Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20188 yıl comment_463089 Kuga Vignale makul motorlar ile birlikte Türkiye’ye geliyor, hatta yoldalar. Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/kuga-vignale-turkiyeye-geliyor/ 1.5L dizel 120 ps PowerShift A/T FWD 1.5L EcoBoost 182 ps 6 ileri A/T AWD 2.0L dizel 180 ps PowerShift A/T AWD 1.5 dizel ile 1.5 benzinli aynı fiyatla sunulacak. Fiyatı belirlemek için mevcut Kuga Titanium üzerine Konfor Paket, M. renk, Cam tavan, Xenon ve 19” jant seçeneklerini ekleyin (hazır eklenmişi şu an ~211K) bunun üzerine çok düşük bir miktar fark isteniyor olacak. Mondeo gibi donanımları ekleyince arada uçurum yok. 2.0 dizel seçeneği de aynı yöntemle hesaplanırsa fiyat ~300K oluyor. Sonuç olarak "tekno paket hariç hepsini sar bana" diyenlere Vignale paketi! gelmiş oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20188 yıl comment_463113 Ön göğüsteki dikişli kaplama hoş duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20188 yıl comment_463114 Bagaj kapağındaki çıtayı alayım dedim ama çok para istediler, alamadım @Yakup Çağatay Navi olacakmı acep? Mart 13, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20188 yıl comment_463116 genelde açık renk koltuk severim ama bunda siyahı tercih ediyorum, daha güzel be Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20188 yıl Yazar comment_463117 17 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Bagaj kapağındaki çıtayı alayım dedim ama çok para istediler, alamadım @Yakup Çağatay Navi olacakmı acep? Cıks. Sanırım bu daha doğru rengi yansıtıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 20188 yıl comment_463191 Nedense tavan raysız Kuga bana hiç güzel görünmüyor... Vignale'in jantlarına özel ilgim var tabi o ayrı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20188 yıl comment_463200 Ben de tavan raysız sevemedim, mpv gibi duruyor. Raylı gelmesi daha iyi. Ama son dönemde tavan raylarını suv'lardan kaldırmak gibi bir trend var. Bal peteği ızgara iyi durmuyor. Aslında alttaki ızgara ile uyumsuz. Gariptir, aynı uyumsuzluk st line'da ters şekilde var. Sanki ford son anda karar değiştirmiş ve ızgaraları karıştırmış gibi. Kapılardaki krom da çin kugaları gibi olsa daha iyi olurdu. Mart 14, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464517 13.03.2018 - 08:38 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Bagaj kapağındaki çıtayı alayım dedim ama çok para istediler, alamadım @Yakup Çağatay Navi olacakmı acep? aynısı mı bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464538 5 saat önce, Mustafa Kılıç yazdı: aynısı mı bilemedim Yok, benim bahsettiğim bu resimdeki çıta. Bunu alayım dedim ama, ford bunu ayrı parça olarak satmıyor. Bagaj kapağındaki tutamaklı parça ile birlikte ve gövde rengi boyalı olarak satıyor. 1200 lira civarı fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464542 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Yok, benim bahsettiğim bu resimdeki çıta. Bunu alayım dedim ama, ford bunu ayrı parça olarak satmıyor. Bagaj kapağındaki tutamaklı parça ile birlikte ve gövde rengi boyalı olarak satıyor. 1200 lira civarı fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam Değer bee..:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20188 yıl Yazar comment_470320 3 tane 1.5 TDCI PWS Vignale Türkiye'de şu an. Yakında bayilerde yerini alır. Üçü de Tekno+Cam tavan, ikisi Platin beyaz biri Milano renk. Bunlar Ocak üretimli. Diğerleri Nisan ve Mayıs üretimli olarak geliyor neredeyse tamamı dizel otomatik sadece 4 adet benzinli (1.5L) otomatik var onların da hepsinde Cam tavan var. İnci siyahı, platin beyaz, manyetik gri. Dizellerin de tamamında Cam tavan var, tekno paketli 3 tane daha yolda. Toplamda 50 adet falan araba var. Nisan-Mayıs üretimi için. Unutmadan iki adet de 2.0L Dizel var. VE Vignale ile birlikte ST-Line donanımı uçmaya başlayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20188 yıl comment_470393 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 3 tane 1.5 TDCI PWS Vignale Türkiye'de şu an. Yakında bayilerde yerini alır. Üçü de Tekno+Cam tavan, ikisi Platin beyaz biri Milano renk. Bunlar Ocak üretimli. Diğerleri Nisan ve Mayıs üretimli olarak geliyor neredeyse tamamı dizel otomatik sadece 4 adet benzinli (1.5L) otomatik var onların da hepsinde Cam tavan var. İnci siyahı, platin beyaz, manyetik gri. Dizellerin de tamamında Cam tavan var, tekno paketli 3 tane daha yolda. Toplamda 50 adet falan araba var. Nisan-Mayıs üretimi için. Unutmadan iki adet de 2.0L Dizel var. VE Vignale ile birlikte ST-Line donanımı uçmaya başlayacak. Uçmak derken, artık ST Line satılmayacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20188 yıl Yazar comment_470414 55 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Uçmak derken, artık ST Line satılmayacak mı? Evet ama o vakit ne zaman olur bilmiyorum daha nisan mayıs üretimi bile gelmedi ST-Line için onlar da gelecek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın