Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7267 Öyle doktor amca kesin artık Nasıl kesin*Nerde resmi açıklama?? Bu arada Günaydın herkese Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7271 Nasıl kesin*Nerde resmi açıklama?? Bu arada Günaydın herkese Kesin diyorsam kesindir müdür abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7273 Kesin diyorsam kesindir müdür abi Eyvallah...Teşekkür ederim Bu çok güzel bir haber oldu..Şimdi geriye 2 eksik kaldı benim için...Anladın sen onu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7274 Eyvallah...Teşekkür ederim Bu çok güzel bir haber oldu..Şimdi geriye 2 eksik kaldı benim için...Anladın sen onu.... Eheh.Yani bu dediğimiz şey yapılan bir değişiklik değil.. Son çeyrek beklenmeli diğerleri için. + olarak mini stepneyi şuan opsiyon olarak sunmaya başladı ford. Bu parti siparişler bitince miniye dönmeleri muhtemeldir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7275 teşekkürler sayın ADMİNİM bizi bilgilendirdiğiniz için......çok teşekkürler efendim.... ps.olum adamı sabahtan kıllandırma biraz kızgın bu sabah....susalım biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7276 teşekkürler sayın ADMİNİM bizi bilgilendirdiğiniz için......çok teşekkürler efendim.... ps.olum adamı sabahtan kıllandırma biraz kızgın bu sabah....susalım biraz Rica... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7278 Çok geç kalma abi h.sonu bugün yaptırmazlar felan Hemen git al anahatarı Sabah 9 gibi bıraktım servise aracı, şimdi işe geldim tekrar. Testi öğleden sonra aracı almaya gittiğimde yapıcam. Test için sözünü aldım sabahtan. F3 sedan TDCİ varmış test aracı olarak. Ecoboost sordum c-max var dediler. İkisinide test edicem inş. öğleden sonra. Ordaki bir arkadşlar ayak üstü sohbetimizde, kör nokta, ön camdaki kameralı trafik işaretlerini okuma, şerit takip vs. gibi şeylerin geleceğinden bahsetti. Tanıtım lansmanına felan gitmiş. Test için gittiğimde sormam ve test etmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin arkadaşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7280 Evet onlar son çeyrek de gelecek dediğimiz gibi.Bir bütün onlar.Kör nokta ayrı sadece. Sen kafana göre test et abi Boşver bizi Keyfini sür bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7290 teşekkürler sayın ADMİNİM bizi bilgilendirdiğiniz için......çok teşekkürler efendim.... ps.olum adamı sabahtan kıllandırma biraz kızgın bu sabah....susalım biraz Şu kahvaltımı bitiriimde geliyorum bişiler sorucam daha Boss'a )Kızmaz o sever bizi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7380 Sabah 9 gibi bıraktım servise aracı, şimdi işe geldim tekrar. Testi öğleden sonra aracı almaya gittiğimde yapıcam. Test için sözünü aldım sabahtan. F3 sedan TDCİ varmış test aracı olarak. Ecoboost sordum c-max var dediler. İkisinide test edicem inş. öğleden sonra. Ordaki bir arkadşlar ayak üstü sohbetimizde, kör nokta, ön camdaki kameralı trafik işaretlerini okuma, şerit takip vs. gibi şeylerin geleceğinden bahsetti. Tanıtım lansmanına felan gitmiş. Test için gittiğimde sormam ve test etmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin arkadaşlar. Yusuf focus ne kadar yol sesi alıyor, lastik uğultusu rüzgarsesi nasıl iyice dikkat etmeni rica ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7382 Evet paşam bunlara bak sende. Senin kini de aynı parkurda sürersen süper olur daha sonra. Rüzgar icin 130 140 yapman lazım ki rahatsız edici değil ses. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7383 Servisin önündeki yol mıcırlı asfalt, bendeki ve F3teki yol sesi farkı bariz çıkar diye tahmin ediyorum. Aynı yerden geçerim kendi aracımla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7389 Adam gibi asfalt yok mu bu ülkede ya Karadeniz sahil e kurban olayım ben ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7402 anlaşıldı ses çok da kesilemiş demekki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7409 anlaşıldı ses çok da kesilemiş demekki... Neye dayanarak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın