Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409420 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Talisman'dan rahatsız olanlar -ki bence yersiz- buna ne der? Yalnız bu ekranla güzel oyun oynanır. Bi de joistik koysalarmış keşke... Görgüsüzlük bu başka birşey değil.Herşey dahil otellerine gelen rus turistler geldi aklıma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409422 Tesla araba+bilgisayar olunca... O kadar ekran az bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409423 O değil de, 3008 in kabin içine harbi çalışmışlar, bmw ye benzetmek bence haksızlık olur orjinal ve gayet şık birşey çıkmış ortaya... Öyleki dijital arayüzler dahi özenle gayet şık tasarlanmış... Keşke biraz daha sessiz olsaymış kalite açısından peugeot markasını aşan bir model ortaya çıkarmış. Aslında donanımı dolu şu haliyle bile peugeot algısının üzerinde bir model olmuş bence... Mart 7, 20179 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409424 O değil de, 3008 in kabin içine harbi çalışmışlar, bmw ye benzetmek bence haksızlık olur orjinal ve gayet şık birşey çıkmış ortaya... Öyleki dijital arayüzler dahi özenle gayet şık tasarlanmış... Keşke biraz daha sessiz olsaymış kalite açısından peugeot markasını aşan bir model ortaya çıkarmış ki belki şu haliyle bile peugeot algısının üzerinde bir model olmuş... Bi de arıza çıkarmasa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409425 Şimdi, Alperen G. yazdı: Bi de arıza çıkarmasa... Bu haliyle bu model bence baya satar, zamanla izleyip görmek lazım ancak konvansiyonel tam otomatik şanzıman ve yeni dizel motor dışarıdan gayet iyi gözüküyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409426 Bu haliyle bu model bence baya satar, zamanla izleyip görmek lazım ancak konvansiyonel tam otomatik şanzıman ve yeni dizel motor dışarıdan gayet iyi gözüküyor. Ben ekranlar kısmından bahsediyorum.. Bi arkadaşta var, 3 ayda 3 kez servise gitti ekranlar yüzünden. Kasisten geçerken ekran gidiyor. Klima, multimedya, navigasyon, hız, devir ne varsa iptal.. Fransız arabası boklama klişesinin sevmesem de Peugeot yine şaşırtmıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409427 Şimdi, Alperen G. yazdı: Ben ekranlar kısmından bahsediyorum.. Bi arkadaşta var, 3 ayda 3 kez servise gitti ekranlar yüzünden. Kasisten geçerken ekran gidiyor. Klima, multimedya, navigasyon, hız, devir ne varsa iptal.. Fransız arabası boklama klişesinin sevmesem de Peugeot yine şaşırtmıyor.. hiç şaşırmadım nedense... oysa tasarıma bakınca hiç öyle gözükmüyodu, altın semer vursalar eşek yine eşek yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409428 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Görgüsüzlük bu başka birşey değil.Herşey dahil otellerine gelen rus turistler geldi aklıma. Vallahi otomobili mekanik kabul eden ve elektromekaniğe bile zor alışan artı büyük ekranların fena halde dikkat dağıttığını düşünen biri olmama rağmen Viyana'daki test sürüşünde çok beğendim ekranı ve kontrollerini. --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Abdussamed Acar yazdı: oysa tasarıma bakınca hiç öyle gözükmüyodu, altın semer vursalar eşek yine eşek yani Fazla acımasız. Her zaman çocukluk hastalıkları olur. Bence şans vermek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409431 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Vallahi otomobili mekanik kabul eden ve elektromekaniğe bile zor alışan artı büyük ekranların fena halde dikkat dağıttığını düşünen biri olmama rağmen Viyana'daki test sürüşünde çok beğendim ekranı ve kontrollerini. --2 dakika sonra eklendi-- Fazla acımasız. Her zaman çocukluk hastalıkları olur. Bence şans vermek lazım. Kaç para bi ekran ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409432 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Fazla acımasız. Her zaman çocukluk hastalıkları olur. Bence şans vermek lazım. Basit düzeltilebilir çocukluk hastalığıdır umarım. Sorunsuz bi hal almasını bende isterim çünkü model cidden çok tatlı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409502 10 saat önce, Gökhan Tekin yazdı: Kaç para bi ekran ? 2950 TL ilan no : 366725269 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415185 World Car of the Year 2017 Son 3 finalist belirleniş AUDI Q5 JAGUAR F-PACE VOLKSWAGEN TIGUAN http://www.wcoty.com/web/eligible_vehicles.asp?cat=1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415198 Romalılar yok mu ? Ben bu üç arabayı da beğenmedim. Ama elbet bir tanesi birinci olacak... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın