Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet E.

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet E. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    '10 Focus Trend HB 115 ps
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Ahmet E.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Temiz çıkma bulabilirsiniz.İzmir de Oto Mehmet,Hakan Oto,Ünallar Oto var buralara bakabilirsiniz.
  2. Boğaz kelebeğine benziyor,bende olmuştu buna benzer bir arıza temizlettim düzeldi.
  3. İzmir Mavişehir Koçtaş Alkom'da yıkatıyordum son zamanlarda berbat yıkamaya başladılar esnaflıktanda bi haberler,bir daha gitmemeye karar verdim.Hafta sonu Karşıyaka Sonax'a gittim,işçilikleri çok güzel en ince ayrıntısına dikkat ediyorlar aldıkları parayı hakediyorlar.kesinlikle tavsiye ediyorum.
  4. 2.Sanayi Opet'te yıkatıyordum çok memnundum taşındığım için artık Mavişehir Koçtaş Alkom yıkamaya gidiyorum güzel yıkıyorlar.Her ikiside fırçasız.
  5. Ben bunu çok kişiden duymuştum fazla gaz basmak hem tehlikeli hem tank'a zararlı.Garanti şartlarınıda kullanma klavuzunda yazıyor diye es geçmişlerdir
  6. Brc katkılı otogaz önermiyor.Aygaz ,Opet vs. firmalardan gaz almayın dediler bana.Depoyu fullerken şamandıradan tırlama sesi geldiğinde litreyi not edin bir daha gaz alırken bu litreye geçmeyin.Fazla gaz doldurduğunuz için şamandıra arızalanabilir bu da garanti kapsamı dışındadır.
  7. Arkadaşlar üst üste gelen zamlardan sonra dün arabama Brc my11 lpg kiti taktırdım.Manifold delinmedi pipolu olarak montaj yapılıdı.Simit tank takıldı.Çok az bir performans kaybı var ama hissedilir derecede değil.Kullandıkça buradan izlenimlerimi size aktarırım.
  8. Dün akşam benzin alırken baktım depo kapağı kendiliğnden düzelmiş parmağımla bastırdığımda içeri girmiyor artık.bi anlam veremedim
  9. arkadaşın da dediği gibi marka ve model uyumlu olmak zorunda.sahibinden ve gg'da çıkma ekranda bulabilirsin.
  10. Arkadaşlar bir kaç kez geri geri dik yokuş çıkmak zorunda kaldım araç sanki yüksek viteste kalkmaya çalışıyormuş gibi vuruntu yapıyor ve çok zorlanıyor.düz yolda geri giderken sıkıntı yok.acaba debriyajla alakalı olabilir mi?
  11. Arkadaşlar arabayı aldığımdan beri içerde makine yağı kokusu var.Dikkat ettim ön emniyet kemerlerinden geliyor.Çekip sildim ikisinide fakat koku ertesi gün geri geldi.Zannedersem içindeki mekanizmayı yağlamışlar.Oradaki bakalitleri nasıl söküp temizleyebilirim ?
  12. Kesin öyle olmuştur.depoda kilit olmaması dikkatimi çekti o sırada kontrol ederken farkettim.değiştiricez artık.
  13. Ben araç kilitliykende açıkkende denedim,elimle bastırdığımda içine giriyor.yedek parçacıya gidip durumu anlattım onlarda da focus vardı parmakla bastırdık onların aracında kapak içeri girmiyor.benim mekanizma bozuk zannedersem.
  14. Merhaba arkadaşlar.focusu yeni aldım bir sorum olacak;benzin pompasının girdiği deliğin üzerinde metal bir kapak var,normalde merkezi kilit devreye girdiğinde bu kapak kilitleniyor fakat benim ki kilitlenmiyor.bunun bir ayarı falan varmıdır yoksa o parçanın değişmesi mi gerek.parçanın fiyatı110 lira.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.