Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet.Eren

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet.Eren tarafından yazılan her şey

  1. Hocam ben kesinlikle tavsiye etmiyorum bu orjinal paspasi, ben aldim pişman oldum geri şahsuvaroğlu na iade ettim. Araçta heryer açık kalıyor, taban halısı mahvoluyor o yüzden. Birde aşırı pahali 400 lira vermeye gerekyok yazik. İnternette gittigidiyor, N11 vs sitelerde 100 liraya havuzlu ön kisimlari citcit gecmeli tam uyumlu saftida kapatan paspaslar satiliyor onlari tavsiye ederim. Hiç olmadi gidin avmden universal paspas alın bu orjinal paspasdan gene iyidir. İade ettigim paspasin görüntülerini attım sizler karar verin birde..
  2. Hocam siz hesabi yanlış yaptınız. Benim paylaştığım görselde ben depoyu fulleyip 750 km yapip kalan 205km demiyorum. Depoyu daha hiç full doldurmadim. Genelde 100 liralik yakit alıyorum ceyregin biraz üstü oluyor. O gorselde demek istediğim ilk 750 km de ortalama tuketimim zaten fark ettiyseniz kadran ceyregin altında 5/1civarinda dolu gibi gösteriyor. Fordlarin bu yakit kadrani cok dar onceki aracim skodada cok genisti ondan yüzde kaçı dolu deponun gormek kolaydı. Gelelim yakit konusuna eger dik rampali bi konumda oturuyorsaniz yakit 6lt normal bi haftadir bende dik rampali bi rotaya gidiyorum devamli ort 6lt çıkıyor. Birde bu onceki paylaştığım gorsellerde şunu belirtmek isterim ki araci cok sakin kullanarak bu degerleri elde ediyorum. Yoksa en ufak zorlamada uçuyor zaten araçta agir olunca gazlayarak binsek diger arkadaslar gibi 7lt görürüz rahat, malesef agirliktan dolayi yumusak kullanip ekonomi kasmaya çalışıyoruz.
  3. Vignale 1.5tdci powershifte 245bin vermek yerine aynı paraya titanyum 2.0tdci powershift 246.500bin verip almak daha mantıklı geliyor. 2.0 dizelin tadı başka olur ?
  4. Evet karma ama genel olarak sakin kullanıyorum ve oturduğum yerde pek yokuş yok. Bu gorseldede araci aldığımda ilk 752km ortalamam ise 5.6lt /100km buda karma hiç uzun yola çıkmadım daha onu merak ediyorum açıkçası. Sizin araç otomatik mi eğer otomatikse onlarin tüketimi biraz fazla teknik verilerde.
  5. Benim araç 2018 kuga titanium 1.5tdci manuel şuan aracım 4bin km de son 2bin km ortalamam 5.7LT/100KM sakin kullanım karma tüketim diger arkadaslarin ortalama hep yüksek otomatik den mi kaynaklı acaba ben yakıt tüketiminden memnunum Bi önceki aracım 2017 octavia 1.6tdi dsgydi onla aynı yakiyor kugam ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.