Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392255 Ön camlardaki rezistans, ACC, Açılır tavan, Eski Serilere göre oldukça iyi ses ve görüntü sistemi, + Focus taki tüm akıllı ve sürücü asistan özellikleri. Sanırım yeni yılda makul fiyatlarla satılabilirse ciddi başarı getirebilecek düzeye çıkmış bir araç olarak karşımıza çıkacak. Şahsen bir kaç ayrıntı dışında beğendim.(Sohbet panelindeki yazışmalar sabır tüketir cinstendi bu arada.. ) Umarım "Donanım paketi görseldeki araçtan farklılık gösterebilir" yazısından mahrum bir vignale serisi ve donanım tercihleri ile trafikte ve premium shoplarda karşılaşmak ümidi ile.. Kasım 29, 20169 yıl Gökhan Ulaş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392256 İç mekan Umarım kol dayama artık bir işe yarıyordur. Şuan olduğu yer yine ters köşe. Vites topuzu tasarımı 8 yılın ardından değişmiş ama beğenmedim üst bölümünü (Bkz: Fiat) Bu iç mekan TİTANİUM Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392257 Arkası güzel olmuş ama ön acil makyaj istiyor... Yani Ford yine "Makyajsız Ford alınmaz" geleneğini bozmuyor... Bu arada kabin içinde minimal'e yöneliş bence gayet doğru tercih, özellikle Focus'ta da bunda da biraz daha sade ama fonksiyonel bir kabin içi tasarımına ciddi ihtiyacı var Ford'un... Kişisel fikrim bir an önce klostrofobik havadan sıyrılıp girinti çıkıntıları azaltmaları lazım... Kasım 29, 20169 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392259 Favorim ST-Line ve Vignale. Titanium'un da gideri var ama Active ı ıh tipik zorlama ürün. Detaylarını bekliyoruz artık görsel olarak bu kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392260 ST-Line ve Vignale'yi gercekten cok begendim... "bir baska ford" sanki bosuna lanseedilmemis... birseyler degismis gibi; umarim turkiyeye yansimasi da benzer bonkorlukte olur ?? Begendim, eline saglik tasarlayaninda ureteninde... insani ister istemez mk4 focus icin heyecanladiriyor. Sert ve kasli bir karoser ic mekanda oldukca minimalist bir focus bize dogru yaklasiyor bence ? Well done Ford... ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392261 En çirkin ördek... Ama meraklısı çıkabilir. Bu uzayarak daralan burun yapısını sevmedim. Süs balığına benzemiş. Alışırız zahir. En şık ve zarif olanı, bu olmuş, özellikle bu renk ve 3 kapı ile... Favorim ise bu... Tabii 1.5L EB 180 PS ile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392262 Ufak ufak detaylara bakalım; Titanium ve Active'de 17'' jant kullanılmış 205/45 ST-Line ve Vignale ile 18'' jant kullanılmış 205/40 --36 dakika sonra eklendi-- Ayrıca 3 farklı manuel vites tasarımı var. Ayrıca hepsi 6 ileri vites olmasına rağmen birinin geri vitesi farklı yönde. İlginç işler. ST-Line Titanium Vignale (Benzinli motor) Bunlar da yeni düğmeler; ECO modu hayırlı olsun. --52 dakika sonra eklendi-- Yollarda Ee çok göreceğimiz iki model. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392268 Biri gündüz farı (DRL) mi dedi? Al sana gündüz farı... Eliptik eliptik bakıyor. **************** Bunları da ilk sayfaya ekleyelim mi? Bu arada kokpit tasarımını beğendim. İklimlendirme kumandaları gene oldukça aşağıda, ama daha kolay kullanımlı gibi. Yolcu hava yastığı düğmesinin gör közüm parmağına durması sinir bozucu. Bence devre dışı kaldığında ışığı yanmalı ve gösterge panelinde olmalı. Göstergeler sade ve okunaklı, kalite hissi yüksek. Ekranın saklanabilmesi güzel, yoksa rahatsız edici ve dikkat dağıtıcı olurdu. ST line direksiyonu alttan düzleşmiş hali ile güzel. Camın önündeki kutucuk ne ola? Tabii bu üst donanım versiyonlarının, 8" ekran, Bang&Olufsen müzik tesisatı falan 75-80.000 TL civarında olacağını öngörmek pek hayalcilik olmaz sanırım. Kasım 30, 20169 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392269 Abi hepsi linkte yani blogda var zaten geceden beri Camın önündeki de ses sisteminden geliyor,midrange. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392271 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi hepsi linkte yani blogda var zaten geceden beri E güzel madem o zaman biraz burayı renklendirsin. Ben alışamadım bloga bir türlü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392273 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Ekranın saklanabilmesi güzel, yoksa rahatsız edici ve dikkat dağıtıcı olurdu. Ekran saklanabiliyor mu? Bugün öğle civarı daha fazla detay sunacaklarmış. Motor şu bu. (1.0'da aktif silindir (tek) kapamayı biliyoruz sadece.) Boş versiyon ise en fazla böyle olacaktır. --28 dakika sonra eklendi-- Yeni Yeni Yeni 7 cm daha uzun, 1 cm daha geniş. Gövde sertliği %15 arttırılmış. Tamamen açılabilir panoramik sunroof 6.5 inç veya 8 inç dokunmatik ekran. BAZ MODELDE 4.2 inç ekran (ford my dock ile birlikte) @H. Cenk 1.0 EB 100, 125 vs 140 PS 1.5 dizel 85 ps'den 120 ps'e kadar. Arkalar disk fren Haziran'da satışa başlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392289 Geçekten başarılı olmuş drl harici göze batan bir kusuru gözükmüyor gelmesini ve diğer detayları bekliyoruz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392293 42 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Boş versiyon ise en fazla böyle olacaktır. Bize reva görülen bu olacak bence de... Tevekkül gerek! Bu kapatma düğmesi değil mi? Yani gitse çk güzel olur ama belki benimkisi "wishful thinking". Kasım 30, 20169 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392294 gene açık renk iç paneller yok. fordun ne gıcığı var anlaşılır gibi değil. Fordların iç mekanını tasarlayan kişiyi açık renk iç mekanlı bir arabada taciz mi etmişler nedir ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın