Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20188 yıl comment_470421 ön konsoldaki deri kaplama, koltuk döşemeleri ve panjurla çok güzel durmuş . benim de tek sevmediğim noktası ön panjurlardaki uyum olmaması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20188 yıl Yazar comment_474366 Titanium üstüne 19" jant Bi-Xenon Akıllı bagaj Full deri Isıtmalı ön koltuk ve direksiyon Hafızalı 10 yönlü elektrikli sürücü koltuğu ve yan aynalar + Cam tavan ve tekno paket opsiyon. Fiyatı da 1.5L için 245 bin TL, 2.0L için 365 bin TL Haziran 2018 - Yeni Kuga Fiyat Listesi-2.pdf Fiyat, ilk mesajda da yazdığım gibi Titanium üstüne opsiyonların eklendiği gibi geldi yaklaşık olarak. Mart ayında verdiğim fiyat ile Haziran ayındaki fiyata bakınız, döviz uçuyor. Hatta o zaman cam tavan da standart olacaktı, çıkartmışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474483 27.06.2018 - 18:15 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Titanium üstüne 19" jant Bi-Xenon Akıllı bagaj Full deri Isıtmalı ön koltuk ve direksiyon Hafızalı 10 yönlü elektrikli sürücü koltuğu ve yan aynalar + Cam tavan ve tekno paket opsiyon. Fiyatı da 1.5L için 245 bin TL, 2.0L için 365 bin TL Haziran 2018 - Yeni Kuga Fiyat Listesi-2.pdf Fiyat, ilk mesajda da yazdığım gibi Titanium üstüne opsiyonların eklendiği gibi geldi yaklaşık olarak. Mart ayında verdiğim fiyat ile Haziran ayındaki fiyata bakınız, döviz uçuyor. Hatta o zaman cam tavan da standart olacaktı, çıkartmışlar. Vignale 1.5tdci powershifte 245bin vermek yerine aynı paraya titanyum 2.0tdci powershift 246.500bin verip almak daha mantıklı geliyor. 2.0 dizelin tadı başka olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20187 yıl comment_484047 Diğer şehirlerde var mı bilmem ama İstanbul'u kuga vignale reklamıyla donattılar. Otosanda bunu getirten adam, yıl sonu hedefini tuttursun diye mi yapıyorlar acaba ? Donanım listesinde gördüğümü hatırlamıyorum, sony müzik sistemi standart mı vignale'de? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 20187 yıl Yazar comment_484048 3 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Diğer şehirlerde var mı bilmem ama İstanbul'u kuga vignale reklamıyla donattılar. Otosanda bunu getirten adam, yıl sonu hedefini tuttursun diye mi yapıyorlar acaba ? Donanım listesinde gördüğümü hatırlamıyorum, sony müzik sistemi standart mı vignale'de? Ben var yazmışım ilk mesajdaki linke. Vardır yani Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın