Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler.. :kıhkıh:

yerinde olmayı çok isterdim.. süper

elektrikli koltuk 4 yönlü idi sanırım.. yukarı- aşağı, öne arkaya- değilmi?

• Yanıt 508
  • Görüntüleme 132,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son günlerdeki bir kaç yoruma neden olan boyut ve oturma pozisyonlarına bakalım Eğer boyum uzamadıysa; 182 mm boya sahibim Eğer zayıflamadıysam; 0.1 ton ağırlığındayım Eğer direksiyo

• Motor sesi s40 tan fazla dediğine göre aynı motor olan 1.6 tdci 115 hp dir.

• ya da müşteriye......

Yanıtlama zamanı:

He ya !

uyumam lazım :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bayan sürücülerin en zorlandığı konular olarak gördüğüm yokuşta kalkış, park yeri bulmak ve bulduğun yere park focusta tarih oluyor. Anlattığım bütün bayan sürücüler çok seviniyor bu özelliklere.

Yanıtlama zamanı:

Bayan sürücülerin en zorlandığı konular olarak gördüğüm yokuşta kalkış, park yeri bulmak ve bulduğun yere park focusta tarih oluyor. Anlattığım bütün bayan sürücüler çok seviniyor bu özelliklere.

kltuk ayarındaki 4 yön nasıldı?

yani öne arkaya manuel mi onu öğrenmek istiyorum... minder ayarı olabilir sırtlık olabilir...öne arkaya da elektrikli mi

Yanıtlama zamanı:

Sağ Çapraz :kıhkıh: Sol Çapraz :dirdir:

:P

Yanıtlama zamanı:

kltuk ayarındaki 4 yön nasıldı?

yani öne arkaya manuel mi onu öğrenmek istiyorum... minder ayarı olabilir sırtlık olabilir...öne arkaya da elektrikli mi

evet elektrikli olarak ileri geri ayarı vardı birde yükseklik eski focuslardaki gibi hatta ben bindiğimde koltuğu ileri almak için elim hemen koltuk altına gitti görevli dedi elektrikli koltuğun yan tarafında hemen bende dedim x paket mi evet dedi.

Yanıtlama zamanı:

sırt kısmı çapraz oynuyomuş... :)

Yanıtlama zamanı:

Yani koltuğun sırt kısmı ayrı bir oynamaya sahip değil.

sadece alt kısmı ile orantılı oynuyor, doğrumudur?

Sadece koltuğun alt kısmı kullandığım için sırt kısmı aklıma gelmedi ama gittiğimde ilk işim ona bakmak olacak

Yanıtlama zamanı:

Sırt kısmı ayrı,yükseklik kısmı ayrı,ileri geri kısmı ayrı ayarlanıyor beyler...birbirinden bağımsız hepsi...

Yanıtlama zamanı:

hepsi de elektrikli değil ama.. sadece 4 yön..

Yanıtlama zamanı:

hepsi de elektrikli değil ama.. sadece 4 yön..

haaa yok hepsi elektrikli abi..alttaki düğmeyi yukarı çek yukarı aşağı bastır aşağı,aynı düğmeyi ileri doğru bastır ileri geri doğru bastır geri,sırtlık düğmesini geriye doğru çek geriye yatıyor,ileri çek ileri doğru geliyor...yani hepsi elektrikli..titanyum x de öyleydi benim baktığımda...

Yanıtlama zamanı:

yaaa.. :kıhkıh: harika ozaman... 6 yön olmuş... ama özelliklerde 4 yazıyodu da o yüzden dedim...

üst sınıf araçlardaki gibi olmuş elektrikli koltuk.. sonunda... nerdeyse manuel ayara bile hasret bıraktı bizi focus ... yaptı ama.. temiz yaptı.. :kırbaç:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.