Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Renault Clio 4

Featured Replies

• Yanıt 130
  • Görüntüleme 27,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Türkiye üretimi. Joy : •Ön ve yan hava yastıkları (baş/göğüs) •ABS, AFU, ESP •Hız sabitleme ve Limitör •Yol bilgisayarı •Elektrikli ön camlar •Elektrikli yan aynalar •Yükse

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çağlar bana çocukluğunu anlatsana, belki bu Renault düşmanlığının sebebini bulabiliriz... 

• çetin kılıç
    çetin kılıç

Benim meslekteki abilerim fren pedalını nekadar az kullanırsan o kadar iyi şoförsün derler.

Yanıtlama zamanı:

Ne kadar sert kullandığınıza ve tabi trafik durumuna göre frenler kısa sürede şişebiliyor ki buda fren tepkisinin garipleşmesine ve sürekli abs'nin devreye girmesine sebep veriyor çok sinir bozucu bir şey bence. Okuduklarıma göre normal kullanımda farkedilir bir fark yok kampana kapalı sistem olduğundan ısınınca daha geç soğuyor tek belirgin fark bu. Umarım konuyu çok dağıtmadık ama bence küçük arabaların en büyük sorunu fren mesafesi.

Yanıtlama zamanı:

Du bakalım şu Fransızların zevkleri gelişiyor mu ne..? (otomobil açısından :P )

Yanıtlama zamanı:

Benim meslekteki abilerim fren pedalını nekadar az kullanırsan o kadar iyi şoförsün derler.

Yanıtlama zamanı:

Du bakalım şu Fransızların zevkleri gelişiyor mu ne..? (otomobil açısından :P )

Fransızlar deyince, konu da Cli,o olunca Peugeot'nun yeni 208'ine de değinmekte yarar var sanırım.

Clio çizgisinde hem hafifletilmiş, hem küçültülmüş, ancak iç mekanı genişlemiş ve 1.0 VTi ekonomik 67 BG motorla donatılmış olarak ekonomik küçükler sınıfına girmeye çalışıyor.

Beni heyecanlandırdığından falan değil ama yine de bu rengi de görmekte yarar var diye ekledim.

peugeot-208-18.jpg

Yanıtlama zamanı:

Konuyla doğrudan ilgili değil, bunu duyan acemi bir sürücü arkadaşım ertesi gün önündeki arabaya bindirmişti. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ulan yine torpido plastik!! fabrika bu tasarımları bize alın sizin(insanlığın veya türkiyenin)kıymeti bu der gibi küfür eder gibi göğüs yapıyorlar arkadaş

kasa şekline gelince aman allahım birşey yok çağın yenilerine ayak uydurmuş 3 sene önce bu çizgileri piyasaya sürdüler bu adamlar okadar eski olmasına rağmen yeni yeni kullanıyorlar bu kasa çizimlerini ben bu markanın kamyonundan başka hiçbirşeyini almam arkadaş..

yaaa bi gidin be abi cenk abininde dediği gibi röno işte yani...

Yanıtlama zamanı:

Konuyla doğrudan ilgili değil, bunu duyan acemi bir sürücü arkadaşım ertesi gün önündeki arabaya bindirmişti. :kıhkıh:

Cem abi buna çok güldüm bir şeyi yanlış anlamanın uygulamalı hali olmuş bu :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

baz versiyon

gene kapkaranlık gene kasvetli ama bu sefer daha iyi ..

bir de orta donanım bulabilir misiniz? :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eyvallah şu ilk resimdeki Tce muhtemelen orta donanım..Fena görünmüyor.

Bir de orta donanımın iç resmin görebilsem çok mesut olacağım.

Son resimdeki de üst donanım sanırım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.