Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Hyundai i30 İnceleme ve Test Sürüşü - 2012 Hyundai i30

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gelelim aracın genel özelliklerine...malzeme kalitesi ve işçilik yumuşak plastik şubu iyi..her mm den araç içinde tasarruf edilmiş ve kullanım yerleri güzel ve ulaşılabilir...müzik seti cacık...klima üflemesi güzel ama sesli cam tavan iyi olmuş güzel yakışıyor..cift bölmeli olması acılıp kapanırken ileride sorun yaratırmı yada kış şartları çetin olan yerlerde bence alınmaması gerek...neyse elite dizel otomatik sürüşü yaptım cok güzel vites geçişleri fren evt biraz sert ama güven verici...güzel sakin bir sürüş keyfi ile şehiriçinde gidilebilecek bir araç yakıt tüketimi fazla 7 gaza basıldıkça çift rakam haneleri görülmeye başlıyor...dikiz aynası geri görüş kamerası güzelde...büyüteç lazım bizim gibi ihtiyarlara...arabanın koltukları deri parça ve güzel dikişleri olsun kullanılan kumaş olsun cok iyi yanlız arabanın içinde yer acılsın diye koltuk büyüklüklerinden kısıntı yapılmış çekik gözlülerin popolarına göre sanrım tabure gibi geldi bana...başka arka koltukta tavan kafama degdi oturamadım hiç rahat....işte böle alınabilir bir araba olmuş...genclerin seveceği tarzda...

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 87,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Lansmanından beri aklıma takılan ve yakından görmek istediğim bir araç yeni i30. Nedenine gelince Hyundai çok iyi yolda, Avrupa beklentilerini, yani kaliteli malzeme, ergonomi ve kullanışlılık, g

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Merhaba arkadaşlar. Bugün yakupla ufaktan bir test günü yaptık. Yeni Hyundai I30'u ve Yeni (!) Honda Civic'i test ettik. Keyifli saatler geçirdik. Sonra eve geldim ben uyudum Güne Yakupla buluş

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ogün'ün video burada   Benim video da burada  

Yanıtlama zamanı:

.işte böle alınabilir bir araba olmuş...genclerin seveceği tarzda...

BU durumda beğendin yani, adeta tam sana göre, arkada oturmayacağına göre.

Ayrıca koltuklardan ben bile rahatsız olmadım, demek ki diyete ağırlık vermekte yarar var.

Yanıtlama zamanı:

yokyok cok kaliteli koltuklar ama...nasıl diyeyim biraz kücültülmüş geldi bana...oturak yerlerinin boyutlarının ufak oldugunu düşündüm...alınası bir araç iyi olmuş dediğim gibi otomatik dizel olarak şehiriçinde farklı bir alternatif...

Yanıtlama zamanı:

Gelelim aracın genel özelliklerine...malzeme kalitesi ve işçilik yumuşak plastik şubu iyi..her mm den araç içinde tasarruf edilmiş ve kullanım yerleri güzel ve ulaşılabilir...müzik seti cacık...klima üflemesi güzel ama sesli cam tavan iyi olmuş güzel yakışıyor..cift bölmeli olması acılıp kapanırken ileride sorun yaratırmı yada kış şartları çetin olan yerlerde bence alınmaması gerek...neyse elite dizel otomatik sürüşü yaptım cok güzel vites geçişleri fren evt biraz sert ama güven verici...güzel sakin bir sürüş keyfi ile şehiriçinde gidilebilecek bir araç yakıt tüketimi fazla 7 gaza basıldıkça çift rakam haneleri görülmeye başlıyor...dikiz aynası geri görüş kamerası güzelde...büyüteç lazım bizim gibi ihtiyarlara...arabanın koltukları deri parça ve güzel dikişleri olsun kullanılan kumaş olsun cok iyi yanlız arabanın içinde yer acılsın diye koltuk büyüklüklerinden kısıntı yapılmış çekik gözlülerin popolarına göre sanrım tabure gibi geldi bana...başka arka koltukta tavan kafama degdi oturamadım hiç rahat....işte böle alınabilir bir araba olmuş...genclerin seveceği tarzda...

emeğinize sağlık...Tevfik Bey.... :)

Yanıtlama zamanı:

Bekir Bey bunlarrrrrrrrr genc işi olmuşşşşşşşşş artık D segmentine dogru ufaktan yol almakta fayda var........geniş ohhhh salon gibi olanlara...ben teşekkür ederim zaten Cem ve Aydın Bey yazmıştı bende nefsimi körelttim...sadece...

Yanıtlama zamanı:

Tahmin ettim...eski toprak görmeden sürmeden olmaz bakalım nezaman diyordum..... :)

Yanıtlama zamanı:

Eski toprağı sürmek nasıl bir şey??? :D

en kıymetlisi... hani şimdi meşhur oldu organik diyorlar ya....her yerde bulamazsınız...... :)

Yanıtlama zamanı:

Tevfik abi bunları senden duymak üzüyor bizleri,Genç adamsın sen daha maşallahın var :D

yok canım gözüm hala pj RCZ de daha gencizzzzzzzzz..ama sizlere daha cok yakışır...bugünlerde gözüm izmirde sedefli beyaz 508 lerde güzel duruyor kerata...

Yanıtlama zamanı:

Eski toprağı sürmek nasıl bir şey??? :D

tek sevindiğim şey benden daha yaşlıların bulunması sitede...hahahahahaa :) iyiki geldiler....yoksa halim haraptı... :)

Yanıtlama zamanı:

işin garibi hyundai bayiindeki adamın arabanın etrafını dolaşıp incelediğim anda..siz otomotiv sektöründemi çalışıyorsunuz demesi oldu...diyemedim artık nerden anladıysa..demekki anlaşılıyoruz...bir şekilde.. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işin garibi hyundai bayiindeki adamın arabanın etrafını dolaşıp incelediğim anda..siz otomotiv sektöründemi çalışıyorsunuz demesi oldu...diyemedim artık nerden anladıysa..demekki anlaşılıyoruz...bir şekilde.. :D

Ben sana bizim sitenin kartını yolluyim de :) dağıt herkese :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.