Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 İstanbul Autoshow'dan Ford'lar Ve Detaylar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben ses sisteminden ziyadesiyle memnun olduğum için buna girişmiycem büyük ihtimal.

Ancak o sub center'ı almak takmak yarın saatlik bir iş.Göğüs kesilecek evet; ama ne kadar kesilmiş nasıl takılmış hepsini gözümle gördüm inceledim.

Sonuçta orjinalolarak alsanız o göğüs o şekilde yine kesik olacak.Uğraşmaya değer mi, takıntılı bir insan için değer ama benim için gereksiz, dediğim gibi ben memnunum ses kalitesinden.

Şunu da ekliyeyim; 5" ekranı taktıktan sonra yaptığım denemede auxétan gelen parazit sesi yok olmuştu sesi 30'a kadar açmama rağmen zırıltı sesi gelmedi.

Ozan keşke birlikte de baksaydık.

• Yanıt 78
  • Görüntüleme 41,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fotoğraflar karışık maalesef, (çok değil ama olsun). Düzenlemeye zamanım yok kusura bakmayın. Ayrıca aman dikkat toplam 150 mb'dır bunlar lütfen kotalı cihazlar ile beklemeyin hemen kapatın sayfa

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fotolar 2. ve 3. mesaja Fuardan bilgileri ise 1. mesajın sonuna ekledim... Ford'dan şuan için bukadar ama Mondeo için özel bir kez daha gideceğim.Normalde oturmaya ve foto'ya izin yok ama ay

Yanıtlama zamanı:

Şunu da ekliyeyim; 5" ekranı taktıktan sonra yaptığım denemede auxétan gelen parazit sesi yok olmuştu sesi 30'a kadar açmama rağmen zırıltı sesi gelmedi.

4,2 kullanan Sony ekranlarda var mı bu ses? Alparslan Kaplan sizin teyp Sonydi değilmi?

Yanıtlama zamanı:

Ferhat için iyi haber...

Yanıtlama zamanı:

Yakup sabriyi Gordum seni göremedim fuar da.

Yanıtlama zamanı:

Ferhat için iyi haber...

Parazit sorununun ekranla alakalı olması bana mantıksız geldi sonuçta ekrana ne verirseniz görüntü alırsınız.Sorunun bluetoohh kitinden olduğunu düşünüyorum ben.Arkadaşa tekrar denemesini tavsiye ederim.(Tabiki takılan sadece ekran değil aynı zamanda ayrı bir arabirim ise bilemiycem sonuçta üzerinde navigasyonda mevcut diye biliyorum)
Yanıtlama zamanı:

4,2 kullanan Sony ekranlarda var mı bu ses? Alparslan Kaplan sizin teyp Sonydi değilmi?

Ekranından mı onu bilmem ama hepsi sony li c-maxlarda o parazit sesi çok az var yani sesi sona kadar açınca azcık duyuluyor ki o kadar olsun artık.Yani kabul edilebilinir düzeyde.Tüm sistem yani bluetooth kiti de dahil farklı olabilir sony li sistemlerde.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sony panel işini de hallettiğimde benim arabanın içi aynı böyle olacak işte :)

DSC07552.jpg

Ayrıca deri döşemeler ve 7 farklı renk seçenekli submarine aydınlatma ile orjinal km yazan gösterge ekranı da farklı olacak seninkinden Baran :))

Yanıtlama zamanı:

kaputa ne oluyo öyle ben anlamadım

Hareket ediyor :D Kaput Ford logosu Farlar ileri çıkıp giriyordu jant kapakları kapılar falan güzel yapmışlar çok kalabalıktı yandan çekemedim

Yanıtlama zamanı:

Kaput açılıp kapanıyor sanki :hmm:

Yanıtlama zamanı:

Mondeo süper olmuş, dizel otomatik'e tarih verememelerine çok üzüldüm...

Yanıtlama zamanı:

Ulen birinizde davet etmediki gidelim de görelim şu fuarı...Ne biçim misapirverlektir kardeşim,kalacak yerimiz yok diye gidemiyoruz yaaa.... :ranting2: Alacağınız olsun..Ankarada da olur elbet bir gün fuar muar o zaman hiçbirinizi tanımam istanbullular ona göre.... :dont:

Yanıtlama zamanı:

Ben Fotolara başlıyım 96 foto var her markayı çekemedim şarjım yetmedi Yakup sana zahmet ilk mesaja taşırsın veya modda yapabilirse iyi olur

imag1180.jpg

imag1179l.jpg

imag1175m.jpg

imag1174k.jpg

imag1173z.jpg

imag1172.jpg

imag1171b.jpg

imag1167p.jpg

imag1165.jpg

imag1164.jpg

imag1163h.jpg

imag1162t.jpg

imag1161.jpg

imag1160.jpg

imag1158.jpg

imag1157.jpg

imag1156e.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ayrıca deri döşemeler ve 7 farklı renk seçenekli submarine aydınlatma ile orjinal km yazan gösterge ekranı da farklı olacak seninkinden Baran :))

Boracım beni .... yapsalar ben yine izmirde deri döşemeli koltuk ısıtmalı araca extra 5 bin tl vermem. Ankarada sen aldın kışı yaşıyorsun haklısın koltuk ısıtmalı araç almakta. İçindeki ışıkların renk değiştirmesi kişisel beğenidir ki benim hiç umrumda olmayan bir konu.Aracımın X paket olmamasında üzüldüğüm tek şey vardı ki ilk günden beri söylüyordum; mercekli farlar; onuda aldım zaten.Haaaa istesem X paket alamazmıydım tabiiki alırdım.

Benim aracımda yapmak istediğim değişiklikler;

Mercekli Xenon farlar (aldım zaten bagajda duruyor)

Büyük ekranlı gösterge paneli; daha arabayı almadan bunu aldım.

5" navgasyonlu ekran (aldım taktım kullanıyorum; her fonksiyonu aktif; 50 tl ye anten 10 sterline kartını alıcam o kadar)

Sony piano black panel+çerçeve ( Navisiz olanını buldum ama benim ekranım navili bununda navilisini almak istiyorum; en kötü gider otosandan sıfırını alırım)

Başkada hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum arabaya.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.