Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

çetin kılıç

Üye
  • Toplam İleti

    677
  • Katılım

  • Son ziyaret

çetin kılıç Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    2011 ford focus 1.6 hb
  • Meslek:
    özel şöför
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.162 profil görüntüleme

çetin kılıç's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well

Recent Badges

412

Toplam Beğeni

2

Forum Yanıtları

  1. Bekir abi belgeler 5 yıl geçerli daha sonra yenilenmesi gerekiyor.
  2. Bostancı oto sanayi sitesin de 2 a mühendislik brc bayin de taktırdım.
  3. Yaklaşık 11 yıldır mesai de mercedes bmw jaguar range rower kullandım halen daha kullanmaya devam ediyorum.mesai bitimin de kendi aracım ile ya da belediye otobüsü ile gidip geldiğim de çok olur zamanla insan hepsine alışıyor.Hatta belediye otobüsüne binip çok şükür bu akşam direksiyon tutmadan gidiyorum dediğim de çok olmuştur.
  4. Bu günden itibaren geçerli olmak üzere lpg de indirim yapılmış, LPG (Likit Petrol Gazı) ucuzladı. Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (TÜPRAŞ), bugünden geçerli olmak üzere tüpgaz ve otogaz fiyatlarında indirime gitti. İndirim otogazın litresine yaklaşık 19 kuruş olarak yansıdı. Tüpgaz fiyatlarındaki indirim ise yaklaşık yüzde 6,96 oldu. http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/lpg-ucuzladi/86078?utm_source=Mynet_HomePage
  5. Türkiye de satış ve yetkili servisi tek el de olması bu markanın satışını oldukça zorlaştırıyor.Gerçekten çok güzel arabalar ama maalesef çok kişi bu sebepler den dolayı jaguara karşı mesafeli duruyor.
  6. Geçen hafta süresi dolan trafik sigortamı yeniledim .Geçen sene 292,00 tl ödediğim sigorta bu sene % 10 hasarsızlık indirimi ile birlikte 339,00 tl ye yükseldi,sigortacımın söylediğine göre hasarsızlık indirimim %20 olsa ödeyeceğim rakkam 270.00 tl olacakmış ben bir anlam veremedim mapfre genel sigorta..
  7. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/drk-sesli-arac-park-sensoru-79585811 Sınırlı sayıda ve ucuz 30-35 montaj tutsa 50 tl
  8. Alınan karar da, ruhsata yapıştırılacak etiket dışın da bir yenilik göremedim.Mevcut sistem şu an da da aynı şekil de işliyor,tüvtürk muayenesin de ve öncesin de makina mühendisliği odasının yaptığı kontroller de lpg deposunun üretim tarihi 10 yılı geçmiş ise onay verilmiyor.Ve hatta üretim tarihi olmayan,yazılmayan,okunamayan depolara da onay verilmiyor.Bence amaç yeni tasarı adı altın da lpg li araç sahiplerinden etiket takıcaz deyip para toplamak.
  9. Geçmiş olsun allah beterinden korusun kubilay beyinde söylediği gibi tamponun boyalı ya da değişmiş olması aracın değerin den birşey kaybettirmez tampon boyalı yada değişti diye arabama laf söyleyecek adamı sopayla kovalarım.
  10. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay
  11. Hayırlı olsun çok iyi olmuş benim de uzun zamandır yapmak istediğim bir uygulama ben uygun ve güzel görünümlü bulabilirsem ön ve arka tarafa taktırmayı düşünüyorum hb araçlarda bence mutlaka olması gereken bir parça arka taraf tavana kadar çamur oluyor.
  12. Orhan bey benim aracım 100bg 5 vites sizin aracınızla arasındaki yakıt farkı bana göre makul bence sizin aracınızda çok yakmıyor.Yakıt olayında birden çok faktör etkili olduğunu sizde bilirsiniz benim bundan önceki aracım 1.3 multijet lineaydı daha birçok konuda olduğu gibi yakıt konusunda da focustan daha memnunum,Gösterge konusun da önemli değil demişsiniz bence çok mühim çünkü depo da gaz olmasına rağmen bitti gösteren gösterge ile ne kadar sağlıklı bir ölçüm yapılır ? ben bu ayarı yaptırdıktan 1ay kadar sonra ilk 150km de arac tek lambaya düştüğü için tekrar brc servisine gittim lpg deposundan şamandıra söküldü ve ufak beyaz bir parçanın üzerine japon yapıştırıcı ve karbonat döktüler sonra tekrar taktılar şu an için gayet uyumlu çalışıyor gösterge bunları genel bilgi olarak yazdım belki birilerinin işine yarar orhan bey sizin için de hayırlısı olsun .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.