Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492337 Focustaki ebleh yüzü sanırım Kuga/escape için tasarlamışlar. bana pek güzel göründü sankim bir Levanteye veya Stelvioya bakıyor gibi oldum. Güzel mi olacak ne. E hadi hayırlısı be ?? Not: Umarım daha güzel jant bulurlar. Ocak 5, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492345 Arka tasarımı daha hoş olacak gibi görünüyor ama sanki ön taraf yumuşatılacak... Oysa sert bakışları geniş ızgarayı sevmiştik.. Neyse, daha net değil tabiki. Belinda bu kadar heyecanlandırmamıştı beni.. ? Not: Umarım lastik seçimi sadece test içindir. Continental den sonra Birdgestone hiç olmaz... Ocak 5, 20197 yıl Mustafa Uysal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492346 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Focustaki ebleh yüzü sanırım Kuga/escape için tasarlamışlar. bana pek güzel göründü sankim bir Levanteye veya Stelvioya bakıyor gibi oldum. Güzel mi olacak ne. E hadi hayırlısı be ?? Not: Umarım daha güzel jant bulurlar. Bu resme yakın. Resim uydurma ama, bu tasarım kugaya gitmiş görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl Yazar comment_492383 Gösterge çerçevesi, dokunmatik ekran vs birebir aynı gelecek görüldüğü üzere. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492582 3008'den sonra tercih edebileceğim bir araca benzemiş ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492587 06.01.2019 - 09:01 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bir uydurma da benden gelsin... Bu kesinlikle daha güzel.. Keşke Focus'a da buna benzer keskin hatlı bir far tasarımı gelseydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl Yazar comment_492675 Casus çekim üzerindeki kamuflaj kaldırılınca! ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492678 Harika görünüyor. Mevcut Kuga'da arkası tamamlanmadan kesilmiş gibi bir görüntü vardı belki de bagaja doğru çok uzamayan stop grubu yüzünden. Ayrıca çok köşeli ve dengesiz görünüyordu. Bu çok oturaklı her açıdan tutarlı bir tasarıma sahip. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492681 Tampon ve far tasarımı çok etkiler. O nedenle bu resim bence çok fikir vermez. Led farlarla bi bakmak lazım (bunlar led değil diye tahmin ettim) ? SUV tarzından, crossover tarzına geçmiş görünüyor. İyi olur, Avrupa daha çok sevecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492682 Ford'un sert, keskin ve yakışıklı görünen ön hatlardan, yumuşak, kurbağaya benzer bir ön yüze neden geçtiğini bilen var mı acaba ? Özellikle far tasarımı gayet keskinken neden bu kadar yumuşattılar hiç anlamıyorum. B segment araçlar küçük sınıf olduğu için boyutlarından dolayı sevimli bir hat onlara gidebiliyor. Ama Focus, Kuga, Mondeo gibi boyutlar büyüdüğünde bu pek aynı etkiyi oluşturmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492689 5 yıl sonra kuga kalırsa yeni aracımız olabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl Yazar comment_492733 Yeni fotolar da çekilmiş bu sefer trend spec ? Not: 6-8 ay sonra seri üretim başlıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın