Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152514 Merhabalar. Bugün maalesef ilk kazamı yaptım. Üç aracın katıldığı bir kaza. Ben, benim arkamda tofaş marka bir araç ve onun arkasında palio bi araç. Palio tofaşa ışıkta beklerken çarpıyor, tofaşta bana arkadan çarpıyor. Kimsede yaralanma yok. Palionun ön dağıldı, tofaşın arka tampon, ön farlar ve ön tampon dağıldı, benim aracın tamponda 2-3 yerde hafif çizikler (bir kez daha görmüş oldum; imkanın varsa sağlam arabaya bineceksin). Şunu da öğrenmek istiyordum tecrübeli arkadaşlardan: Polis gerekli tutanakları falan tuttu. Ben tamponu boyatmak için hangi yolu izlemeliyim, veya boyatmalı mıyım? Orijinallik açısından. Çizikler çok derin ve yoğun değil. Ayrıca aracım otomatik vitesli. Arkadan darbeden dolayı çok az bir itme durumu oldu. Bu durumun şanzımana zararı olmuş mudur? Teşekkürler şimdiden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152518 geçmiş olsun kaportada birşey yoksa tamponu boyatsanız da değişse de arabanın orijinalliği bozulmaz diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152521 geçmiş olsun. arka tamponların sağlamlığını ben de 2 kez tecrübe ettim. hele 2.si baya sertti ama çizik dahi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152532 trafikte ani firen yaptığınızda veya çok yakından acı fren duyduğunuzda dikizden ard tarafı kontrol edin. eğer arkadaki araç duramazsa debriyaja basıp freni bırakın ilk darbeyi aldıktan sonra öndekine çarpmamak için frenleyin. Bu şekilde aracınızın zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152533 marifet tamponda değil tampon direğinde %100 şaseye bağlı olduğu için kaya gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152535 Geçmiş olsun, ilk ve son olsun... Araç yürüyor şanzıman düzgün çalışıyorsa sorun yoktur Tampona da canınızın istediğini yapın, nazarlık istiyorsanız öyle kalsn, titizseniz boyatın! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl Yazar comment_152536 geçmiş olsun. teşekkürler... geçmiş olsun kaportada birşey yoksa tamponu boyatsanız da değişse de arabanın orijinalliği bozulmaz diye düşünüyorum bozulmaz da bilirsiniz tampon boyanmış acaba ne oldu diye düşünürler.... Geçmiş olsun... teşekkürler Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.. Fotoğraf yokmu acaba.. daha iyi yardımcı olurduk. teşekkürler. İlk fırsatta fotoğraf ekleyeceğim. trafikte ani firen yaptığınızda veya çok yakından acı fren duyduğunuzda dikizden ard tarafı kontrol edin. eğer arkadaki araç duramazsa debriyaja basıp freni bırakın ilk darbeyi aldıktan sonra öndekine çarpmamak için frenleyin. Bu şekilde aracınızın zarar görmesini engelleyebilirsiniz. ani fren yapmıyordum, durmuştum. arkadan çarpınca yapabildiğim sadece freni bırakmak oldu oldu zaten... marifet tamponda değil tampon direğinde %100 şaseye bağlı olduğu için kaya gibi demek ki neymiş forddan şaşmayacakmışız Geçmiş olsun, ilk ve son olsun... Araç yürüyor şanzıman düzgün çalışıyorsa sorun yoktur Tampona da canınızın istediğini yapın, nazarlık istiyorsanız öyle kalsn, titizseniz boyatın! Teşekkürler... Araçta sorun yok. Nazarlığım olacak sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152539 . Mart 1, 201313 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152542 Geçmiş olsun, tampon o şekliyle kalsın, (tabi göze batacak bir sorun yoksa) nazarlık olsun. Şanzıman konusunda fikir söylemek zor. Ama Cem bey çalışıyorsa sorun yoktur demiş. O demişse doğru demiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152550 Geçmiş olsun allah beterinden korusun kubilay beyinde söylediği gibi tamponun boyalı ya da değişmiş olması aracın değerin den birşey kaybettirmez tampon boyalı yada değişti diye arabama laf söyleyecek adamı sopayla kovalarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152554 kasko varsa mini onarımdan hallederler sıkıntı yapma. onunla geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152555 Çok geçmiş olsun arkadaşım..üzücü bir durum tabiki ama cana geleceğine mala gelsin,Allah beterinden saklasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152557 Geçmiş olsun. Bir daha yaşamamanız dileğiyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152559 Çok geçmiş olsun, Allah başka kaza, bela vermesin.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın