Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

• Yanıt 813
  • Görüntüleme 172,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Avrupa'da sanırım (bildiğim) ilk kez içine giriş yapılıyor.Bunun türkçe meali satışı yaklaşıyor demek oluyor   Viyana Otomobil Fuarında - Mondeo -   Buyrunuz Heryerde Bulunmaz Bunlar  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Buda SW'nin videosu;

Yanıtlama zamanı:

1.5 motorda kaç silindir olacakmış? Bu önemli bir nokta bence. Eğer 4 silindirse boşuna enerji kaybı olur..

Bu arada BMW 3 silindirli 1.5 turbo motorundan 180 hp çıkartıyor.. Bunlarda benzer performans beklenebilir belki.. Ki bavyeralılar tüketimde 5 litre altını hedefliyorlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.5 motorda kaç silindir olacakmış? Bu önemli bir nokta bence. Eğer 4 silindirse boşuna enerji kaybı olur..

Bu arada BMW 3 silindirli 1.5 turbo motorundan 180 hp çıkartıyor.. Bunlarda benzer performans beklenebilir belki.. Ki bavyeralılar tüketimde 5 litre altını hedefliyorlar.

Onları sordum ama lütfen bilgi için takipte kalın açıklacağız dediler..Belki fuardan birşey çıkartırız..

Yani ford'da 1.0 motor ile 180 ps üretip araçlara koyacak.. biliyorsun.. 205 liği formula'ya eklemişlerdi.. isteseler yaparlar yani.

Yanıtlama zamanı:

Ben 1lt motorlu 180 hp lik arabayı almam.. Varsın onlar koysun istedikleri arabaya..

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey, bu araçta 1.5 EB kullanılmayacak. Yeni Mondeo'da 1.0 EcoBoost 125 HP, 1.6 EcoBoost 185 HP ve 2.0 EcoBoost 250 HP motor güclerindeki benzin motorları ve 2.0 TDCI 125 - 140 - 165 HP ve 2.2 TDCI 204 HP motor güclerindeki dizel motorlarını kullanacak. Yani, ne yazıkki 1.5 EcoBoost olmayacak. Bilginize... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup Bey, bu araçta 1.5 EB kullanılmayacak. Yeni Mondeo'da 1.0 EcoBoost 125 HP, 1.6 EcoBoost 185 HP ve 2.0 EcoBoost 250 HP motor güclerindeki benzin motorları ve 2.0 TDCI 125 - 140 - 165 HP ve 2.2 TDCI 204 HP motor güclerindeki dizel motorlarını kullanacak. Yani, ne yazıkki 1.5 EcoBoost olmayacak. Bilginize... :)

Kim dedi ?

Buraya bak bakalım

Ayrıca dağıtılan factsheet'i siteye ekledim. Kaynak gösterir misin ? 1.6 Eb kullanılmayacak avrupa mondeo'da

Yanıtlama zamanı:

Kim dedi ?

Buraya bak bakalım

Ayrıca dağıtılan factsheet'i siteye ekledim. Kaynak gösterir misin ? 1.6 Eb kullanılmayacak avrupa mondeo'da

Yakupu sinirlendirmeyin ulaaan :P:D

Yanıtlama zamanı:

:D :D Ford plan değiştirmediyse ve yeni yayın yapmadıysa verdiğimiz gibi :D aksi bilgiler geyik :P

Sabri reiizzzz Fuarlarda buluşalım :D

Bulusalim tabi yaa Kasim olsun konusalim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.