Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Android Ve ios'da Kaza Tespit Tutanağı Uygulaması ! -mobil Kaza Tutanağı-


Önerilen Mesajlar

Sizce işe yarar mı? 

 

iOS Yüklü Cihazlar için indirme link'i: Tıklayınız

Android Yüklü Cihazlar için indirme link'i: Tıklayınız
 

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinin geliştirdiği sistem üzerinde kağıt form doldurularak tutulan Kaza Tespit Tutanakları, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelge gereğince artık akıllı telefonlardan da doldurulabiliyor.

Dünyada bu alanda geliştirilen “ilk uygulama” olma özelliği taşıyan Mobil Kaza Tutanağı uygulaması ile kağıt form ve kalem kullanmadan akıllı telefonlarından hızlıca kaza tutanağı girişi yapılabiliyor.

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 genç insan beklenmedik bir kazada zaman kazanmak için kullanabilir belki de tekonolojiyle çok ilgili olmayan biri ile beraber uygulamaya çalışmak bence  çok zahmetli olur.

En büyük artısı olarak GPS'ten cadde sokak isimlerini bulmayı kolaylaştırıyor. Kaç yıllık Ankara'lı olmama rağmen her gün gidip geldiğim Eskişehir yolunun kağıt üzerindeki adını unuttum yine geçenlerde :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mapfre'nin de Android için buna benzer bir uygulaması var. Hangisi daha iyidir bilmiyorum, sadece seçenek olması açısından ekleyeyim dedim.

Umarım kaza bela görmezsiniz de kullanmanıza gerek kalmaz.

 

İndirme adresi

 

 

MAPFRE GENEL SİGORTA’DAN HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK BİR UYGULAMA!

 

Kasko ve Trafik Sigortası müşterilerine özel olarak hazırlanan “Her Şey Yolunda” uygulaması, trafik kazası sonrasında ihtiyacınız olabilecek tüm bilgileri ve sigortacılık işlemlerini cebinize taşıyor.

Kaza sonrasında ihtiyaç duyabileceğiniz yol yardım hizmetleri sadece bir telefon uzaklığında. Çekici, oto kapı kilit, benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi, lastik değişimi, konaklama ve seyahat ve daha birçok yol yardım hizmetine bu uygulama üzerinden anında ulaşabilirsiniz.


Nerede kaza yaptığınızı bilemediğiniz durumlar için de “Her Şey Yolunda” yanı başınızda. Uygulama sayesinde bulunduğunuz konumun koordinat bilgilerini otomatik olarak alabilir ve çekici hizmetini e-posta ile talep edebilirsiniz.

 

Kaza Tespit Tutanağı ile ilgili bilmeniz gerekenler de “Her Şey Yolunda” ile elinizin altında. Tutanağı doldururken dikkat edilmesi gereken noktalar, tutanağın doldurulmayacağı haller ve örnek tutanak görseli üzerinden izlenecek adımlar ile ilgili bilgi edinebilir; boş bir kaza tespit tutanağını e-posta ile kendinize ya da dilediğiniz bir kişiye gönderebilirsiniz.

 

“Her Şey Yolunda” ile hasar ihbarı yapmak da çok kolay. Trafik veya Kasko Sigortalarında tek bir telefonla hasar ihbarında bulunabileceğiniz gibi olay yeri koordinat bilgilerini, adres tarifini, tutanak ve olay yeri fotoğraflarını e-posta yolu ile iletebilir, böylelikle dosya işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

 

Eğer aracınız, MAPFRE GENEL SİGORTA müşterilerine hizmet veren ve araç onarım süreç ve yönetiminde uzman Genel Servis istasyonlarında ise, Her Şey Yolunda uygulaması aracılığıyla hasar dosyanızı görüntüleyebilir, aracınızın durumu ile ilgili kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

 

Tüm bunlara ek olarak;
- En yakın Anlaşmalı Servis’in irtibat bilgilerine ulaşma ve nerede olduğunu harita üzerinden görüntüleme imkanı,
- Oto Cam Hizmeti’ne ilişkin telefon numaraları ve diğer tüm detaylar,
- Kaza anında alınması gereken önlemler ve yapılması / yapılmaması gerekenler ile ilgili faydalanabileceğiniz bir çok bilgiyi barındıran Kaza Rehberi,
- Acil Yardım, Polis İmdat, Jandarma, İtfaiye numaraları, diğer iletişim bilgileri ve daha fazlası da elinizin altında!

 

MAPFRE GENEL SİGORTA Kasko ve Trafik müşterilerinin yanı sıra genel olarak araç kullanan herkese bir çok kolaylık ve bilgi sağlayan bu uygulamayı ihtiyaç anında yanınızda bulunması için şimdiden telefonunuza indirin.

MAPFRE GENEL SİGORTA ile Her Şey Yolunda!

Uygulama hakkında detaylı bilgi almak için uygulama sitemizi ziyaret edebilirsiniz: http://herseyyolunda.mapfregenelsigorta.com

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...
Kaza iki aracın teması sonucu olmuşsa ve karşı tarafın aleyhine ise biz mobilden kaza raporu tuttuğumuzda karşı şöförün imzasını yada rapor ile aynı fikirde olduğu onayını nasıl kayıt edeceğiz.

İmza atin kısmı çıkıyor. En azından uygulamada yanlız şimdiye kadar ordan yapmış birine raslamadım. Varsa bilen gören bizi aydınlatsın.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

Merhaba,

Ilgili uygulamayi kullandim. Gayet guzel calisiyor. Cadde sokak gibi alanlari kendi ciziyor ve araclari siz durus sekline gore yerlestirebiliyorsunuz. Tutanagi yazili ve sozlu beyan ile doldurabiliyorsunuz. En son imza kismi cikiyor  ekrandan imzaliyorsunuz. Tutanak tamamlandigi zaman, istediginiz an cikti alabilmeniz icin tutanagin pdf formatini mail atiyor. Dahasi sigorta gozetim merkezinde goruntuleyebiliyor, resimleri gorebiliyorsunuz. 

Cok hizli sekilde hata oranini sonuclandiriyor. Ben 18.00 gibi tutanagi doldurdum, 23.00 de tramer sonucu gorundu.

Bir kere kullanmis olmama ragmen memnun kaldim. Umarim ihtiyac duymazsiniz :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayir, oyle bir problem yasamadim. Cok da hizli sonuclandi. Sanayideki ustam nasil yapacagiz bununla diye biraz tereddutte kaldi fakat ciktisini verince dosya cok cabuk sonuclandi. Hatta su anda sigorta gozetim merkezinde karsi tarafin bilgileriyle sorgulama yaptigimda kaza resimlerine kadar gorebiliyorum. Uygulama uzerinde de sonuc gozukuyor.
Diger bir atrisi da kendi bilgilerinizi onceden girdiginiz icin yazmakla ugrasmiyorsunuz. Karsi tarafin bilgilerini de tc kimlikten otomatik getiriyor.
Ben memnun kaldim.

--9 dakika sonra eklendi--

z3R58O.pngJaLARW.png

--10 dakika sonra eklendi--

O02AYz.png

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.