Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58483 Gelelim aracın genel özelliklerine...malzeme kalitesi ve işçilik yumuşak plastik şubu iyi..her mm den araç içinde tasarruf edilmiş ve kullanım yerleri güzel ve ulaşılabilir...müzik seti cacık...klima üflemesi güzel ama sesli cam tavan iyi olmuş güzel yakışıyor..cift bölmeli olması acılıp kapanırken ileride sorun yaratırmı yada kış şartları çetin olan yerlerde bence alınmaması gerek...neyse elite dizel otomatik sürüşü yaptım cok güzel vites geçişleri fren evt biraz sert ama güven verici...güzel sakin bir sürüş keyfi ile şehiriçinde gidilebilecek bir araç yakıt tüketimi fazla 7 gaza basıldıkça çift rakam haneleri görülmeye başlıyor...dikiz aynası geri görüş kamerası güzelde...büyüteç lazım bizim gibi ihtiyarlara...arabanın koltukları deri parça ve güzel dikişleri olsun kullanılan kumaş olsun cok iyi yanlız arabanın içinde yer acılsın diye koltuk büyüklüklerinden kısıntı yapılmış çekik gözlülerin popolarına göre sanrım tabure gibi geldi bana...başka arka koltukta tavan kafama degdi oturamadım hiç rahat....işte böle alınabilir bir araba olmuş...genclerin seveceği tarzda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58497 .işte böle alınabilir bir araba olmuş...genclerin seveceği tarzda... BU durumda beğendin yani, adeta tam sana göre, arkada oturmayacağına göre. Ayrıca koltuklardan ben bile rahatsız olmadım, demek ki diyete ağırlık vermekte yarar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58499 yokyok cok kaliteli koltuklar ama...nasıl diyeyim biraz kücültülmüş geldi bana...oturak yerlerinin boyutlarının ufak oldugunu düşündüm...alınası bir araç iyi olmuş dediğim gibi otomatik dizel olarak şehiriçinde farklı bir alternatif... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58501 Gelelim aracın genel özelliklerine...malzeme kalitesi ve işçilik yumuşak plastik şubu iyi..her mm den araç içinde tasarruf edilmiş ve kullanım yerleri güzel ve ulaşılabilir...müzik seti cacık...klima üflemesi güzel ama sesli cam tavan iyi olmuş güzel yakışıyor..cift bölmeli olması acılıp kapanırken ileride sorun yaratırmı yada kış şartları çetin olan yerlerde bence alınmaması gerek...neyse elite dizel otomatik sürüşü yaptım cok güzel vites geçişleri fren evt biraz sert ama güven verici...güzel sakin bir sürüş keyfi ile şehiriçinde gidilebilecek bir araç yakıt tüketimi fazla 7 gaza basıldıkça çift rakam haneleri görülmeye başlıyor...dikiz aynası geri görüş kamerası güzelde...büyüteç lazım bizim gibi ihtiyarlara...arabanın koltukları deri parça ve güzel dikişleri olsun kullanılan kumaş olsun cok iyi yanlız arabanın içinde yer acılsın diye koltuk büyüklüklerinden kısıntı yapılmış çekik gözlülerin popolarına göre sanrım tabure gibi geldi bana...başka arka koltukta tavan kafama degdi oturamadım hiç rahat....işte böle alınabilir bir araba olmuş...genclerin seveceği tarzda... emeğinize sağlık...Tevfik Bey.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58502 Bekir Bey bunlarrrrrrrrr genc işi olmuşşşşşşşşş artık D segmentine dogru ufaktan yol almakta fayda var........geniş ohhhh salon gibi olanlara...ben teşekkür ederim zaten Cem ve Aydın Bey yazmıştı bende nefsimi körelttim...sadece... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58503 Tahmin ettim...eski toprak görmeden sürmeden olmaz bakalım nezaman diyordum..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58513 Tahmin ettim...eski toprak görmeden sürmeden olmaz bakalım nezaman diyordum..... Eski toprağı sürmek nasıl bir şey??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58516 Eski toprağı sürmek nasıl bir şey??? en kıymetlisi... hani şimdi meşhur oldu organik diyorlar ya....her yerde bulamazsınız...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58517 Eskiden nadas vardı. İlkokul 4 sosyal bilgiler. Şimdi ilkokul 4 bile kalmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58526 Tevfik abi bunları senden duymak üzüyor bizleri,Genç adamsın sen daha maşallahın var yok canım gözüm hala pj RCZ de daha gencizzzzzzzzz..ama sizlere daha cok yakışır...bugünlerde gözüm izmirde sedefli beyaz 508 lerde güzel duruyor kerata... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58529 Eski toprağı sürmek nasıl bir şey??? tek sevindiğim şey benden daha yaşlıların bulunması sitede...hahahahahaa iyiki geldiler....yoksa halim haraptı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58542 işin garibi hyundai bayiindeki adamın arabanın etrafını dolaşıp incelediğim anda..siz otomotiv sektöründemi çalışıyorsunuz demesi oldu...diyemedim artık nerden anladıysa..demekki anlaşılıyoruz...bir şekilde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl Yazar comment_58543 işin garibi hyundai bayiindeki adamın arabanın etrafını dolaşıp incelediğim anda..siz otomotiv sektöründemi çalışıyorsunuz demesi oldu...diyemedim artık nerden anladıysa..demekki anlaşılıyoruz...bir şekilde.. Ben sana bizim sitenin kartını yolluyim de dağıt herkese Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl Yazar comment_58607 Önce nerede olduğunu bul istersen Bence de Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın