Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ne güzel konuşuyorsun bu akşam Yakup,ağzından bal damlıyor..Tabi yediniz iskenderi yediniz tatlıları keyif yerine geldi... :) Son çeyrek derken eylül sonrasından mı bahsediyorsun?? :)

Cağ kebap yedim :) (döner)

evet o vakitler ama otosan Kasım'ı sever :)

• Yanıt 508
  • Görüntüleme 132,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son günlerdeki bir kaç yoruma neden olan boyut ve oturma pozisyonlarına bakalım Eğer boyum uzamadıysa; 182 mm boya sahibim Eğer zayıflamadıysam; 0.1 ton ağırlığındayım Eğer direksiyo

• Motor sesi s40 tan fazla dediğine göre aynı motor olan 1.6 tdci 115 hp dir.

• ya da müşteriye......

Yanıtlama zamanı:

ecoboostu test ettinizmi bu ara yakup bey.. :)

Yanıtlama zamanı:

Acaba sunrooflu test aracı bulan var mı ki? Sunrooflu baş mesafesi nasıl onuda merak ediyorum,gerçi benim Titanyum X de sunroof baş mesafesini o kadar düşürmüyordu ama yeni focusun basık tavan yapısının sunroof nedeniyle daha basık olabileceği endişesi taşıyorum... :)

Yanıtlama zamanı:

Benim yılda yaptığım en fazla 10 bin km. onuda ecoboost keyfiyle binmek daha güzel olur gibime geliyor. Dizele vereceğim farkı benzine ve keyfime veririm :P

Yanıtlama zamanı:

Benim yılda yaptığım en fazla 10 bin km. onuda ecoboost keyfiyle binmek daha güzel olur gibime geliyor. Dizele vereceğim farkı benzine ve keyfime veririm :P

0 km otomobil fiyatlarındaki farka ve benzin mazot masrafına bakınca en mantıklısı bu.

Yanıtlama zamanı:

Bugün sanırsam EcoBoost'u ağlatarak yanımdan geçen yakup abiydi... :kıhkıh::kop: cruze ile yetişemedim arkasına :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araba güzel çekiyor.

bir ben 2 kişi binip sürdüm

birde tolga abi ile 4 kişi sürdük..klima eskiye göre kesin iyi.Araç verilen tork değeri gibi 1600 5500 aynı gücü rahat veriyor.Motor sesi çok az.Ses getiren parça olmasa duyulmayacak gibi.Yollar burada kötü araba ses alıyor..İst da sürdüğüm focus ile aynı değil..Yani kötü asvaltda ses var..Rüzgar sesi eskiye nazaran kesin iyi 140 larda hafif oluyor rahatsız etmeden..

Neyse ben yazacaklarımı yazmıştım zaten.Tolga abi bahseder tekrar :kıhkıh:

Sevgiler.

Mehmetcim arayamadım kusura bakma bizde 4 gibi ancak zorla görüştük :kop: Anlatırım

Yanıtlama zamanı:

Bi tane cruze gördüm :kop: kaput siyah kaplama o muydu acaba :D

ainen abi oydu karbon kaplama ön abi ne gidişti ögle ya örene gidiyordum bende 2.vites'de uzadın ögle galiba??

Önemli değil abi grşrz nasıl olsa :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Araba güzel çekiyor.

bir ben 2 kişi binip sürdüm

birde tolga abi ile 4 kişi sürdük..klima eskiye göre kesin iyi.Araç verilen tork değeri gibi 1600 5500 aynı gücü rahat veriyor.Motor sesi çok az.Ses getiren parça olmasa duyulmayacak gibi.Yollar burada kötü araba ses alıyor..İst da sürdüğüm focus ile aynı değil..Yani kötü asvaltda ses var..Rüzgar sesi eskiye nazaran kesin iyi 140 larda hafif oluyor rahatsız etmeden..

Neyse ben yazacaklarımı yazmıştım zaten.Tolga abi bahseder tekrar :naughty:

Sevgiler.

Mehmetcim arayamadım kusura bakma bizde 4 gibi ancak zorla görüştük :guitar: Anlatırım

Hocam bu parça nasıl ses veriyor içeriye güzel bir ses mi biraz anlatsanıza :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mehmet,

Biz oyle güçlü araba gördük mu dayanamiyoz :kıhkıh::naughty:

Saka maka iyi gidiyor doğru.

Bende, arabanın orası farklı diye aklımda tutmuşum sizi

Turbin, aracın motoru oyle asiri bağırmıyor, yani yollar kötü yol sesi vardi onun sesi bastirmista olabilir. İst da bulursak orada daha ii anlarız.

Rüzgar sesi ama iyiydi. Ben beğendim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Selektor yapmana gerek yok :kıhkıh: o anlar çekilir Yada sag sol yaparız sıkıntı yok :naughty:

Arkadaslar burada önemli nokta su;

Test aracı 1500 km de

Ort tüketim 10.5

Biz sürdükten sonra artış olmadı.

Bilirsiniz test araçları zorlatilir hep. Gayet iyi deger bu.

Yanıtlama zamanı:

evet binmiş olmak bile rüya gibi.............

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.