Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152606 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl Yazar comment_152641 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun ilk ve son olsun........ geçmiş olsun Allah daha büyüğünden korusun Çok teşekkür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_152933 şile yolunda beyaz bir focus kaza yapmış forumdan değil galiba. genç malesef ölmüş. aşırı hızdan dolayı savrulmuş. her nekadar sağlam ve güvenli olsa da mutlaka aşırı hızdan sakınmalı. bazen yolda çok hızlı giden focuslar görüyorum, fizik kurallarını hiçe sayarcasına çok hızlı seyrediyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_152983 şile yolunda beyaz bir focus kaza yapmış forumdan değil galiba. genç malesef ölmüş. aşırı hızdan dolayı savrulmuş. her nekadar sağlam ve güvenli olsa da mutlaka aşırı hızdan sakınmalı. bazen yolda çok hızlı giden focuslar görüyorum, fizik kurallarını hiçe sayarcasına çok hızlı seyrediyorlar. ne yazıkki bizlerde bu hatalara düşüyoruz. aslında araç lastiğin yola tutunabildiği kadar yolda kalabiliyor. en son bunu bir yoncada anladım. biraz süratli girince araç yanladı. ne esp nede başka bir elektronik önlem devreye girdi. sonuç olarak Allah korudu sanırım. Mart 4, 201313 yıl cem aksoy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl Yazar comment_154186 Geçmiş olsun, son olur insallah. Teşekkürler... Sigorta experi tamponu değişmesi yönünde rapor verdi. Bana kalırsa değişecek kadar sorun yok. Sizce servisinde orijinali ile değişmek mi mantıklı boyatmak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154188 bence resimlerini çekip boyatin kaskodan bir şeyleri yaptırmaya kalkınca hasar maliyetlerini sisiriyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl Yazar comment_154189 bence resimlerini çekip boyatin kaskodan bir şeyleri yaptırmaya kalkınca hasar maliyetlerini sisiriyorlar Kasko değil. Kazada karşı taraf hatalıydı. Dolayısıyla onun sigorta şirketi karşılıyor masrafları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154198 Servis gerçekten olmaz tutturamam diyorsa üstelemeyin değişsinler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl Yazar comment_155444 Tofaşın ön düzeni dağılmasına rağmen Focusun tamponunda sadece çizik oluşmasının nedeni Fotoğrafı belki birilerine işine yarar diye ekledim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl comment_155455 Çok geçmiş olsun; bir daha olmasın umarım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın