Yasin Tansu Dinler Oluşturma zamanı: Ekim 23 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 23 Selam arkadaşlar. 2 hafta önce ani bir kararla sabah Focus'u verdik (38 bindeydi, tamamen orjinaldi), öğlen Juniper'i aldık. Focus için üzüldüm mü evet, ama Juniper'de az anasının gözü değil 🙂 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Kazasız belasız, güle güle kullanın. Önümüzdeki aylar ve yıllar artan bir ivmeyle böyle geçişlere sahne olacak gibi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Kazasız belasız iyi günlerde abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Güle güle, kazasız belasız kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23 Maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Güzel araç. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Güle güle kullanın. Kazasız belasız cezasız 🧿 Dün akşamki envanterde bütün kırmızılara saldırdım ama nafile ben tamamlayana kadar satılmış oluyor. Bir envanterden daha eli boş döndük. BU arkadaş premium SR olarak artık üretilmeyecek. O saçma standart gelecek yerine. İyi bakın arabanıza 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Hayırlı uğurlu olsun, kazasız güzel günlerde kullanın inşallah.. Ceryanlı araçlara hala uzak olsamda eninde sonunda Allah bize ömür verir yaşarsak geçişi yapacağız gibi görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Güle güle iyi günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24 hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24 Hayirli olsun. Renkte tam trakyali beyaa 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25 22 plaka olsa daha iyimiş ama 59'unda gideri var. Üç kuruş az olsun, kırmızı olsun valla. En güzel rengi. Ama siyah jant kapağı bana iyi gelmiyor. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 25 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25 Kazasız, arızasız, cezasız, keyifli günlerde kullanın. Adaptasyon biraz vakit alıyor, ama alışan da fosil yakıtlıya dönmek istemiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Ekim 27 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27 Çok teşekkürler arkadaşlar, abiler, kardeşler... Alıştım, hem de çok alıştım 🙂 arada Egea'ya biniyorum turbolu ama nafile bunun yerini tutamaz 🙂 Hanım ve çocuk dışa vursalar da ben Focus için içime akıttım gözyaşlarımı. Allah herkese daha iyilerini versin inşallah. Kırmızı olsun 100k fazla olsun dedik, o 3 kuruşlar 5 kuruşlar tedavülden kalkmış artık 🙂 tam TRakya tabi ki, kanımızda var 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap