Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201511 yıl comment_286144 Arkadaşlar 2010 focus titanium x 1,6 tdci aracımda maf sensörü temizliği yapmak istiyorum. Fakat tamamiyle boruları sökmek gerekiyormu. Yoksa sadece sensör içinden ayrılabiliyormu ? Yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki resimler benim araca ait ekipmanlar fakat internetten alınma resimlerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 201511 yıl comment_286512 Arkadaşlar hava filtresini söktükten sonra maf sensörünün görünen kısmına kontak spreyini sıksam olurmu ? Yani maf sensörünü sökmeden sıksam olurmu ? Kontak spreyi turboya zarar verirmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl comment_299883 arkadaşlar merhaba, konu biraz eski ama bilgi almak istedim. bende focus1 2004 1,6 lpg var, aracımın hem güzel ses vermesi hem de performansının optimum seviyeye çıkması için hangi filtreyi kullanmalıyım? tavsiye rica edicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300124 arkadaşlar merhaba, konu biraz eski ama bilgi almak istedim. bende focus1 2004 1,6 lpg var, aracımın hem güzel ses vermesi hem de performansının optimum seviyeye çıkması için hangi filtreyi kullanmalıyım? tavsiye rica edicem. Siz bilirsiniz fakat yazılımsız araçta performans filtresi pek işe yaramaz. Ancak ses duyar gaza gelirsiniz. Sesten bir süre sonra sıkılırsınız. Ayrıca trafikte polisler pek hoş karşılamıyor. Paranızı daha kaliteli bakım ürünlerine harcayabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300644 peki o zaman kutu içi bi filtre alabilirim performansa belki çok etki etmez ama motoru rahatlatır diye düşünüyorum, araştırdığım kadarıyla forumlarda benzinli araçlarda yazılım ile çok performans alamazsınız diyorlar, performans için ne gerekir amacım hız yapmak değil aracın gidişini canlandırmak, bir de benim arabaya race chip değil de pedal chip diye bir aparat takılabiliyormuş, bunun performansa faydası olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300712 peki o zaman kutu içi bi filtre alabilirim performansa belki çok etki etmez ama motoru rahatlatır diye düşünüyorum, araştırdığım kadarıyla forumlarda benzinli araçlarda yazılım ile çok performans alamazsınız diyorlar, performans için ne gerekir amacım hız yapmak değil aracın gidişini canlandırmak, bir de benim arabaya race chip değil de pedal chip diye bir aparat takılabiliyormuş, bunun performansa faydası olur mu? 1.6 atmosferik benzinli araçla yapacağınız en iyi şey kaderinize razı olmaktır. Yapacağınız basit işlerin hepsi kendinizi aldatmaktan öteye gitmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201511 yıl comment_300716 peki o zaman kutu içi bi filtre alabilirim performansa belki çok etki etmez ama motoru rahatlatır diye düşünüyorum, araştırdığım kadarıyla forumlarda benzinli araçlarda yazılım ile çok performans alamazsınız diyorlar, performans için ne gerekir amacım hız yapmak değil aracın gidişini canlandırmak, bir de benim arabaya race chip değil de pedal chip diye bir aparat takılabiliyormuş, bunun performansa faydası olur mu? Sizin arabanıza pedal hızlandırıcı cihazlar takılamaz yapısı itibariyle, çünkü elektronik gaz pedalınız yok. Arabanın gidişini canlandırmak demek sizin arabada zor yollara girmek demek. Şöyle kabaca bir reçete çıkartalım. Standalone ECU Header GTX Turbo Yüksek basınçlı benzin pompası 70mm turbo back egsoz vs vs vs... Yani hocam şunu takınca şu oluyormuş kafası sizi pek bir bozar. Bence pek ellemeyin. Paranızıda boşa harcamayın. ----------------------------------------------------- K&N filtreler yazılımlı EB araçlarda 0.1Bar basınç kazancı sağlıyor. Ecoboost sahiplerine duyrulur. Not: Ankara şartlarında, custom map ve bir dahası donanımla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201511 yıl comment_300893 1.6 atmosferik benzinli araçla yapacağınız en iyi şey kaderinize razı olmaktır. Yapacağınız basit işlerin hepsi kendinizi aldatmaktan öteye gitmez. cem bey hiç mi ümit yok ) yani % 5-10 luk bir performans artışına bile razıyım. varsa bir öneriniz sevinirim Sizin arabanıza pedal hızlandırıcı cihazlar takılamaz yapısı itibariyle, çünkü elektronik gaz pedalınız yok. Arabanın gidişini canlandırmak demek sizin arabada zor yollara girmek demek. Şöyle kabaca bir reçete çıkartalım. Standalone ECU Header GTX Turbo Yüksek basınçlı benzin pompası 70mm turbo back egsoz vs vs vs... Yani hocam şunu takınca şu oluyormuş kafası sizi pek bir bozar. Bence pek ellemeyin. Paranızıda boşa harcamayın. ----------------------------------------------------- K&N filtreler yazılımlı EB araçlarda 0.1Bar basınç kazancı sağlıyor. Ecoboost sahiplerine duyrulur. Not: Ankara şartlarında, custom map ve bir dahası donanımla. hocam modifikasyon terimlerinden çok anlamam açık söyliyim. bu parçalar muhtemlen çok para tutuyordur, dediğim gibi benim amacım sürat yapmak değil, araca can vermek. sahibinden com da birkaç ayrı pedalchip satıcısına sorduğumda araca yaklaşık %20-25 canlılık ataklık verir dediler ama çok inandırıcı gelmedi bana. memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz dediler aslında o da çok inandırıcı gelmedi. bu pedal chip focus 1 lere uygulanamaz dediğinden emin misiz? ayrıca k&n kutu içi veya açık hava filtresi almayı düşünüyorum, tavsiyeniz nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201511 yıl comment_301014 cem bey hiç mi ümit yok ) yani % 5-10 luk bir performans artışına bile razıyım. varsa bir öneriniz sevinirim hocam modifikasyon terimlerinden çok anlamam açık söyliyim. bu parçalar muhtemlen çok para tutuyordur, dediğim gibi benim amacım sürat yapmak değil, araca can vermek. sahibinden com da birkaç ayrı pedalchip satıcısına sorduğumda araca yaklaşık %20-25 canlılık ataklık verir dediler ama çok inandırıcı gelmedi bana. memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz dediler aslında o da çok inandırıcı gelmedi. bu pedal chip focus 1 lere uygulanamaz dediğinden emin misiz? ayrıca k&n kutu içi veya açık hava filtresi almayı düşünüyorum, tavsiyeniz nedir? Arabanız kaç model? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201511 yıl comment_301373 2004 makyajlı kasa Bu kasalarda pedal hızlandırıcı ürün kullanamazsınız bildiğim kadarıyla. 2006 öncesinde gaz pedalı elektronik değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442252 K&n filtrem için temizleme kiti alamadım bir türlü. Aslında temizleme kitleri biraz pahalı geldi. O nedenle filtreyi söküp orjinal filtre taktım temizlik ve yağlama işini yapana kadar. Şimdi bu k&n filtreyi temizlemek ve yağlamak için illaki kendi ürününü mü kullanmak gerekir. Yoksa dışarıdan alacağımız çok amaçlı temizleyiciler ve uygun fiyatlı bir yağı kullanabilirmiyiz. Mesela elimde 5w-20 tam sentetik yağ var bir miktar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442263 K&n filtrem için temizleme kiti alamadım bir türlü. Aslında temizleme kitleri biraz pahalı geldi. O nedenle filtreyi söküp orjinal filtre taktım temizlik ve yağlama işini yapana kadar. Şimdi bu k&n filtreyi temizlemek ve yağlamak için illaki kendi ürününü mü kullanmak gerekir. Yoksa dışarıdan alacağımız çok amaçlı temizleyiciler ve uygun fiyatlı bir yağı kullanabilirmiyiz. Mesela elimde 5w-20 tam sentetik yağ var bir miktar [emoji4]Ben n11 den kit halde 75 e aldıydım. Ankara da bir oto parçacıdan. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın