Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
22.08.2012 - 20:52 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Hem hız Hemde Sollama Yasağı Tabelası

IMG_6269.JPG

Hem hız Hemde Sollama Yasağı Tabelası

2012 9. aydan sonra üretilenlerde trafik tabelası tanıma özelliği kaldırılmış. Bugün öğrendim.

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 75
  • Görüntüleme 39,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu kapalı hali       Bu da açık...     Aktif Ön Izgara Sistemi Görselleridir.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ford SYNC SYNC Ford’un araç içi etkileşimi arttıran Bluetooth ve Türkçe Sesli Kontrol özelliğine sahip en yeni teknolojisidir. Ford SYNC’in sunduğu sesli kontrol özelliği sayesinde vereceğini

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Haziran itibarıyla satılacak focuslarda opsiyon sunulacak bir özellik..Şerit'de kalma yardımcı Şerit takip sistemi..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

benim aracım 2012 model ben bu özellikleri sonradan alamıyor muyum?

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Akıllı donanım sayılmaz ama buraya yazayım dedim, arkadaşım 15 gün evvel 1.6 style aldı aracı incelerken debriyaja basmadan çalışmadığını farkettim bu özellik yeni mi eklendi?

Edit: yada ben hiç takip etmiyorum artık :)

osman ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

benim araçta öyle..  13 yıl önce türkiye ye gelen Hyundai elantra larda öyleymiş ama bizim türk ler çok şikayetçi olunca kaldırmışlar :)

belki şimdilerde onlarda geri getirmiştir..

Yanıtlama zamanı:

Benim 2011 de yok debriyaja basmadan da çalışıyor, şimdi bu arızamı yoksa böylemi 2011 ler.

Yanıtlama zamanı:

Benim araçta 2011 debriyaja basmadan da çalııyo ama bende alışkanlık oldu basıyorum çalıştırırken

Yanıtlama zamanı:

Benim aracımda da debriyajsiz calismiyor .style 2013

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

selam 

Düşük Hız Güvenlik Sistemi (Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi)

benim 2012 titanium aracta varmı acaba şeihir içinde önüme çocuk çıktı arac ben frene basmama rağmen o daha erken ve hızlı davrandı ve frene bastı 

cevaplar için teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

selam 

benim 2012 titanium aracta varmı acaba şeihir içinde önüme çocuk çıktı arac ben frene basmama rağmen o daha erken ve hızlı davrandı ve frene bastı 

yok , titanyum+smart+tekno pakette var

Yanıtlama zamanı:

selam 

Tekno pakete dahil edildi ama sizin aracınızın hangi partiden geldiğini bilmek lazım.

Yazdığınıza göre zaten fren yapmış araç, eğer bu bir algı hatası değilse var demektir. 

Ayrıca bisiklet ve insan gibi engellere duyarlı olmadığı da belirtilir kılavuzda.

ETIS'ten şasi numarası ile bakılabilir veya bana ÖM atarsanız bakarım.

Yanıtlama zamanı:

selam 

Volkan Bey yanlış cevaplamış sorunuzu 2012 modellerde 2. çeyreğe kadar gelen focus titanyum ve style plus larda  aktif şehir içi standart .Isıtmalı ön cam olan focuslarda aktif ş.içi de var.sizin arabada var mı ısıtmalı ön cam veya aynanın orda kameralar var ordan da anlayabilirsiniz olup olmadığını..bu ş.içi güvenlik sistemi çocuğu algılayacağını sanmıyorum daha büyük nesneleri ( otomobil,duvar vb.) algılıyor bence size öyle gelmiş olabilir..2012 2 çeyrekten sonra gelen focuslarda ise sadece tekno pakette var aktif şehiriçi...Yani sizin arabada da olabiliri eğer 2 çeğrege kadar gelen focussa aracınız vardır bu özellik

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Menüden kapatabiliyorsanız vardır.

@çağlar çetinkaya, Abi tam ortaya sensörün hizasına denk geldiğinde algılıyor. Çocuk alıgılıyor diyemeyiz de araba zannedip aktive ediyor. Çok yavaş giderken önümden geçen bir yayada devreye girmişti. 

Yanıtlama zamanı:

Menüden kapatabiliyorsanız vardır.

@çağlar çetinkaya, Abi tam ortaya sensörün hizasına denk geldiğinde algılıyor. Çocuk alıgılıyor diyemeyiz de araba zannedip aktive ediyor. Çok yavaş giderken önümden geçen bir yayada devreye girmişti. 

evet olabilir dediğin gibi tam ortasına denk geldiyse olabilir yani :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.