Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Mk4 çıkış Tarihi Malzeme Bilgisi Ve Motorları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
13 minutes ago, Cem Boneval said:

Yalnız 200 PS ve 8 ileri otomatik Focus gelmesi benim tüm fantazi sınırlarımı aşan bir gerçekötelik taşıyor. 

Amerikan kafasi iste :) Fakat 8 ileri mevzusu pek bir fantazi olacaga benzer, hele 10 ileri yapacaklardi o da yalan oldu?

• Yanıt 373
  • Görüntüleme 94k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Konuyu kirletmeden vurup kaçayım.  %11.1 büyümüşüz güya, ama yanlış tarafta oturuyoruz.  Vicdanımız rahat, namusumuz yerinde, ama cebimiz boş.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Amerikan kafasi iste :) Fakat 8 ileri mevzusu pek bir fantazi olacaga benzer, hele 10 ileri yapacaklardi o da yalan oldu?

Yaptılar f150 ile satışta, Mustang ve Expedition ile gelecek aylarda devam edecek. 

Yanıtlama zamanı:
Just now, Yakup Çağatay said:

Yaptılar f150 ile satışta, Mustang ve Suv ile gelecek aylarda devam edecek. 

Alla alla 10 ileri iptal oldu diye biliyordum. Vay canisina...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10/29/2016 - 09:22 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

-Benzinli modellerde (1.5 ve 2.0) 8 ileri otomatik şanzıman olacak.

-Yeni 3 silindirli motor gelecek. (2018 sonu gibi, haberimiz var sitede)

-Mevcuda göre daha agresif tamponlar gelecek.

-Farlar çok benzer olacak ama ızgara biraz değişecek ve ışıkları daha belirgin olacak.

-Kabin şimdiki Mondeo gibi olacak, düz-doğrusal tasarım.

-A3 benzeri 8'' ekran olacak.

-Elektromekanik el freni olacak.

-Makyajlı Mondeo gibi vites kolu yerine, yuvarlak kumanda gelecek.

29 Ekim 2016'da bizlere sızmış :D  22 Mayıs 2017'de haberlere düşmüş 8 ileriyi yapacaklar da 200 ps'e bağlayıp Türkiye'ye gelmesi fantazi olur belki :D 

Yanıtlama zamanı:

Peki bu 3 silindir ve 1 silindirin iptali mevzusu nasıl oluyor. Act gibi mi çalışacak acaba? ACT de 4 silindirin 2 sini kapatıyordu, çalışma prensibini pek anlayamadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Peki bu 3 silindir ve 1 silindirin iptali mevzusu nasıl oluyor. Act gibi mi çalışacak acaba? ACT de 4 silindirin 2 sini kapatıyordu, çalışma prensibini pek anlayamadım.

:) Şöyle

1.0 için

https://anasayfa.focusclubtr.com/1-0-litre-ecoboost-icin-silindir-deaktivasyon-dunyada-tek/

1.5 için

https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-2018-ford-fiesta-st-tanitildi-200-ps-1-5l-3-silindir/

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Anlamış gibi yapmak istemiyorum. Şimdi bu iptal olan 1.piston kranka bağlı olduğu için üst ölü nokta ve alt ölü nokta arasında çalışmaya devam edecek fakat emme ve ekzos subapları kapandığı için güç üretmeyecek . Bu da hem yakıt tasarrufu hem de ekzos dan atılan partikülleri azaltacak.Yani ekzantirik mili iki kademeli mi olacak? Ayrıca Otosan'ın bu motorları tanıtma konusunda başarılı bir çalışma yapması şart. Eğer iyi tanıtırlarsa önceki 1.0 ecoboostun kaderini yaşamazlar. Eğitim şart diyorum:)(satış temsilcileri için tabi)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
36 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Anlamış gibi yapmak istemiyorum. Şimdi bu iptal olan 1.piston kranka bağlı olduğu için üst ölü nokta ve alt ölü nokta arasında çalışmaya devam edecek fakat emme ve ekzos subapları kapandığı için güç üretmeyecek . Bu da hem yakıt tasarrufu hem de ekzos dan atılan partikülleri azaltacak.Yani ekzantirik mili iki kademeli mi olacak? Ayrıca Otosan'ın bu motorları tanıtma konusunda başarılı bir çalışma yapması şart. Eğer iyi tanıtırlarsa önceki 1.0 ecoboostun kaderini yaşamazlar. Eğitim şart diyorum:)(satış temsilcileri için tabi)

TSI gibidir, Ford'un sunduğu bilgiler yazıdakiler kadar.

Egzoz ve emme subaplarına kumanda eden egzantirik milini 0 dereceli bir noktaya kaydırarak yapar ve aynı anda yakıt enjeksiyonunu ve buji ateşlemesini de keser.

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

TSI gibidir, Ford'un sunduğu bilgiler yazıdakiler kadar.

Egzoz ve emme subaplarına kumanda eden egzantirik milini 0 dereceli bir noktaya kaydırarak yapar ve aynı anda yakıt enjeksiyonunu ve buji ateşlemesini de keser.

Biraz önce TSI ACT videosunu izledim. Aynen senin dediğin gibi egzantrik milini kaydırarak muyluların subaplarla ilişkisini keserek gerçekleştiriyor kapatma işini. Hareket kesilmiyor ama pistonlar güç üretmiyor.:yeah:

Yanıtlama zamanı:

150000 lik focus çok değilmi yav

Yanıtlama zamanı:
20.06.2017 - 16:25 tarihinde, Servet Ö. yazdı:

Alla alla 10 ileri iptal oldu diye biliyordum. Vay canisina...

yok,yok ... Stang için sipariş bile geçtik. Eylül sonu - Ekim başından itibaren hatta 10speed'ler olacak.

Yanıtlama zamanı:
5 minutes ago, Kaan Yagizer said:

yok,yok ... Stang için sipariş bile geçtik. Eylül sonu - Ekim başından itibaren hatta 10speed'ler olacak.

Umarim tez zamanda olgunlasir ve hatta bizim segmentlere kadar iner bu zamazingo. Hem yakit ekonomisine hem performansa tutunur arabalar, fiti fiti ne guzel iste.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6/20/2017 - 12:12 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

[Türkiye Bilgisi]

MK4 Focus tek benzinli motor ile gelecek -en azından ilk etapta tek- o da; 1.5 EcoBoost 3 silindir + Silindir Kapama. Beklenen güç değerleri ise 150 ps ve 200 ps.

Otomatik şanzıman fısıltısını aylar/yıllar önce aktarmıştım o da; 8 ileri tam otomatik. [Belgesiz bilgi]

Seri üretim tarih beklentileri ve daha fazlası geçmiş sayfalarda mevcuttur :) 

Ek bir bilgi daha, Focus'ta atmosferik makina hiç olmayacak. 1.5 EB ilk ürün olarak öne çıkacak, arkasından kuvvetle ihtimal 1.0 EB. [TR]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.