Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl Yazar comment_165578 Clio şakır şakır satıyor. Bundan da beklentileri yüksektir. 40bin altıda bayağı iyi niyetliymişsiniz. Arabanın kalitesizliğini basitliğini sakilliğini görseniz inan 40bin fazla derseniz. Bir de resimdeki üst donanım, ben bazın bazı alt donanım bakıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165580 Arabanın kalitesizliğini basitliğini sakilliğini görseniz inan 40bin fazla derseniz. Bir de resimdeki üst donanım, ben bazın bazı alt donanım bakıyorum. Full olsa 50-52 kağıt yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165586 Opel'i sayma bundan öte bir halt yok Corsa'da. Bizde ki var mı var, biryerden biryere gitsin diye var. Fiyatı uygundu o yüzden almıştım. Yoksa almam. Polo ve Fiesta için tecrübem yok. Polo ve Fiesta ( önceki kasa tabi ) test sürüşü yaptım, bir arkadaşımda Polo vardı, çokça kullandım; ikisinde de malzeme kalitesi de iç donanım da tatminkardı; çok fark olduğunu düşünmüyorum; Clio'ya hiç bakmadım, oldum olası Renault antipatim var ve yeni kasanın tek pozitif yanı olsa olsa düşük yakıt tüketimidir; Çağatay'a katılıyorum; şimdi, küçük araba alacak olsam Fiesta ya da Polo'dan şaşmam; aradaki 3-4 bin TL malzeme kalitesi olur diye düşünürüm ki bir komşum yeni kasa titanium dizel fiesta aldı; içi oldukça güzel ve kaliteli duruyor; az yakıyor; güzelim ekran da cabası... Renault severler kızabilir ama bütüne bakınca araç ucuz duruyor, plastiğinden, donanımına ve sanki para boşa gidecekmiş gibi hissettiriyor bana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165589 Çağatay kim? Tam yazarken müdür geldi bir şey sordu; ondan karıştı... Müdürün adı Çağatay da... Yakup demek istemiştim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165597 Şaka gibisiniz beni internet alemi yakup, arkadaş alemi çağatay diye tanır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165636 Şaka gibisiniz beni internet alemi yakup, arkadaş alemi çağatay diye tanır Alemlerin adamı, aslında Atalan kısmı burada hiç geçmediği için Çağatay soyadın gibi algılanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165637 Benimde tarihte geçen ön ismim var.....tuzsuz..:): Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165773 Alemlerin adamı, aslında Atalan kısmı burada hiç geçmediği için Çağatay soyadın gibi algılanıyor. Yanlış da yazmamışım yani; Çağatay da isimmiş, he mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın