Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet S.

Üye
  • Toplam İleti

    109
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet S. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Batman
  • Arabam:
    '12 Focus Tit-powershift
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet S.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Toplam Beğeni

  1. Tahsin bey en kısa sürede servise uğrayarak yeni yazılım yükleyerek aracın frenden 1-2 sn sonra harekete geçme karakterini ortadan kaldırabilirsiniz. Benim araç öyle idi. Yazılım ile düzeldi. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  2. Sessiz bir sokakta özellikle gece sessizliğinde *gazlayıp bıraktıktan sonra ^ devir düşerken veya kendini toparlarken! ve sonrasında kesik kesik çalan keman sesine benzer bir ses , uğultu , inilti ,sürtünme sesi vs. bir ses duyuyorsan motorun triger kayış - bilye düzeneğinde bir hata vardır. Her benzinli araçta değilde genelde vardır. Benim araçta da mevcut Bunu triger devirdaim falan değiştirerek çözüyorlar. Değişim için ısrarcı olmadım. Seste artma ve azalma yok. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  3. Jantlar harika. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  4. Soner Bey umarım sorun kökünden hal olmuştur. Bizdeki problemler de umarım basit bir güncelleştirme ile çözülecektir.
  5. Aracin karakteri budur demek musteriyi başından salmaktan öteye gitmez. Tamam bu sorunlar ben aracimi aldigim ilk gunden beri var diyelim , peki aracı gelmis 40 bin km ye son 3000 km dir bu sorunu yasiyorum diyene ne cevap verecekler ?
  6. Normalde imza kapalı (tapatalk) forumda nasıl ekliyorsunuz merak ediyorum sadece. Powrshift ile ilgili sıkıntılarımı çözmezseniz açıklamayacağım şaka bir yana bende anlamadım nasıl imza eklendiğini. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  7. Powershift ile ilgili sorunlar umarım çözülecektir. Bir nebze de olsa otomatik araçtan soğuttu beni iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  8. Ben hala aracı servise gösterme fırsatı bulamadım. Umarım en kısada sorunlar çözülür. Arıza ile ilgili gelişmeleri burda paylaşmaya devam edersek iyi olur. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  9. X paket farların çifti değişti. Sorun devam ediyor. Triger & devirdaim bilmem nelerinden kaynaklanan anormal seslerden dolayı artı powershift çalışma anormalliklerinden dolayı servise tekrardan gideceğim. Bunlarla ilgili bazı parçaların daha değişeceği söylendi. Değişimden sonra parça ismiyle aynen yazarım. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi.
  10. Ben bu sorunu arabayı aldığım ilk günden beri yaşıyorum. Servise gösterttiğimde bana herşeyin normal olduğu söylendi. Titreme yi özellikle gaz pedalında hissettiriyor. Beni deliye çeviren tarafı ise vites geçişlerinde ki kararsızlık ve sarsıntı ki bu şanzuman çift kavramalı ! ve sanırım bunun yakıta etkisi mevcut. İlk fırsatta tekrar servise gideceğim.
  11. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
  12. Özellikle siyah zeminli farlar ile bütünleştiğinden ön-üst görünüşü çok hoşuma gitti. Maşallah. Hayırlı olsun. Acaba sedanlarda nasıl durur ? Bende mi yapsam
  13. Bu veri harbiden de böyle mi ? Şayet boyle ise bana 3 liradan satsa daha mantıklı değil mi ? Yoksa bilmediğimiz baska hesaplar da mı var ? Yoksa gercektende bu böyle mi ?
  14. Ben aracımı aldığım gece farketmiştim bugulanmayi. Servise gösterdim. Resim çektiler. Farlar sipariş edildi. 1 hafta sonra farlar geldi. Musteri temsilcisi tarafından servise davet edildim. Servis kapısında karşıladılar beni. Aracı alıp servise cekip bana da bekleme salonuna kadar eşlik ettiler. Farlar değişti . Test edildi ..... Sonuc mu ? Yeni farlarda da hala buğulanma var Ahanda iste otosana iletilen resimlerden biri
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.