Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Kılıç

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Kılıç tarafından yazılan her şey

  1. Aracına yakınlarda bakım yaptıran oldu mu? Malum servisteki bakım maliyeti insanın gözünü korkutuyor. Orijinal bakım malzemelerini piyasadan alsak servise işçiliğini yaptırabiliyor muyuz? https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/ford-kuga-15-tdci-dizel-periyodik-yag-bakim-fitre-seti-P293558829
  2. Önden Porsche Cayenne, arkadan da VW Tiguan'ı görür gibi oldum.
  3. Bir araştırma şirketinden aradılar. Kendi elemanlarını müşterilerin yanında arkadaşıymış gibi göndererek servisleri denetlediklerini belirttiler. Servis çalışanı arkadaşım ve akrabam olmaması şartı ve kabul etmem karşılığında bakım ücretinin 250TL' sini karşılayacaklarını bildirdiler. Hemen kabul ettim tabii ? Şirket benim adıma kendisi servisten randevu aldı. Randevu saatinden 15dk. önce elemanla buluştuk, tanıştık ve yeğenim olarak yanımda servise geldi. Telefonuna kendince bir sürü notlar aldı. Bekleme salonunda 250TL'yi eft yaptı. Şirket şu anda Toyota ve Ford'un servisini diğer markalarında satış kısımlarını denetliyormuş. Uygulamayı takdir ettim.
  4. Koku falan yok gayet güzel. Yalnızca biraz ince.
  5. Şöyle bir paspas almıştım. Tam uyum sağladı ve her yerini kapattı.
  6. 15.000 km. bakımı için servisten fiyat istedim sizin için 800 olur dediler. ? Zaten periyodik bakım fiyat listesinde 824 TL yazıyor. Bakım yaptıranlar fiyatlarını yazabilirse sevinirim. Not: aracım şu an 12.000 km.'de önümüzdeki ay 1 yılı doluyor.
  7. Murat Bey, konu ile alakası yok ama mp3 dosyalarında cd albüm kapakları nasıl görüntüleniyor? Bilginiz var mı? (Barış Manço'nun resmini görünce aklıma geldi. Allah rahmet eylesin)
  8. App stora'da sync3 ile video izlemeyi sağlayan bir uygulama varmış diye duydum. Bilgisi olan var mı acaba?
  9. Hazirandan beri 10.000 km olmuş.
  10. Kullanılan lastiğin ebadını bilmiyorum ama Kuga için 19" jant seçeneği de var. Dolayısıyla lastiğin büyümesi sorun yaratmayacak gibi görünüyor. Yoksa yanılıyor muyum?
  11. Ben en iyisi 400 lira daha verip orijinal ebatlarını alayım. 17 jant takımı almak pek avantajlı gelmedi.
  12. Kışlık lastik almayı planlıyorum. Şu an aracımın üzerindeki lastikler 235/50R18 ebadında. Bu ebattaki lastiklerle, 235/55R18 lastikler arasında ciddi fiyat farkı var. 55 lastikler yaklaşık 100 lira daha ucuz. Yanak yüksekliği aracın performans, yakıt v.s etkiler mi?
  13. 5D sipariş ettim stokta yok diye iptal ettiler. Ben de 4D'ye yöneldim. Yorumlarda uyum sorunu yaşayanlar olmuş. Hangisini alacağımı şaşırdım. Kış gelene kadar halı paspaslarla idare edeceğim artık.
  14. Ön kapı camlarına film yaptırırken tuningci esnaf (ben istemeden) aradaki farkı gör diye hemen xenon ampul taktı. Açıkçası bir fark göremedim bana sadece ışığın rengi değişti gibi geldi. taktığı ampulun kalitesinden de kaynaklanabilir 250TL de fiyat çekti. Markasını da sormak aklıma gelmedi. Piyasada aynı fiyata daha kalitelilerinin olabileceği ihtimali ve gösterge panelinde ikaz verip vermeyeceğinden emin olamadığım için taktırmadım.
  15. Test videolarını izledikten sonra açıkçası performans ile ilgili beklentilerimi biraz düşük tutmaya başlamıştım fakat kullanmaya başladıktan sonra öyle olmadığını gördüm. Henüz 500 km.de sürekli şehir içi kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 8.0 gösteriyor kullandıkça düşer diye umut ediyorum.
  16. Diğer markalar şimdi al, üç ay sonra öde kampanyası yapar. Bizim ford'ta tam tersi şimdi öde, üç ay sonra al.
  17. Poşetler koltuğa sonradan geçirilmiş gibi Ön camlara da arkalar gibi film kaplatmayınca olmayacak gibi duruyor. Herhalde aracı teslim alır almaz ilk işim bu olacak.
  18. 18" titanium için üzerinde hangi model jant geliyor?
  19. Bir titanium manyetik gri de ben bekliyorum. Bayii'nin dediğine göre bugün gümrüğe gelmesi bekleniyormuş.
  20. Sync3 donanımında Navigasyon üzerinde yüklü olarak geliyor diye biliyorum. Aktif etmek için ayrı bir işlem yapmak gerecek mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.