Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438832 B segmentine fiesta hep yön verdi. Vereceğede benziyor. Lakin, birkaç yabancı basında gece yaya güvenliği olacağını okudum. Henüz öyle bir donanım yok gibi. Neye göre kime göre bu şekilde söylendi merak ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438839 16 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: B segmentine fiesta hep yön verdi. Vereceğede benziyor. Lakin, birkaç yabancı basında gece yaya güvenliği olacağını okudum. Henüz öyle bir donanım yok gibi. Neye göre kime göre bu şekilde söylendi merak ediyorum Çarpışma önleme sistemi gece gündüz fark etmeksizin 130 metre mesafeye ve 80 km hıza kadar yaya, hayvan, yola çıkabilecek herhangi bir cisim algılayarak olası kazaların önüne geçiyor/ etkisini azaltıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439081 Fiesta moose testte yine yapmış yapacağını İbiza ve Micra da tatile çıkmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20178 yıl comment_439106 8 saat önce, Cem G. yazdı: İbiza ve Micra da tatile çıkmış Şartlar Ibiza ile eşi değil. eşit değil, aradaki farkı lastiğe bağlamak pekala mümkün. Fiesta: Michelin Pilot Sport 4 205/45-17 Ibiza: Bridgestone Turanza T001 195/55-16 Micra: Bridgestone Turanza 205/45-17 (bunun savunulacak bir yanı yok) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20178 yıl comment_439127 Dün Bodrum da sayamacağım kadar mavi renkli fiesta gördüm çok güzellerdi lansman Bodrum da galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20178 yıl comment_439133 42 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Dün Bodrum da sayamacağım kadar mavi renkli fiesta gördüm çok güzellerdi lansman Bodrum da galiba Aynen doğrudur.ilk önce satıcıları çağırıyorlar sonra da youtuberleri diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20178 yıl comment_440002 Sonunda kullanıyorum [emoji4] Video ne zaman geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20178 yıl Yazar comment_440004 Gelebilince Önce çekmek lazım ama. Biraz gezelim Bodrum’u sonra başlayacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440119 Yeni fiestayı test ettim az önce araç 1.0 ecoboost otomatik vites kilo vediğim için olabilir içi geniş ferah geldi bana lastiklerde pilot sport 4 kullanılmış araç en full model malzeme kalitesi iyi tablet araç içindeyken rahatsız etmedi 150-160 km hızlara çıktım yalıtım çok iyi gerçekten performansı ise tartışmaya gerek yok B&O ses sistemini beğendim kapı garibime gitti onunda resmini attım şekli şemali garip geldi gözüme... Eylül 23, 20178 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440121 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Yeni fiestayı test ettim az önce araç 1.0 ecoboost otomatik vites kilo vediğim için olabilir içi geniş ferah geldi bana lastiklerde pilot sport 4 kullanılmış araç en full model malzeme kalitesi iyi tablet araç içindeyken rahatsız etmedi 150-160 km hızlara çıktım yalıtım çok iyi gerçekten performansı ise tartışmaya gerek yok kapı garibime gitti onunda resmini attım şekli şemali garip geldi gözüme... Fiesta alacak olsam aklımdaki tek seçenek, Kırmızı renk Manuel 1.0 Stline... sonrasımı? gazla gitsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440122 @Serdar yaman evet kapı ayna tarafındaki dirsek çok köşeli olduğu için bu kadar yuvarlak hatlara sahip bir araçta göze batmış. Sorun orada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440123 1 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Fiesta alacak olsam aklımdaki tek seçenek, Kırmızı renk Manuel 1.0 Stline... sonrasımı? gazla gitsin Favori rengim bu --4 dakika sonra eklendi-- [mention=1562]Serdar yaman[/mention] evet kapı ayna tarafındaki dirsek çok köşeli olduğu için bu kadar yuvarlak hatlara sahip bir araçta göze batmış. Sorun orada.Aynen Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440125 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Favori rengim bu Yakut kırmızı katalogda güzel duruyo ama çıplak gözle görmek lazım. Bence arabada, spor'u agresifliği gücü çağrıştıran tek renk var kırmızı. (tabi hak ettiği araç için ) Bu nedenlede benim favorim---- fordun spor kırmızısı bir harika dostum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın