Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414530 2001-2005 arası bir zamanlarda tam hatırlayamıyorum zamanını Corolla böyle bir ekran kullanmıştı. Normal bir açıyla baktığınızda içi simsiyah görünüyordu. Kontak çevrilince rakamları görebiliyordunuz. Ancak ışığın geliş açısına göre bazen belli belirsiz zeminde rakamlar seçilebiliyordu. Yani kamuflaj durumu söz konusuydu. Bu da öyle anladığım kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414546 1 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Ben kötü demedim. Ama dijital de değil işte Ben videoları izlemedim ama olayı tahmin edebiliyorum. Nispeten karanlık bir cam ya da ince siyah bir tabaka kullanılmış. Dolayısıyla gösterge ışıkları kapalı olduğunda rakamlar görünmüyordur. Ama sonuçta onlar orada sabit. Yazılım ile modifiye edilemez, şu an gösterdiğinden başka bir şey göstermez. Orası öyle zaten çünkü gösterge ışıkları da yerleri belli onlar sabit ben baktım onlar secilebiliyor arka plandan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl Yazar comment_416519 Baz versiyonu görelim artık değil mi ? Telefon tutucunun konumunu merak ediyordum. Şöyle bir gif yaptım farklar bir anda belli olur. Baz model. SYNC 3 ve 6.5 inç ekran - Bize böylesi gelmez sanırım. Türkiye'ye gelecek olan Titanium ve SYNC 3 8.0 inç ekran. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl Yazar comment_418289 -Miniğin iç aydınlatmaların tamamı LED. - SYNC 3 olmasada USB formatları onun gibi ve desteklenen müzik formatlar aynı genişlikte. (Nice work) - Yakıt deposu soldan direksiyon için solda, sağdan için sağda. - Dokunmatik ekran olmayınca standart gelen tel tutucu şekil a1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418295 İçini iyiden iyiye beğenmeye başladım ben bunun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20179 yıl Yazar comment_419194 Şubat ayında siyah Titanium ile poz verilmişti. Nisan başında beyaz trend ile. SERİ ÜRETİM hala başlamadı ama çok az kaldı başlamasına. Haziran'da Emma ve Paul'a teslimatları başlar. F.C Köln ziyareti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20179 yıl Yazar comment_420051 16 Mayıs'ta seri üretim başlıyor Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20179 yıl Yazar comment_420197 4/29/2017 - 13:54 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: - Dokunmatik ekran olmayınca standart gelen tel tutucu şekil a1 Ford artık bazı şeyleri düşünmeye başlamış. Telefonu bağladıktan sonra usb yeri aşağıda değil hemen arkasında. Aşağıda da var tabii o ayrı >Konsol ortasında dolaşan kabloları sevmeyen adam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl Yazar comment_420398 5/13/2017 - 14:46 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 16 Mayıs'ta seri üretim başlıyor Hayırlı olsun. Start verildi 8 Temmuz'da Almanya bayilerinde yerini alacak. Türkiye'ye 3. çeyrekte gelecek. (Trend, Titanium vb) ST-Line ve Vignale serisi sonbaharda üretime başlayacak. Active ve ST ise 2018 başında üretime başlayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420400 Acaba vignale modeli Türkiye'ye gelir mi ? Gelirse ( kur farkı vs. etkiler biliyorum ) tahminen kaç bin lira olur acep ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl Yazar comment_420401 9 dakika önce, Cenk Demirel yazdı: Acaba vignale modeli Türkiye'ye gelir mi ? Gelirse ( kur farkı vs. etkiler biliyorum ) tahminen kaç bin lira olur acep ? Daha fiyatları verilmedi. Gelirse 105 bin TL civarı olur 1.0 otomatik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420402 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Daha fiyatları verilmedi. Gelirse 105 bin TL civarı olur 1.0 otomatik. Çok teşekkürler.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın