Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şimdi Bora'ya araba bakıyorum da

63.335 TL Titanium 1.6 115 BG Dizel 4K

2.000 TL Şeker kırmızı farkı

5430 TL X Paket farkı

4500 TL Tekno paket farkı

1800 TL Açılır tavan farkı

Toplamda ne etti?

77.065 TL (Vay beeee)

Bu arada anlamadığım bir nokta var.

Smart paket Titanium için alınıyor, ama içindeki Sony ses ünitesi dışında herşey standart olarak var zaten, yani o pakette sadece ekstradan Sony alınmış olacak.

E Sony PS araçlarda +900 TL, ama ben Titanium aldıysam ve düz vites ise Smart paket ile 1800 TL'ye almak zorundayım (mı?)

Diğer bir deyişle Sony'nin Titanium'larda standart gelmesi lazım, ya da 900 TL'ye alınabilmesi.

Kaçırdığım bir şey mi var?

otomatik park katlanan aynalar titanium da yok cem abi daha öncede titanium plus ile alınıyordu ya bu özellikler
  • Yanıt 559
  • Görüntüleme 247,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abi serhat değil bu arada ferhat ama sen istesen serhat diyebilirsin.Koydum bu gün dinlediğim bir kaç parça o bölüme

teşekkürler güzel geldi hepsi...doors morrison sana eski gelir dedim ama seviyorsun demekki o tür blues jazz rockroll türü soundları bekleriz efendim...

ferhat serhat ve heyhat diye trio üçlüsü biliyom ben ondan şeyyettim... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler güzel geldi hepsi...doors morrison sana eski gelir dedim ama seviyorsun demekki o tür blues jazz rockroll türü soundları bekleriz efendim...

ferhat serhat ve heyhat diye trio üçlüsü biliyom ben ondan şeyyettim... :kıhkıh:

Pink Floyd hayranları için yakında çok güzel bir haberim olacak.. bekleyiniz..

konu dağılmasın devamı Müzik bölümünde olacak..

Yanıtlama zamanı:

TİT X +SMART PAKET alınabilecek mi? Sürücü bilgi ekranı sadece Tekno Pakettemi renkli olacak?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

TİT X +SMART PAKET alınabilecek mi? Sürücü bilgi ekranı sadece Tekno Pakettemi renkli olacak?

Tabiki de ballı kaymakli alırsınız ve tüm ekranları boy atarak renkleniyor :)

Yanıtlama zamanı:

A3 1.6 TDI S tronic 1598 105 19.392 31.718 71.907

passat comfortline ise 71.900 bunlar varken focus 3 ha...döverler adamı.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

biriktiyoz lannnnnnnn uçan fil dumbo...param yok şimdi olunca alcam.....zaten yeni soyuldum...üzerime gelmeyin...gelmeyin........ :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Benim alacağım arabanın Fiyatı 76.405 TL. Oha Çüş falan yani...Hadi len...Sırf Sony içinde arabayı değişmem zaten...Diğer özelliklerde tekno ve smart paket içine dağıtılmış...76 Bine Focus olurmu ya...Tevfikin dediği gibi gider Audi A3 alırım onun yerine...Vazgeçtim satmaktan, A4 ya da Yeni Mondeo alıcam....

Yanıtlama zamanı:

Abi ne varsa eskilerde var yeniler eskileri ısıtıp ısıtıp geri kaktırıyor e tabi haliyle tadı yavan oluyor.
Yanıtlama zamanı:

Pazardan domates mi seçiyoruz bunlar ne böyle :)

Donanımlar ve fiyatlar uçuk hadi hayırlısı .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim alacağım arabanın Fiyatı 76.405 TL. Oha Çüş falan yani...Hadi len...Sırf Sony içinde arabayı değişmem zaten...Diğer özelliklerde tekno ve smart paket içine dağıtılmış...76 Bine Focus olurmu ya...Tevfikin dediği gibi gider Audi A3 alırım onun yerine...Vazgeçtim satmaktan, A4 ya da Yeni Mondeo alıcam....

Ciddi olmak gerekirse zaten bu fiyata alan olmaz varsa birşeyden haberi yoktur. 70 bin'e çıkmadan çok rahat alırız. İsteyen ulaşsın.

Bu arada o a3 de yol bilgisayarı bile yok tek artısı arma si ve otomatigi. 3 ay kullandım aynısını abartmaya gerek yok.

Yanıtlama zamanı:

A3 1.6 TDI S tronic 1598 105 19.392 31.718 71.907

passat comfortline ise 71.900 bunlar varken focus 3 ha...döverler adamı.... :kıhkıh:

Bende sana katılıyorum teyfik abi tamam ford güzel ama bir audi değil buda bir gerçek.O paralara hakikatten A3 alınır
Yanıtlama zamanı:

Bu yeni gelen araçlardan sonra şimdi biz gidip cafcaflı ekran ile sony teybi ve sony hoparlörleri aracımıza taktırabiliriz. Yedek parça olarak ta gelecektir doğal olarak. Araçları satmaya gerek görmüyorum ben.

Arabamı da satacaksam bir tek Focus 3 Ecoboost almak için satarım. 1,0 veya 1,6 ecoboost olmasının hiç bir önemi yok. Ecoboost olsun yeter şimdilik.

Audi A4 için yapılan yorumların hiçbirisine nedense katılamıyorum. A4 den acayip derecede nefret ediyorum. O arabada Audi havası malesef yok. Ayrıca bir önceki kasa A4 ile Seat'ın exeo sunu yan yana koysalar aynı. Bunun da böyle olacağını düşünüyorum. Yani karizması yerlerde olan bir otomobil bence. C segmentinin en dinamik, en genç, en hareketli tasarımı yine focus ta. D segmenti için bişey diyemem. Zevk ve konfor için alınacaksa BMW 3 alır geçerim bir tarafa. Kimsede sesini çıkartmaz. Bir üst segmente favorim kesinlikle 525 xd :D :D Renk, donanım, model yılı, tekerleği, cartu curtu hiç önemli değil. 525 xd olsun.

Edit:252 değil 525 :D :D

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.