Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201313 yıl comment_144512 Görünüşünün klasik Renault'dan baya farklı bir çizgisi var bence. Fransız düşmanı biri olarak beğendim her ne kadar dci motora saygı duysam ve A serisinde de sanırsam ortak teknoloji kullanıldığından artık herkesin saygı duyması gerektiğini düşünsem de. Otomatik bunda da yok sanırsam. Nedir bu Türkiye'ye dizel otomatik getirmeme hastalığı bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201313 yıl comment_144518 arkadaşımda polo var babamda da opel corsa ikisinede bindim polo dan bayağı bir geniş corsa...polo yakıt tüketimi fabrıka verileri 3.7 litre, corsa ecoflex 3.4 litre ..corsanın bir sürü motoru var 1.3motor, kimisi 4.2 yakıyor kimisi 3,4 yakıyor... bizdekinin fabrıka verisi 4,2 ve ben 270km yol yaptım çeyrek depo mazot yaktı .deposuda 42 litre aracın, çok az yaktı anlayacagın ecoflex i düşünemiyorum artık polo bluemotionda genel 3.4 şehir dışı 3.0 lt gözüküyo fabrika verisi B segmenti az yakan bir araç alacak olsam sanıyorum Polo 1,2 bluemotion alırdım. tam almaya gittim ankarada yok istanbulda 1 tane var başkada türkiyede araç yok dedi satıcı adam. aklım c segmenti araçlardaydı kasmadım almak için.. sonradan hangi aracı aldığım belli zaten Ocak 13, 201313 yıl Ali Mert Kılıç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201313 yıl comment_144522 polo bluemotionda genel 3.4 şehir dışı 3.0 lt gözüküyo fabrika verisi tam almaya gittim ankarada yok istanbulda 1 tane var başkada türkiyede araç yok dedi satıcı adam. aklım c segmenti araçlardaydı kasmadım almak için.. sonradan hangi aracı aldığım belli zaten blue motion olmayanlarda 3.8 yakıyor ..corsa ecoflex lerde 3,4 litre yakıyor, polo blue motion ile aynı ama corsa 95 ps polo 75 ps .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201313 yıl comment_144566 Otomatik bunda da yok sanırsam. Nedir bu Türkiye'ye dizel otomatik getirmeme hastalığı bilmiyorum. Nisan'da gelecek dediler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147433 clio grand tour nedense bu clioların sw modellerine karşı bi sempatim var ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147441 Güzel gözüküyor sw si de...Seneler önce ilk cliolar çıktığında bayılmıştım,sonra da clio symboller çıktı,çok hoşuma gitmişti,sonra broadwayi satıp clio symbolü aldık..10 dene kullandık,çok da memnundum clio symbolden..Bence Türkiyeye en uygun otomobiller cliolar..Bu sw clio da bence çok tutulacak..Fluenceden bile daha hoş bence.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147443 Güzel gözüküyor sw si de...Seneler önce ilk cliolar çıktığında bayılmıştım,sonra da clio symboller çıktı,çok hoşuma gitmişti,sonra broadwayi satıp clio symbolü aldık..10 dene kullandık,çok da memnundum clio symbolden..Bence Türkiyeye en uygun otomobiller cliolar..Bu sw clio da bence çok tutulacak..Fluenceden bile daha hoş bence.... bizdede focustan önce symbol vardı 2009 model. çok memnunduk aslındada güven vermiyodu ya . 19000 kmde 22000 tl ye sattık daha doğrusu takasa verdik. en çok klimasını severdim. focusun şuanki analoğunda daha iyiydi dijital falan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147444 Focus kadar dayanıklı olması imkanı varmı clionun imkansız tabiki...Ama şehiriçinde çok riskli olmayan kullanımlarda fazla hız yapmadan sadece ulaşım için kullanabileceğiniz en iyi şehir içi otomobildir bence....Reno clioları tüğrkiyeye uygun üretiyor her yönüyle ideal...Ben clioları tek geçerim b segmentinde.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147447 Focus kadar dayanıklı olması imkanı varmı clionun imkansız tabiki...Ama şehiriçinde çok riskli olmayan kullanımlarda fazla hız yapmadan sadece ulaşım için kullanabileceğiniz en iyi şehir içi otomobildir bence....Reno clioları tüğrkiyeye uygun üretiyor her yönüyle ideal...Ben clioları tek geçerim b segmentinde.... Bu düşünce ile çok çok çok fazla alternatif var zaten piyasada çünkü kötü 2 tane araba saymak istesek sayamayız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147462 Ben bu SW yi beğenmedim ama, bu gün b segmenti, hb bir araba alacak olsam, sanıyorum Clio alırdım. Hem ekonomik, hem de karizmatik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147474 clio(ilk çıkan symbol) bizimde kahrımızı az çekmedi, kliması olsa (hiç unutmam abs yolcu havayastiğı ve klima opsiyondu 500 tl) veya ben gazlamamış olsam dahada satmazdı. Ben hiç sevmezdim o arabayı mareanın yanında tam bir odun olduğu için, kavrama sistemide iğrençti zırt pırt stop ettirirdim 110000km 6 yıl boyunca kayda değer bir problemi olmamıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147479 çoğu türk insanının binmişliği var bu clio veya symbollere... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147485 Symbol leylektir leylek, aman diyorum ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147490 Geçmişte şirket aracı olarak epey bir kullanmıştım hakkaten ülkemiz şartlarına göre bir araçtı........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165542 Şimdilik yeni başlık açmadım, memlekete gelrise açarız. Cenevr'de tanıılacak Martta, Clio bazlı küçük SUV: Renault Captur Hayırlı olsun Satışı başlamış... 42-53 arası fiyatlar. İlginç motor 1.2 Turbo benzinli 120 PS ve 190 Nm torklu, EDC ile birlikte satılıyor. Ecosport, ayni Ford, gene geçkaldı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın