Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bakalım satacak mı bu sefer ? Satmamasının bence en önemli sebeplerinden biri olan 1,6 motorlarda otomatik vites eksikliğiydi o da halloldu hadi bakalım.

• Yanıt 813
  • Görüntüleme 170,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Merhaba, Bugünki Amsterdam toplantısından 2. haber geldi.Devamını merakla bekliyoruz ilk haber SON GÜNCELLEME 26 EYLÜL  SATIŞ TARİHİ GÜNCELLEMESİ: &#13

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

İşin ilginç yanı ben de manual seviyorum ve kendimi bu konuda cok yalnız hissetmeye başladım, belki de yıllık 15 bini devirmemekten kaynaklanıyordur fakat dsg haricinde otomatik beğenmiyorum

Yanıtlama zamanı:

Kaan abi Yeni Mondeo lar geldiğinde, senden de bir inceleme yazısı bekliyoruz. 1.5 EB testi için yanına uğramak isterim.

... başım üzerine.

Bu arada denk getirebilirsem 2,0 benzinli bi hibrid'e çökmeyi :) planlıyorum. Hayırlısı... Mondeo test için sipariş verdik bile, gelir gelmez Moderatörümüz ile birlikte hemen bi test yapar / yazarız. 

iyimserim  

...bence öylesin cengom :) 

Yanıtlama zamanı:

Güzel araç, sana yakışır abi! Hybrid konusuna cok yabancıyım, ist te dolum için yeteri kadar istasyon mevcut mu artık?

Yanıtlama zamanı:

Hybrid konusuna cok yabancıyım, ist te dolum için yeteri kadar istasyon mevcut mu artık

Mondeo'da 2,0 Benzinli Jeneratör :)  ve onun tahrik ettiği :) elektrikli motor var. 4,5lt/100Km gibi yakıt tüketimi (gerçek yol şartlarında) ve 200,000Km batarya ömründen bahsediliyor. Harici/Ek dolum gerekmiyor, benzinciye uğra ... 95 oktan koy ve devam et.  

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mondeo'nun karnı burnunda!

Ford Türkiye, Mondeo'sunu tanıtmaya başlamış, renk seçenekleri ve bazı anahtar donanımları sunmuş.

Görünen o ki, 4K,5K ve SW karoserleri sunulacak.

Detaylar: http://www.ford.com.tr/otomobiller/yeni-mondeo

FocusClubTr--1421074015.png

Yanıtlama zamanı:

çökecem Hibrit'e .... Hybrid ... Hybrid   :)  Ahahahuha (bkn.türk filmlerindeki kötü adam kahkahası) 

Yanıtlama zamanı:

Görünen o ki yine adam gibi bir jant gelmeyecek inşallah jant opsiyonu olur...Şu koskoca arabaya 16 jant 215/55/16 lastik hiç olur mu onu anlamadım bir türlü !

Yanıtlama zamanı:

Mondeo'nun karnı burnunda!   Ford Türkiye, Mondeo'sunu tanıtmaya başlamış, renk seçenekleri ve bazı anahtar donanımları sunmuş. Görünen o ki, 4K,5K ve SW karoserleri sunulacak.   Detaylar: http://www.ford.com....ler/yeni-mondeo 

Nihayet beyefendi ile tanışma vakti geldi :) 

Yanıtlama zamanı:

...kendisini görmeden siparişini verdik ya  :)  umarım düzgün renk sipariş etmişizdir ...

Yanıtlama zamanı:

...kendisini görmeden siparişini verdik ya    umarım düzgün renk sipariş etmişizdir ...

Şimdiden hayırlı olsun, Kaan bey hybrit kuzunuz  ^_^

Yanıtlama zamanı:
Şimdiden hayırlı olsun, Kaan bey hybrit kuzunuz

yok...yok... hybrid daha siparişe açık değil, onu büyük ihtimal ile autoshow'a yetiştirecekler. sipariş verdiğim 1.5tDCi/manual (dolu gibi gibi) Sedan. Görmeden sipariş ettik dediğim -zümrüt- diye renk girdik, daha doğrusu manyetik + zümrüt. manyetik'i focus mca'dan biliyoruz, güzel renk ... onda sorun yok da zümrüt ile risk mi aldık acaba? yoksa çok mu iyi ettik? ...onu ancak aracın canlısını temiz/günışığı altında görünce bilebileceğiz.

...yani hybrid'i beklemeye devam :(

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.