October 23, 2025Oct 23 comment_523050 Selam arkadaşlar. 2 hafta önce ani bir kararla sabah Focus'u verdik (38 bindeydi, tamamen orjinaldi), öğlen Juniper'i aldık. Focus için üzüldüm mü evet, ama Juniper'de az anasının gözü değil 🙂 Report
October 23, 2025Oct 23 comment_523051 Kazasız belasız, güle güle kullanın. Önümüzdeki aylar ve yıllar artan bir ivmeyle böyle geçişlere sahne olacak gibi görünüyor. Report
October 24, 2025Oct 24 comment_523064 Güle güle kullanın. Kazasız belasız cezasız 🧿 Dün akşamki envanterde bütün kırmızılara saldırdım ama nafile ben tamamlayana kadar satılmış oluyor. Bir envanterden daha eli boş döndük. BU arkadaş premium SR olarak artık üretilmeyecek. O saçma standart gelecek yerine. İyi bakın arabanıza 🙂 Report
October 24, 2025Oct 24 comment_523067 Hayırlı uğurlu olsun, kazasız güzel günlerde kullanın inşallah.. Ceryanlı araçlara hala uzak olsamda eninde sonunda Allah bize ömür verir yaşarsak geçişi yapacağız gibi görünüyor.. Report
October 25, 2025Oct 25 comment_523082 22 plaka olsa daha iyimiş ama 59'unda gideri var. Üç kuruş az olsun, kırmızı olsun valla. En güzel rengi. Ama siyah jant kapağı bana iyi gelmiyor. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Report
October 25, 2025Oct 25 comment_523083 Kazasız, arızasız, cezasız, keyifli günlerde kullanın. Adaptasyon biraz vakit alıyor, ama alışan da fosil yakıtlıya dönmek istemiyor. Report
October 27, 2025Oct 27 Author comment_523098 Çok teşekkürler arkadaşlar, abiler, kardeşler... Alıştım, hem de çok alıştım 🙂 arada Egea'ya biniyorum turbolu ama nafile bunun yerini tutamaz 🙂 Hanım ve çocuk dışa vursalar da ben Focus için içime akıttım gözyaşlarımı. Allah herkese daha iyilerini versin inşallah. Kırmızı olsun 100k fazla olsun dedik, o 3 kuruşlar 5 kuruşlar tedavülden kalkmış artık 🙂 tam TRakya tabi ki, kanımızda var 🙂 Report