Sinyal kısmında oluyor. Çözüm önerisi var mı? Sabri senin fardada vardı demi bugu problemi? Vardi Ozan degisti yine var dikkat ediyorum yolda gordugum cogu focusta var. Hatta benim arabam bolumune seker kirmizi focus vardi fotolardan belliydi onda da vardi. Sorun çıkarmayacak birsey bence. Belki 2 saatten fazla acik kalirsa sıkıntı olur. Eski farklarımda olmuyordu eminim bunda direk dikkatimi çekti. Büyütmeye gerek yok ancak çözebilirsek güzel olur. Xenon daha çok ısındığı içindir büyük ihtimal. Mesela Ümit beyde de vardi buğu Alper abide de vardi oda değiştirmişti. Kronik birsey yani onu demeye getiriyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Ben sol farın buğu yapmasını bekliyordum; çünkü sağ sıfır ama sol çıkma benim ve sol farın alt kısmında siyah yapıştırıcı sürülmüş gibi bir nokta var; hatta alırken buradan buğu yaparsa solu değiştiririz dedim. Ama şu ana kadar birşey olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Maalesef farlar buğu yapıyor. Sinyal kısmında oluyor. Çözüm önerisi var mı? Sabri senin fardada vardı demi bugu problemi? Vardi Ozan degisti yine var dikkat ediyorum yolda gordugum cogu focusta var. Hatta benim arabam bolumune seker kirmizi focus vardi fotolardan belliydi onda da vardi. Sorun çıkarmayacak birsey bence. Belki 2 saatten fazla acik kalirsa sıkıntı olur. Eski farklarımda olmuyordu eminim bunda direk dikkatimi çekti. Büyütmeye gerek yok ancak çözebilirsek güzel olur. Xenon daha çok ısındığı içindir büyük ihtimal. Mesela Ümit beyde de vardi buğu Alper abide de vardi oda değiştirmişti. Kronik birsey yani onu demeye getiriyorum Xenon daha az ısınır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 (düzenlendi) Xenon daha az ısınır. Emin misin ? Aralık 25, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Emin misin ? evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 (düzenlendi) fotolar herşey kapalı DRL: park: kısa: uzun: Aralık 25, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 arkadaslar bunun ustune var mi az kaldi http://www.ebay.com/itm/181050785711?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 bu birazdaha eh http://www.ebay.com/itm/121043779519?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 arkadaslar bunun ustune var mi az kaldi http://www.ebay.com/itm/181050785711?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 bu birazdaha eh http://www.ebay.com/itm/121043779519?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Mercek, ampul, balast kalitesi önemli. Kullanıcı yorumlarına bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 arkadaslar bunun ustune var mi az kaldi 2012 Focus LED Head Lamps Angel Eyes Bi Xenon Projector Lens for Ford 2012 Year | eBay Yavaş yavaş akıllı aksesuarlar üretilmeye başlandı. Bu ürün güzel görünüyor, ancak pahalı, içinde Xenon olmadan fiyatı kargo + KDV 850$, bir de Xenon kitini aldınız mı 2000 TL'yi bulur. OEM farları bulmak mümkün o fiyatın altına (en azından bir ara vardı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 bu farlar kombina bir şey almaya gerek yok xenon falan herşey dahil öle söylüyor ama birincisi harika görünüyor arıza lambası yakma derdi de yokmus sök tak diyor ne kadar doğru bilmiyorum ama almayıda düşünmüyor değilim açıkçası.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap